ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 15 юни 2016 17:37

vaskonti написа:Ако синдика представи план за оздравяване, съдът е длъжен до 7 дни да свика събрание. Ако ще от Танганайка да са кредиторите, все тая. Поканата в ТР е за съвсем друго нещо.

Свали си поканата от ТР, виж за какво се отнася, и тогава пиши! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юни 2016 18:09

Altarf написа:
1982 написа:
Буквалист съм, защото мнозина от вас се опитват да подменят истината, пробутвайки някакви версии за нови дружества, за купуване на лицензи и други подобни неистини, целящи да прикрият прозаичната истина - Литекс си смени името и адреса, както и клубните цветове.

Демагогия е вашето точно, не моето. ;)

Аз съм напълно наясно с това, което стана, и го разбирам пределно добре. Освен това съм напълно наясно, че половин дузина клубове спасиха съществуването си по абсолютно същия начин. За тях това беше прието добре, а за ЦСКА - не. Което е единствено симптом на омраза към армейския клуб. А както е написал поетът: "от огъня на чуждата омраза остана само пепелта..."

Усещаш ли как изстиваш вече?

Не, не усещам ..... самият аз съм плюл доста пъти далаверите на Коматево, Велбъжд и т.н., пял съм и на стадиона "Велбъжд, Локо, Юве ...", и точно затова не мога да приема и ЦСКА да поеме по същия цигански път, защото това значи, че и ние сме същите дребни селски тарикати и далавераджии. Понеже бе лесно да се правим на морални на гърба на другите, ама като дойде до нашия задник, 2/3 обърнахте плочата ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 юни 2016 18:11

Знаете ли, кои ще ви ръководят международния и технически отдели?
Последна промяна от Долно уйно на 15 юни 2016 18:24, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юни 2016 18:12

svetlan28 написа:
suni написа:Спокойно момчета, фалита на ПФК-олд е неизбежен. Скоро ЦСКА ще е отново N1, а тролчетата,.. тролчетата си знаят-там под върбата.

Ти сериозно ли се кефиш на това? :?:

Не само се кефи, но копнее за него, желае го и се моли да се случи, колкото се може по-бързо.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юни 2016 18:15

Altarf написа:
svetlan28 написа:Ми да!Пука ми за ЦСКА,а на теб?

О, на мен ми пука. Абонат съм от години и пак ще бъда. Последния сезон почнти не пропусках мач и бях на стадиона. Фен съм на клуба, а не на търговското дружество. За мен то не е нищо повече от черупка.

Викаш, търговското дружество служи само за да трупаш дългове на негов гръб, като станат много, ти си взимаш успехите, натрупани с тези дългове и ги занасяш в друг клуб, а дълговете му ги оставяш, те не са вече твои.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 15 юни 2016 18:22

1982 написа:Викаш, търговското дружество служи само за да трупаш дългове на негов гръб, като станат много, ти си взимаш успехите, натрупани с тези дългове и ги занасяш в друг клуб, а дълговете му ги оставяш, те не са вече твои.

Тези дългове не са на никой от привържениците, така че недей да ги кориш! А, ако ти приемаш тези дългове за свои, тогава отваряш една сметка, и вместо да даваш пари за уиски, ще дадеш пари, за да се оздрави дружеството! :shock:
Ама, то това вече е правено два пъти! Веднъж при IPO-то на Лупи, и втори път миналия декември, когато се събираха средства от феновете! Всички знаем какви бяха резултатите! Така че "оздравители", като теб, но без "спестовна книжка", по-добре да не се обаждат :!:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юни 2016 18:28

CSKA 78 написа:
1982 написа:Викаш, търговското дружество служи само за да трупаш дългове на негов гръб, като станат много, ти си взимаш успехите, натрупани с тези дългове и ги занасяш в друг клуб, а дълговете му ги оставяш, те не са вече твои.

Тези дългове не са на никой от привържениците, така че недей да ги кориш! А, ако ти приемаш тези дългове за свои, тогава отваряш една сметка, и вместо да даваш пари за уиски, ще дадеш пари, за да се оздрави дружеството! :shock:
Ама, то това вече е правено два пъти! Веднъж при IPO-то на Лупи, и втори път миналия декември, когато се събираха средства от феновете! Всички знаем какви бяха резултатите! Така че "оздравители", като теб, но без "спестовна книжка", по-добре да не се обаждат :!:

ОК, дълговете не са на привържениците, а 3-те шампионски титли с това АД, 3-те купи на България, участията в групи на УЕФА и Лига Европа, елиминиранията на Леверкузен, Шахтьор и Динамо Москва, победата над Ливърпул, 6-те поредни над Левски ..... тези успехи, натрупани с цената на тези дългове, те на привържениците ли са, в смисъл, защо не се отречем и от тях ??!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 15 юни 2016 18:35

1982 написа:
CSKA 78 написа:Тези дългове не са на никой от привържениците, така че недей да ги кориш! А, ако ти приемаш тези дългове за свои, тогава отваряш една сметка, и вместо да даваш пари за уиски, ще дадеш пари, за да се оздрави дружеството! :shock:

ОК, дълговете не са на привържениците, а 3-те шампионски титли с това АД, 3-те купи на България, участията в групи на УЕФА и Лига Европа, елиминиранията на Леверкузен, Шахтьор и Динамо Москва, победата над Ливърпул, 6-те поредни над Левски ..... тези успехи, натрупани с цената на тези дългове, те на привържениците ли са, в смисъл, защо не се отречем и от тях ??!

Имаш правото да се отречеш, от каквото си пожелаеш! Но не и да говориш за оздравяване с чужди пари! Така е много лесно,- "ама защо да не се изръси някой с няколко десетки милиона, а аз ще гледам отстрани, ще ръкопляскам и ще си поркам уискито" :!: :!: :o

ПП Та, ти не си ходил на мач на това дружество отдавна, поне със сумата от билета да го подкрепиш, но после говориш за оздравяване, но задължително с чужди пари, и ако може ти дори с лев да не допринесеш за това оздравяване! :shock:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юни 2016 18:44

CSKA 78 написа:
1982 написа:
CSKA 78 написа:Тези дългове не са на никой от привържениците, така че недей да ги кориш! А, ако ти приемаш тези дългове за свои, тогава отваряш една сметка, и вместо да даваш пари за уиски, ще дадеш пари, за да се оздрави дружеството! :shock:

Имаш правото да се отречеш, от каквото си пожелаеш! Но не и да говориш за оздравяване с чужди пари! Така е много лесно,- "ама защо да не се изръси някой с няколко десетки милиона, а аз ще гледам отстрани, ще ръкопляскам и ще си поркам уискито" :!: :!: :o

ПП Та, ти не си ходил на мач на това дружество отдавна, поне със сумата от билета да го подкрепиш, но после говориш за оздравяване, но задължително с чужди пари, и ако може ти дори с лев да не допринесеш за това оздравяване! :shock:

Обаче "оздравяване", с преименуването на чужд клуб, е напълно в реда на нещата, нали!? :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 15 юни 2016 18:50

1982 написа:
Altarf написа:
svetlan28 написа:Ми да!Пука ми за ЦСКА,а на теб?

О, на мен ми пука. Абонат съм от години и пак ще бъда. Последния сезон почнти не пропусках мач и бях на стадиона. Фен съм на клуба, а не на търговското дружество. За мен то не е нищо повече от черупка.

Викаш, търговското дружество служи само за да трупаш дългове на негов гръб, като станат много, ти си взимаш успехите, натрупани с тези дългове и ги занасяш в друг клуб, а дълговете му ги оставяш, те не са вече твои.

Хич да не ти пука за търговското дружество/ЗА МОМЕНТА/!Той футболния клуб е ОЩЕ ЖИВ :P !Ей в това е УНИКАЛНАТА ПРОСТОТИЯ!

Върни се в “Архив”