Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 14 юни 2016 20:51

vladu написа:
eddie написа:До там ли се докарахте, оная изрусена невестулка Градев да ви пише декларациите, бе.. :lol: :lol:

Само да вметна три от постовете на Градев:
1. Литекс на 80 % печели делото и се връща в А група
2. Левски ще му върнат точките от Лозана
3. Висша лига няма как да има на този етап.
Лек ден.

2 от 3 е познал. Висша Лига все още няма, а Левски сам оттегли иска си след края на първенството.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юни 2016 00:01

И кое е познато от това?
Оттегли го за да не е вътре с пари, тоя още като си отвори устата и трябва да се залага на обратното на това което казва/защитава.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 15 юни 2016 09:23

Най правилното решение в момента е бойкот на предстоящото първенство,ако ГМО'то бъде допуснато до участие в новия формат.Ние като фенове трябва да настояваме за това.Не може поглеждайки назад да се радваш на успехите постигнати с неплатени данъци и заплати,а в същия момент да казваш че нямаш вина за натрупването на задълженията.Няма как от историята в последните 20г. да извлечеш само положителните неща и да отречеш негативите натрупани от самия клуб.Едни хора нападащи БФС,Държава,НАП.... за това че са правени компромиси за тях през годините,сега пак чрез компромис ще бъдат съживени.Всеки страничен наблюдател,без пристрастия,ще каже че това е нечестно,подло.... Всяка игра,всяка война,всеки спор,завършва с разгрома на един от участниците... в коя игра разгроменият продължава участие "влят","прилят","облят","залят","припознат"... каква е гаранцията че след няколко години няма да гледаме същия филм по оста ГМО+Разград (всички знаем че Гела е чорбар).... дядо ми казваше "Не влизай в битка ако няма шанс да победиш" Сега е точно такъв момент,ние сме безобразно слаби и разбити от вътре,а и битката която ни предлагат е нечестна.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юни 2016 09:39

Какъв бойкот вече? Кой ги караше да се съгласяват с тази промяна на формата като се знаеше с каква цел се прави? Вече е минало...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 юни 2016 09:54

Това е положението с мижитурките в УС. Един сърдит на феновете, втори на останалите членове, трети не бил на кеф. С такова отношение не се постигат успехи и не се става шампион. Не ми стана ясно защо поставят цели които не могат и нямат желание да изпълнят?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юни 2016 09:59

koisa написа: Не ми стана ясно защо поставят цели които не могат и нямат желание да изпълнят?

Е как защо? Представи си, какъв рев щеше да е, ако бяха казали, че се борим за Европа и толкоз.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 юни 2016 10:27

rhaegar написа:
koisa написа: Не ми стана ясно защо поставят цели които не могат и нямат желание да изпълнят?

Е как защо? Представи си, какъв рев щеше да е, ако бяха казали, че се борим за Европа и толкоз.

Добре де, бият се в гърдите, че са големи мъже. Казват, че клуба е финансово стабилен и има осигурени средства за селекция. Обещаха да не гонят повече от двама играчи а какво стана? Тази хора с парите на Абрамович и шейх Мансур да разполагат пак няма да направят селекция на време и както си трябва. :evil:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юни 2016 10:38

Ами, глупакът с пари, пак си остава глупак. Аз все още се надявам, че наистина им е толкова умственият багаж. Не искам да си мисля, че работят срещу Левски отвътре. Тая работа със змиите в собствената градина е специалитет на едни други. Но колкото повече време ни водят тия хубавци, толкова повече се притеснявам, че може и да е второто. Колкото и да са тъпи-не може за 3 години да нямаш едно, ама едно вярно управленско решение. Все веднъж ще налучкаш, ей Богу, дори Батков успя на няколко пъти.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юни 2016 11:01

Точно това е притеснителното. Тонев от кога е в Левски? Беше спуснат от някой си, раздаваше го като шеф на СТД, после беше в сянка, после уж само за сектора отговаряше. Той наистина няма едно правилно решение. Гонзо е провал, в същността си на СТД.
Батков наистина от време на време вземаше някое и друго правилно решение. Но неговите мотиви не бяха чисто футболни. Тоест, той ако искаше, щеше да е направил Левски хегемон с парите, които имаше (а не е като да нямаше) и с парите от ЕКТ. Може би просто след ШЛ реши, че всичко ще е много лесно, а всъщност последваха провали и отпадания от безумно слаби съперници. Тогава може би Батков усети, че е по-лесно да вземаш 10 играча и комисионни от техните трансфери, а после да ги гониш, без да им плащаш неустойки, отколкото да наливаш милиони в трансфери, треньори, бази и пр.

По същия начин действаха и в ЦСКА. Вземаха абсолютни анонимници, после ги гонеха. И накрая видяхме с колко милиони висят на бивши играчи и на други клубове за тези трансфери. Има съществена разлика, обаче. Стойчо Сребролюбеца ги караше да играят и малко от малко имаше набито око какви играчи му трябват и кой да вземе.

Щом тогавашните два гранда на българския футбол са предпочели тези Ганьовски маниери на работа, пред това да развиват отборите си, значи е ясно на какво ниво ни е бил и ОЩЕ е футбола ни.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 15 юни 2016 11:22

Дори глупакът се учи от грешките си след няколко повторения. При нас се повтарят едни и същи грешки в продължение на седем години. Не мисля, че е случайно и само от глупост. 8-)
Като прочетох как избират играчите и ми стана лошо. Нямаме ли скаути? Нямаме ли доверени мениджъри, които да предлагат добри играчи? Ще ми избират играчи от тубата с надеждата, че от 10 ще излезе 1 читав. И само като гледам какви договори подписват... С тези дето стават за 1+1 година, а за некадърните по 3 години. :shock: Скоро ще направим ли трансфер на играч, който сме взели/купили? Всички си тръгват без да вземем и лев (Бедоя и Аниете) примерно. Следващия вероятно ще бъде Прохазка.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”