Държавата отпусна пари за терен и осветление на три клуба

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Държавата отпусна пари за терен и осветление на три клуб

Мнениеот anihilator » 15 юни 2016 17:37

Red Warrior написа:
парци написа:Хм, "държавна" помощ за стадиони на частни дружества? Същата която отказват на нас вече не знам колко години. И продължават да се ослушват. А стадион "Локомотив" реално е многофункционално спортно съоражение със зали за баскетбол, волейбол, закрита писта, да не изреждам, че със сигурност ще забравя нещо.

Не може да не прави и грозно впечатление цункането на дупето на ТИМ, които обещаваха да си оправят потресаващия терен на полусрутения стадион с години. За да може накрая "държавата" да им даде парите за това.

Просто гнус.

Не само на нас и вас държавата не дава пари. Ами Ботев ПД, Етър, Спартак Варна, Спартак Плевен и т.н. В България има 10-на социално значими отбора, които са гръбнака на футбола и на тях трябваше да се помогне първо. На еднодневки като Лудогорец след някоя и друга година ще му се случи същото като Литекс и на стадиона му ще пасат крави и дори феновете му няма да се сещат за него.

На спартак им е предоставен стадион Локомотив с капацитет 3500 души , осветление и изкуствен терен .Стадионът буквално е изграден наново преди 4,5 години изцяло с държавни пари :!: Та преди да пишеш поинтерисувай се малко :evil:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 юни 2016 17:37

fen-fen написа:
Red Warrior написа:
fen-fen написа:
Red Warrior написа:
HEATSEEKER написа:Мвр отборът реве за стадион ''Раковки'' , ЦСКА(осн 1985 като ''Средец'') плачат , че само те плащали наем. Айде вече стига, като сте милиони фенове, да бяхте дали по 1 -2 лева никакъв проблем нямаше да има и за наеми и за лицензи и за всичко.

И що пък ние да даваме, след като ни взимат най-големите данъци и ги дават на села и паланки. И после като питам някой селянин защо не си копае нивата, а реве, че няма пари ми отговаря - ходи да кОпаш ти.

Аз пък да те питам - как точно твоите данъци идват в моето село? Под каква форма точно с твоят данък, моето село се е облажило!? И само да ти кажа, че селяните нямат частни ниви за да копаят!? Ама ти откъде да знаеш? Хората, които притежават земи се работят от арендатори за което получават рента! И още нещо - от копане никой не е спечелил пари! Така, че не говори тинтири - минтири неща моля те!....И колегата по горе е прав! Вместо да се обединявате и да защитавате истинския си клуб, този автентичния, вие тръгнахте да ближете гъза на Г.Г....Любимия ви клуб беше съсипан, унищожен, ограбен и т.н. Докараха ви два селски отбора насред София, а вие тръбите че "великия" ЦСКА се завръща? Кой е великия ЦСКА? Този който спечели купата или този на Ганчев, който прекръсти Литекс на ЦСКА? Как изобщо позволихте така да се подиграят с вас? Да ви се изсерат на главите, да се възползват от вас, да ви накарат да се противопоставяте един срещу друг!? Това ли са феновете на Великия ЦСКА? За съжаление Великия ЦСКА умира, а вие феновете му обърнахте гръб и го забравихте..........И после другите сме ви виновни!

Ако не знаеш 50% от данъците на софиянци не се оставят в града, а се преразпределят от държавата. После слушам селянджъри да ми казват, че те ме хранят, само че ние ядем турски домати, македонски краставици, френски картофи, полски яйца и киргизстански фасул. Само кинтите, които ни взимат са си наши да им ги дават на тях. За дургото, което си написал - не си много наясно, кой на кого лиже задника.

Единственото вярно нещо, което казваш е, че всички ядем турски домати, македонски краставици, френски картофи, полски яйца и киргизстански фасул......Селяните няма как да те хранят защото държавата, т.е. политиците убиха селското стопанство и производството на родни продукти с политиките си. Това, което селяните произведат в собствените си дворове го ядат сами....ако годината е благоприятна и не ги очука градушката! Относно разпределението на данъците от държавния бюджет по голяма простотия никога не бях чувал! За другото, което съм написал не е нужно да съм наясно........то в факт! Знам, че боли и изобщо не злорадствам......бъди сигурен!

"Фактите", които пишеш са погрешни. Колкото до селяните - да те хранят само себе си, но не и мен. Аз ги храня тях чрез данъците си.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 юни 2016 17:40

anihilator написа:
Red Warrior написа:
парци написа:Хм, "държавна" помощ за стадиони на частни дружества? Същата която отказват на нас вече не знам колко години. И продължават да се ослушват. А стадион "Локомотив" реално е многофункционално спортно съоражение със зали за баскетбол, волейбол, закрита писта, да не изреждам, че със сигурност ще забравя нещо.

Не може да не прави и грозно впечатление цункането на дупето на ТИМ, които обещаваха да си оправят потресаващия терен на полусрутения стадион с години. За да може накрая "държавата" да им даде парите за това.

Просто гнус.

Не само на нас и вас държавата не дава пари. Ами Ботев ПД, Етър, Спартак Варна, Спартак Плевен и т.н. В България има 10-на социално значими отбора, които са гръбнака на футбола и на тях трябваше да се помогне първо. На еднодневки като Лудогорец след някоя и друга година ще му се случи същото като Литекс и на стадиона му ще пасат крави и дори феновете му няма да се сещат за него.

На спартак им е предоставен стадион Локомотив с капацитет 3500 души , осветление и изкуствен терен .Стадионът буквално е изграден наново преди 4,5 години изцяло с държавни пари :!: Та преди да пишеш поинтерисувай се малко :evil:

Егати стадиона с изкуствен терен. :roll: И да ми кажеш, защо държавата ще ви дава пари, като след година и половина по ваши думи ще ползвате друг стадион?

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 15 юни 2016 17:40

И нещо друго тези три стадиона не са собственост на отборите които ги ползват Тича например е държавен :!:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 15 юни 2016 17:41

Red Warrior написа:
anihilator написа:
Red Warrior написа:

Просто гнус.

Егати стадиона с изкуствен терен. :roll: И да ми кажеш, защо държавата ще ви дава пари, като след година и половина по ваши думи ще ползвате друг стадион?

Този ще го ползват деца и юноши , лекоатлети и каквито други си искаш , а на изкуствения терен какво му е не разбрах?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 юни 2016 17:41

"Армията" също е държавна, а ЦСКА е единственият клуб, който плаща наем, или е задължен да прави инвестиции за да го ползва.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 15 юни 2016 17:42

На строящият се стадион Варна място за писта няма , той ще е изцяло футболен.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 юни 2016 17:42

Red Warrior написа:Държавата е отпуснала пари за терен и осветление на три клуба от "А" група, обяви спортният министър Красен Кралев. Това са Черно море, Локомотив (Горна Оряховица) и Дунав (Русе).

"Три български града ще получат средства за реконструкция на стадионите си - това е стадион "Тича" на Черно море, стадионите на Локомотив (Горна Оряховица) и Дунав (Русе). Общините на Русе и Горна Оряховица кандидатстваха по проект за финансиране на спортна инфраструктура, областната управа във Варна също е кандидатствала преди месеци. Днес получиха финансиране и смятам, че съвсем скоро тези стадиони ще бъдат приведени във вид, в какъвто да се играят мачове от Профилигата - става въпрос за терени и осветление. Ако имат проблеми със съблекални и други части от стадиона, те поемат ангажимент да го реконструират.

Има много форми за финансиране и други клубове могат да се възползват от тях. Горд съм, че успяхме да осигурим тези средства за финансиране", каза Кралев.

"sportal.bg"

Красьо ще дава пари на бедните тимаджии и бившето си отборче. Защо не поиска сам от себе си пари за "Българска армия" нали той е принципал на базите? Само дълговете на ЦСКА се броят. Иначе 6 млн. за стадиона на Нешънъл каузата, бригадирски труд за трибуна "Кабрио" на Герена и т.н. За едни майка за други мащеха!

Ами така е. Панта рей(всичко тече, всичко се променя)! Едно време държавата ви създаде вас, ползвахте се 40 години от благаговението и, сега обаче палачинката се обърна :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 15 юни 2016 17:43

Red Warrior написа:
fen-fen написа:
Red Warrior написа:
HEATSEEKER написа:Мвр отборът реве за стадион ''Раковки'' , ЦСКА(осн 1985 като ''Средец'') плачат , че само те плащали наем. Айде вече стига, като сте милиони фенове, да бяхте дали по 1 -2 лева никакъв проблем нямаше да има и за наеми и за лицензи и за всичко.

И що пък ние да даваме, след като ни взимат най-големите данъци и ги дават на села и паланки. И после като питам някой селянин защо не си копае нивата, а реве, че няма пари ми отговаря - ходи да кОпаш ти.

Аз пък да те питам - как точно твоите данъци идват в моето село? Под каква форма точно с твоят данък, моето село се е облажило!? И само да ти кажа, че селяните нямат частни ниви за да копаят!? Ама ти откъде да знаеш? Хората, които притежават земи се работят от арендатори за което получават рента! И още нещо - от копане никой не е спечелил пари! Така, че не говори тинтири - минтири неща моля те!....И колегата по горе е прав! Вместо да се обединявате и да защитавате истинския си клуб, този автентичния, вие тръгнахте да ближете гъза на Г.Г....Любимия ви клуб беше съсипан, унищожен, ограбен и т.н. Докараха ви два селски отбора насред София, а вие тръбите че "великия" ЦСКА се завръща? Кой е великия ЦСКА? Този който спечели купата или този на Ганчев, който прекръсти Литекс на ЦСКА? Как изобщо позволихте така да се подиграят с вас? Да ви се изсерат на главите, да се възползват от вас, да ви накарат да се противопоставяте един срещу друг!? Това ли са феновете на Великия ЦСКА? За съжаление Великия ЦСКА умира, а вие феновете му обърнахте гръб и го забравихте..........И после другите сме ви виновни!

Ако не знаеш 50% от данъците на софиянци не се оставят в града, а се преразпределят от държавата. После слушам селянджъри да ми казват, че те ме хранят, само че ние ядем турски домати, македонски краставици, френски картофи, полски яйца и киргизстански фасул. Само кинтите, които ни взимат са си наши да им ги дават на тях. За дургото, което си написал - не си много наясно, кой на кого лиже задника.

Ето ти един скромен разбор на данъците, отиващи в хазната и плащани от всички българи, които работят! Защото ние в провинцията също работим и плащаме данъци!

1. Пътища – ако пътуваш често виждаш и сам дупките, особено в северна и северозападна България… колата ти за жалост няма къде да се скрие. Къде са парите ни от винетките? В София как са пътищата?
2. Социални помощи – ти може би не взимаш, нито аз. Къде са моите пари? На кого се дават помощи?
3. Здравеопазване – лекарите лекували безплатно? Дали? Декември миналата година ми оперираха коляното- менискус, ама не в провинцията защото болниците нямат добри условия и специалисти! Платих си! Нищо, че съм здравноосигурен. Къде са парите от моя здравен данък? Не са в провинцията а в общия кюп.
4. Пенсии – няма да ги доживеем, ще работим до насиране с панперси!
5. Отбрана – къде ни е армията? Имаме ли такава?
6. Министерства и издръжка на властта – тия и една стотинка не са заработили, за сметка на това се погрижиха за всичко останало … Всички плащаме за техния комфорт!
7. Полиция – рекет, произвол, контакти с организираната престъпност…четем новини през три минути за Митьо очите, как диша дали диша и т.н.....но за сметка на това бият невинни хора с палки.
8. Образование – пълен провал! Опростачаването на нацията продължава! Закриват се училища, учители вече няма…Университетите са търговски дружества а двойните стандарти преобладават навсякъде. Оценка на българското дете 2,00 се равнява на 4,00 за цигането.......

Ето къде отиват парите ТИ !...и МОИТЕ също...!!! Така, че не ми втълпявай, че 50% от данъците на софиянци идвали в провинцията! Прочети Закона за Държавния бюджет! Финансирането на различни неща идва по програми, европроекти и т.н.....Държавата вероятно участва във някаква степен, но това е с данъците на всички българи в държавата а не с данъците на софиянци.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 15 юни 2016 17:43

Red Warrior написа:"Армията" също е държавна, а ЦСКА е единственият клуб, който плаща наем, или е задължен да прави инвестиции за да го ползва.

Ти потърси снимки как изглеждаше Тича 90те , и как изглежда сега тогава говори за инвестиции.

Върни се в “Футбол - България”