Иначе гледам доста хейтъри са се изср*ли в темата, ама всички са си легнали с увиснали носове.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
krasun написа:Цецо Чука написа:krasun написа:с интересното име Шванщайгер (какво ли означава?)
Швайнщайгер: Катерача по Свини...
Благодаря! Преди малко се усетих, че му обърках името и дойдох да го поправя.
matador1 написа:На мен ми хареса как играят Йозил, Найер, Боатенг и, много ясно, Крос. Не ми хареса Дракслер и си мисля, че Шорле може би трябва да получава повече минути. Защитата беше малко рехава на моменти, което също не ми хареса, но пък имаше и силни моменти.
Украйна играха много добре първото полувреме, второто темпото им буквално изчезна. Предполагам, че няма да са проблем за Полша, които имат по-добра физическа подготовка. От друга страна ще играят в последния мач, когата Полша може и без това да са се класирали.
matador1 написа:В грешка сте. На старонемски Steig означава обор, а не катеря се.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:matador1 написа:В грешка сте. На старонемски Steig означава обор, а не катеря се.
Демек Бастиан Свинаря...благодаря за уточнението...
Въпроса е откъде ще го преведеш, защото ако е от steigen се получава баш такъв дето се катери по свини, ако е от steiger e надзирател....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта