Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 13 юни 2016 13:10

il4o_iliew написа:
1982 написа: Гнусното е, че ти се кефиш на подобни неща, само защото са станали в "лошия" САЩ.

Хайде, хайде, изведнъж много се загрижихте за педалите ;) Точно ей тия изпедерастените, в комплект с чифутите са виновни за упадъка на съвремения свят и случващото се в момента ;) Сега да мрат от сътворените от тях глупости :!: Аз нямам намерение да ги жаля и няма да пропусна възможност да напомням, какви лайна са изсрали!!!

Сега обясни на аудиторията приликите и разликите между: "Аз нямам намерение да ги жаля" и "кефиш". Май излиза, че ти си съчиняваш. ;)

Няма какво да ти се обяснявам, чудесно си цитирал мнението, всеки може да го прочете и да си направи изводите дали Станко не се кефи на случилото. Има и още няколко поста по темата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 юни 2016 13:11

CTAHKO написа:
1982 написа:Пак си съчиняваш, Рубланко. :twisted:

ПрЪво, не защитавам педалите, просто това е гнусна варварщина. Без значение дали е в гей клуб в Орландо или в театър на Дубровка в Маскве. :mrgreen:

Второ, никой не те кара да си солидарен, пак си измисляш. Гнусното е, че ти се кефиш на подобни неща, само защото са станали в "лошия" САЩ. Забелязал съм, че като има масово гушване на букета в Русия, никога не си така самодоволен.

Я виж и на Ванката не му дреме за педалите 8-) Скастри го и него набързо сега 8-)

Верно, че не ми дреме за педалите, ама бих адмирирал с две ръце, сега всичко което ще се стовари върху семейството на този мангал. 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 юни 2016 13:13

1982 написа:
il4o_iliew написа:
1982 написа: Гнусното е, че ти се кефиш на подобни неща, само защото са станали в "лошия" САЩ.

Хайде, хайде, изведнъж много се загрижихте за педалите ;) Точно ей тия изпедерастените, в комплект с чифутите са виновни за упадъка на съвремения свят и случващото се в момента ;) Сега да мрат от сътворените от тях глупости :!: Аз нямам намерение да ги жаля и няма да пропусна възможност да напомням, какви лайна са изсрали!!!

Сега обясни на аудиторията приликите и разликите между: "Аз нямам намерение да ги жаля" и "кефиш". Май излиза, че ти си съчиняваш. ;)

Няма какво да ти се обяснявам, чудесно си цитирал мнението, всеки може да го прочете и да си направи изводите дали Станко не се кефи на случилото. Има и още няколко поста по темата.

Що се мъчиш, това е все едно да обясниш на Конан, че Литекс не е ЦСКА. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юни 2016 13:13

CTAHKO написа:

ПрЪво, не защитавам педалите, просто това е гнусна варварщина. Без значение дали е в гей клуб в Орландо или в театър на Дубровка в Маскве. :mrgreen:

Второ, никой не те кара да си солидарен, пак си измисляш. Гнусното е, че ти се кефиш на подобни неща, само защото са станали в "лошия" САЩ. Забелязал съм, че като има масово гушване на букета в Русия, никога не си така самодоволен.

Я виж и на Ванката не му дреме за педалите 8-) Скастри го и него набързо сега 8-)

Не му дреме, ама не е седнал да се кефи на случилото се и да пуска жалките си провокации. Има тъничка разлика, рубленцето ми. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юни 2016 13:21

1982 написа:Няма какво да ти се обяснявам, чудесно си цитирал мнението, всеки може да го прочете и да си направи изводите дали Станко не се кефи на случилото. Има и още няколко поста по темата.

Има, има, ето ти го и другия, човеколюбецо 8-)

1982 написа:Не се ли усещаш понякога, че прекаляваш с простотията си ?? Все пак са умрели хора, гейове или не, това са гадни неща, как може да си правиш жалките провокации на гърба на човешката трагедия ??!

Оп, обърках се. Моля за прошка. Ти обичаш само педалите 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юни 2016 13:22

Red_Neck написа:
CTAHKO написа:Някой да не си помисли, че това е английската агитка 8-) Това е руската :lol: :lol: :lol:

... като им вземат домакинството на Световното 2018, да не подсмърчаш жално из форума :o

Ще го вземат, ама не този Вторник, ами другия Петък 8-) Ще си платят и ще се окаже, че всъщност всичко е наред и според правилата 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юни 2016 13:28

1982 написа:
CTAHKO написа:

Не му дреме, ама не е седнал да се кефи на случилото се и да пуска жалките си провокации. Има тъничка разлика, рубленцето ми. :mrgreen: :mrgreen:

Посочи ми, къде съм написал, че се кефя 8-) Що не гледаш какво ти пише другаря Илчо, ами ходиш сам да си вкарваш автоголове 8-) Много акъл има в този человек, ама ти - не, искам да съм прост и тъп :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2016 13:36

И тая история с разтрела мирише.
Въобще, зачестилите подобни инциденти, трудно могат да минат за "естествен процес". :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юни 2016 13:44

THE G.A.M.E написа:И тая история с разтрела мирише.
Въобще, зачестилите подобни инциденти, трудно могат да минат за "естествен процес". :roll:

Забраняват свобдоното носене на оръжие и си решават проблема 8-) Ама що ли не искат да го направят 8-) Иначе работата е ясна. Току що Тръмп смъкна още 5-6% от преднината на Хилари и работата вече е на кантар 8-) Още 1-2 подобни случая и изборите ще са спечелени още преди да са започнали 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Re: Ужас и безумие - поне 50 убити в нощен гей-клуб в САЩ...

Мнениеот il4o_iliew » 13 юни 2016 13:54

ivan56 написа:Не си никой, да ми казваш за кво да ми дреме и кво не.За циганите и педалите не ми дреме ама хич.Както и не ми дреме, за всякакви други народности, руснаци евреи, американци и прочие държави.Знаеш ли за кво ми дреме, че си отиват деца тук в шибаната ни държава, че в най голямата болница за недоносени деца в София близо година събираха с дарения пари за апарат който ще помогне на много деца,и дори с малка лепта се опитвам да помагаме, аз и семейството ми за такива каузи.На драскане по форумите всички сме много състрадателни, за "правилните" хора.Дела трябват не празни приказки.Ако толкова си загрижен, мога да ти изпратя хиляда линка с помощ за наши деца които имат наистина нужда от помощ.В Палестина си има кой да мисли за тях.

Радвам се, че помагаш. Прав си и че дела трябват, а не думи. Поправка само: не ти казвам, че трябва да ти дреме за някого. Не съдя никого. Камо ли теб. Просто ме дразни лицемерието и двойните стандарти. Това е. Ако умира дете тук или в Палестина или в Америка е все едно и също. Дали ще е циганче или българче пак няма значение. Дали ще е мюсюлманче или християнче- все пак дете си отива. Невинно. Като си затваряш очите за това, което става в Палестина и твърдиш, че е правилно, не се оплаквай после какво става у нас. Това, което им го причиняват там, могат да го правят и тука. Просто трябва да има хора, като теб, на които не им пука. Добре е да почне да ти пука. Насилието ражда насилие. И е съвсем нормално това, което става в САЩ. Щото хора с нехайство и непукизъм са позволили на злото да се разрасне, вместо да се борят с него.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Върни се в “Свободна зона”