Лятна селекция и контролни мачове 2016
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016
От оптимистичната селекция,която уж тръгнахме да правим,нещата сериозно взеха да зациклят,но да видим.Новия треньор може да има добри отношения с някой добър мениджър и да ни докарат някои неизвестни "Месита" които да се разиграят тука 

За вас моряци ний живеем...
-
- Контакти:
Като гледам какви добри футболисти идват в ЧЕРНО МОРЕ, съм сигурен, че ще направим добър отбор, който ще е фактор в елита през новия сезон“, заяви за petel.bg Иван Коконов.
Черно море-първият шампион по футбол в България
- РМС Варненски моряк
- Контакти:
Здравейте! Да гледаме напред за предстоящия сезон, оставете Н.Спасов на мира, хубаво или лошо вече е история! Какво предстои? Това е новото и неизвестното...скоро ще разберем.Новият трен Гонзо отдавна работи( от Великден 1 май) по селекцията и има право на подбор на футболисти според вижданията си, той има амбицията и отговорността за всичко: от селекция, подготовка, стил, визия и други за тима! Да му пожелаем успех!!! Още не е пристигнал...започнахте заяждане, бил казал нещо или се изтървал нещо на мач, то е в реда на нещата! Според мен да имаме доверие на Гонзо, вече няма да се върне в Левски, никога! Сега иска да се докаже, беше направил добър отбор и му го развалиха от ръководството, не забравяйте!!!
А за Шоко недейте да плачете, той дръпна назад в развитието си, иначе щеше да е в Европа...
За Ернандес съм ЗА! Дано се завърне! Освен всичко и съпругата му харесва Варна и искат да живеят в нашия град, дано се върне!
А и още не знаем, кои ще дойдат по Гонзово направление, предстои да видим? Кураж! Новия сезон предстои и вярвам, че ще играем ефективно и публиката ще се върне на *Тича*!!! Моряците се връщат, време е!
Не забравяйте 18 юни 2016г от 17ч фен клуба на *ЧЕРНО МОРЕ*!!!
А за Шоко недейте да плачете, той дръпна назад в развитието си, иначе щеше да е в Европа...
За Ернандес съм ЗА! Дано се завърне! Освен всичко и съпругата му харесва Варна и искат да живеят в нашия град, дано се върне!
А и още не знаем, кои ще дойдат по Гонзово направление, предстои да видим? Кураж! Новия сезон предстои и вярвам, че ще играем ефективно и публиката ще се върне на *Тича*!!! Моряците се връщат, време е!
Не забравяйте 18 юни 2016г от 17ч фен клуба на *ЧЕРНО МОРЕ*!!!
...и за какво пък с цяла седмица се отлага подготовката? пак най-късно ще почнем ...ако това ни е селекцията дето е досега - много зле! Коконов никога не е бил добър във владеенето на топката, на контри става чат-пат, ама за организирането на атаки..... но комент
хубаво, взехме играчи за бройка и т.н. ама май досега Александър Цветков може реално да се наложи и да върши работа ...дано и бившите юноши ни изненадат приятно, ама кой знае като се има предвид откъде идват
единствено бековете и Ернандез ме караха да вярвам, че нещо ще се промени ...абе както и да е, дано предстои нещо по-добро от това досега, щото не съм обнадежден

- thisisthelife
- Контакти:
ogrizko написа:...и за какво пък с цяла седмица се отлага подготовката? пак най-късно ще почнем ...ако това ни е селекцията дето е досега - много зле! Коконов никога не е бил добър във владеенето на топката, на контри става чат-пат, ама за организирането на атаки..... но коментхубаво, взехме играчи за бройка и т.н. ама май досега Александър Цветков може реално да се наложи и да върши работа ...дано и бившите юноши ни изненадат приятно, ама кой знае като се има предвид откъде идват
единствено бековете и Ернандез ме караха да вярвам, че нещо ще се промени ...абе както и да е, дано предстои нещо по-добро от това досега, щото не съм обнадежден
Сигурно има някаква причина за отлагането, но няма смисъл да се панираме от сега. Селекцията ни до този момент не е толкова зле, колкото повечето фенове я изкарват. Коконов е доста приличен играч, има добър удар и не се престрашава да шутира отдалеч - нещо, което по българските терени рядко се вижда. След напускането на Курьор и Райков (за когото се говори, че Гонзо го иска обратно) разполагаме само с Романов и Неделчев по крилата и Коконов ще помогне доста в този аспект. За организирането на атаката задължително трябва Ернандес да бъде привлечен. Цветков определено ще се впише без проблем в средата на терена, но трябва още някой добър халф да се потърси, за да се компенсира липсата на Клок и Стенио. Радев понатрупа доста опит в А и Б група, отделно играеше редовно в Созопол. И Росен Колев го взехме от Ком-Миньор, но се наложи веднага при нас като един от най-стабилните защитници (вече човешките му качества са друг въпрос). Георги определено е талантливо момче и според мен ще заформи едно солидно партньорство с Николов. Минков е оставил доста добри впечатление с екипа на Добруджа. Изиграл е 13 мача и има 3 гола на сметката си за краткия си престой там. Не е лишено от смисъл да бъде налаган. Реално единствените слаби попълнения са Андонов и Михайлов, но никой от тях няма да играе някаква ключова роля. Има още доста работа по селекцията, но има и време. Търпение, подкрепа и само Черно Море!
Truth is hate for those that hate the truth.
HEATSEEKER написа:Уважавах Гонзо, но...някой спомня ли си след мача ''Локомотив''-Пд- ''Левски'', какво каза за ''Черно море''.
Хубаво е казал народа ''ти го плюеш, той си мисли, че дъжд го вали''. Е тогава Гонзо се изхрачи върху ''Черно море'', а пък който си иска нека си мисли, че с Гонзо ще ни вали топъл и приятен летен дъждец.
Що се отнася до Кольо, в никакъв случай това не беше начина за раздяла. Да наистина , той е най-некадърният треньор за последните вече 78 години.Факт, факт и само факти. Много жалко, че докато има футболен клуб ''Черно море'' и на мен, не ми се иска, ама в графата треньор за Купата ще остане неговото име .
Малко от канцелариите на ''Тича''
-''Защо не махате Спасов? ''
-''Че кой друг ще дойде за толкова пари!...
Сега си имаме Гонзо, ще направим няколко силни мача, и пак ще се почне ''мантрата'' завръщането на Гонзо в ПФК ''ЛЕВСКИ" 1914 .
HEATSEEKER, припомни ми какво точно Гонзо е казал за Черно море, след мача ''Локомотив''-Пд- ''Левски.
Новият треньор на Черно море - Георги Иванов усилено работи по намиране на нови футболисти, които вероятно ще стигнат бройка та от 10.
На този етап няма нито един състезател, взет от Гонзо, а и не се знае каква ще е съдбата на тези играчите, които бяха взети от Никола Спасов в началото на този месец.
Георги Иванов има нужда на практика от цял нов отбор, тъй като клубът се раздели с над 10 футболисти. В медийното пространство се спрягат всевъзможни имена, но според запознати най-близко до „Тича" е мароканецът Мехди Бурабия, който май е ненужен на „Герена".
Това обаче е нож с две остриета, тъй като всички футболисти са настръхнали срещу него. Спряга се името и на Орлин Старокин, който към днешна дата е свободен агент, но и този трансфер изглежда малко вероятен.
Очаква се помощник-треньор на Георги Иванов отново да бъде Ивайло Петров - Пифа. Не се знае и каква ще е съдбата на досегашния наставник на вратарите Стоян Ставрев.
https://topsport.bg/cherno-more/gonzo-p ... -more.html
На този етап няма нито един състезател, взет от Гонзо, а и не се знае каква ще е съдбата на тези играчите, които бяха взети от Никола Спасов в началото на този месец.
Георги Иванов има нужда на практика от цял нов отбор, тъй като клубът се раздели с над 10 футболисти. В медийното пространство се спрягат всевъзможни имена, но според запознати най-близко до „Тича" е мароканецът Мехди Бурабия, който май е ненужен на „Герена".

Това обаче е нож с две остриета, тъй като всички футболисти са настръхнали срещу него. Спряга се името и на Орлин Старокин, който към днешна дата е свободен агент, но и този трансфер изглежда малко вероятен.
Очаква се помощник-треньор на Георги Иванов отново да бъде Ивайло Петров - Пифа. Не се знае и каква ще е съдбата на досегашния наставник на вратарите Стоян Ставрев.

https://topsport.bg/cherno-more/gonzo-p ... -more.html
-
- Контакти:
Аз пък приветствам трансфера на Кокона! Класа е над умреляка Романов! Ако можех и Божилов щях да върна. Щом всички са срещу Бурабия ме съмнява да стане. Но ако Гонзо иска да бъде уволнен зимата - може да опита Кольовите рецепти за подобряване на отбора.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
greenpeak написа:HEATSEEKER написа:Уважавах Гонзо, но...някой спомня ли си след мача ''Локомотив''-Пд- ''Левски'', какво каза за ''Черно море''.
Хубаво е казал народа ''ти го плюеш, той си мисли, че дъжд го вали''. Е тогава Гонзо се изхрачи върху ''Черно море'', а пък който си иска нека си мисли, че с Гонзо ще ни вали топъл и приятен летен дъждец.
Що се отнася до Кольо, в никакъв случай това не беше начина за раздяла. Да наистина , той е най-некадърният треньор за последните вече 78 години.Факт, факт и само факти. Много жалко, че докато има футболен клуб ''Черно море'' и на мен, не ми се иска, ама в графата треньор за Купата ще остане неговото име .
Сега си имаме Гонзо, ще направим няколко силни мача, и пак ще се почне ''мантрата'' завръщането на Гонзо в ПФК ''ЛЕВСКИ" 1914 .
HEATSEEKER, припомни ми какво точно Гонзо е казал за Черно море, след мача ''Локомотив''-Пд- ''Левски.
''Отбори като Локо пд, Монтана и Черно море да си направят тяхна група и да си играят там'',,,нещо подобно беше
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
HEATSEEKER написа:greenpeak написа:HEATSEEKER написа:Уважавах Гонзо, но...някой спомня ли си след мача ''Локомотив''-Пд- ''Левски'', какво каза за ''Черно море''.
''Отбори като Локо пд, Монтана и Черно море да си направят тяхна група и да си играят там'',,,нещо подобно беше
Той тогава беше левскар,затова така е говорил!!!Сега обаче,вече е от ЧЕРНО МОРЕ!!!