Локомотив в Б група?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив в Б група?
Честито на тримата фена и двете кучета на тази циркова трупа

парци написа:За ЦСКА не можело, а? Я ходи се скрий някъде - затриха целия футбол за да може Микренският Франкещайн да играе в "най-високото" ниво на футбола в България. Покажете малко чест и достойнство.
Кажи как Локо СФ, ще участва с ново дружество, което още няма навършена и една година, и не е член на БФС, а на ЦСКА не беше разрешено с новото дружество "ФК ЦСКА". Аз няма какво да показвам. Против съм сливането на чавдар и литекс в ЦСКА, против съм и оздравяването на ЦСКА, да се връщат едни 30 милиона на разни маймуни, и шибаната ни държава. Просто трябваше на чисто както сега вие продължавате. Но защо при вас може, за лошия ЦСКА не?
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!
Първо още никой не ни е пуснал и второ - прекроиха и изпокачиха куцо и сакато през една дивизия. Заради вас. Ние поне вече имаме читава база и работеща школа. Вие какво имате освен 30+ млн. задължения?

парци написа:Първо още никой не ни е пуснал и второ - прекроиха и изпокачиха куцо и сакато през една дивизия. Заради вас. Ние поне вече имаме читава база и работеща школа. Вие какво имате освен 30+ млн. задължения?
Кое ви е читавото на базата?
Научи се да отговаряш, като те питат нещо. ЗАЩО ново дружество, което няма и една година и не е член на БФС, евентуално ще играе в "професионалната" ни "Б" група, а за лошия ЦСКА не може? Тези отбори които се изкачват в групите сега отдавна са членове на БФС. Вашият нов Локомотив София, кога стана такъв?
RedSkin написа:парци написа:Първо още никой не ни е пуснал и второ - прекроиха и изпокачиха куцо и сакато през една дивизия. Заради вас. Ние поне вече имаме читава база и работеща школа. Вие какво имате освен 30+ млн. задължения?
Кое ви е читавото на базата?Със сигурност е по-зле от "Армията", а и със сигурност нашата школа е по-добра от вашата.
Научи се да отговаряш, като те питат нещо. ЗАЩО ново дружество, което няма и една година и не е член на БФС, евентуално ще играе в "професионалната" ни "Б" група, а за лошия ЦСКА не може? Тези отбори които се изкачват в групите сега отдавна са членове на БФС. Вашият нов Локомотив София, кога стана такъв?
Я обясни колко ваши легенди са създадени при нас и обратно , после ми обяснявай каква школа имате, да не ти напомням вашите таланти от последно време какво ги правят по чуждестранните отбори дето ги изпратиха през мениджъри-разбойници. При нормални условия нямаме място в Б група просто защото още не сме се класирали за там, но при случай ,че прекрояват целия шампионат такива елементарни компромиси са допустими. За оригиналния ЦСКА е ясно, да си върне дълговете и всичко ще е наред, да се класира където си иска, но да обвиняваш , че някой работи срещу вас при случай ,че ви намалиха дълговете от над 60 милиона до по-малко от 25, и вие пак да серете в устата на вашите спасители е вулгарно, но това е заложено у вас още със създаването ви.
RedSkin написа:парци написа:Първо още никой не ни е пуснал и второ - прекроиха и изпокачиха куцо и сакато през една дивизия. Заради вас. Ние поне вече имаме читава база и работеща школа. Вие какво имате освен 30+ млн. задължения?
Кое ви е читавото на базата?
Get with the program.
И докато едни градят, други се чудят какво отново да отмъкнат и как да минат между капките, без да дадат една стотинка. Ето това е Разликата между ЦСКА и Локомотив.

Колеги не се разправяйте с хора с малък умствен багаж.Ние сме ЛОКО СФ и сме истински те са "ментета"!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
RedSkin написа:парци написа:За ЦСКА не можело, а? Я ходи се скрий някъде - затриха целия футбол за да може Микренският Франкещайн да играе в "най-високото" ниво на футбола в България. Покажете малко чест и достойнство.
Кажи как Локо СФ, ще участва с ново дружество, което още няма навършена и една година, и не е член на БФС, а на ЦСКА не беше разрешено с новото дружество "ФК ЦСКА". Аз няма какво да показвам. Против съм сливането на чавдар и литекс в ЦСКА, против съм и оздравяването на ЦСКА, да се връщат едни 30 милиона на разни маймуни, и шибаната ни държава. Просто трябваше на чисто както сега вие продължавате. Но защо при вас може, за лошия ЦСКА не?
Тук има една малка разлика: Локото, което игра в А окръжна е отбор, класирал се за В група и ако бъде пуснат в Б ще бъде просто поредния случай, в който канят отбор от долна дивизия да попълни друга такава.
За разлика от това... преди началото на миналия сезон ГГ опита да пробута във В група отбор, който въобще не играеше никъде, при това да го набута на мястото на друг тим, който беше определен като участник в същата група - ЦСКА (София).
Все едно сега от някъде да се появи някакъв нов Левски, който да опита да заеме мястото на този от Герена без да е играл никъде. Разликата между случая на Локото и опита на ГГ струва ми се е очевидна.
Никой не ви е спрял да започнете на чисто като Локо София тогава, просто защото ГГ не опита това (да започне от А окръжна), а опита да подмени участник в групата.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
loko29 написа:Колеги не се разправяйте с хора с малък умствен багаж.Ние сме ЛОКО СФ и сме истински те са "ментета"!
На никой не му "дреме" за вас.Ново дружество една година и хоп в професионалния футбол.Мафия!!!
Нищо общо нямате с Апостола
Не ме интересуват разликите. "ФК ЦСКА" не беше допуснат до участие, защото е ново дружество и не е член на БФС от минимум 3 години!
Как сега стана възможно? Разбирам клуб който съществува отдавна да се изкачи няколко нива нагоре, след като не е успял да си осигури промоция даваща право на това.
Как сега стана възможно? Разбирам клуб който съществува отдавна да се изкачи няколко нива нагоре, след като не е успял да си осигури промоция даваща право на това.