iliev72 написа:Нещо не си спомням кога Левски са били клуб за пример ?! Я ми припомни кога това е било !!! Поне в близките 30г това не се е случвало.
Явно ти си живял много повече от мен и си виждал такива години в които Левски е бил за пример.Стига сте писали алабалистики.
Никога не сте били за пример и едва ли скоро ще бъдете , но за да го разберете това трябва да свалите сините очила.
Няма лошо да се огледате да видите , че повечето фенове на Левски са такива заради успешните години при Батков.
А за ценности просто забрави.Достатъчно фенове на Левски съм видял които в момента са по ниските от тревата.
Ако искате ред в Левски трябва да се рине не с лопата , а с фадрома.И се съмнявам , че ще трябва да се направят няколко курса докато се изрине всичкият боклук.
Много съм ти благодарен за размислите, но не ме интересуват, да не говорим, че сме замесени от различно тесто, така че каквото и да ти припомня ще бъде чиста загуба на време за мен. Имай си своите виждания и съмнения и не бери грижа какво и как трябва да се рине в Левски. От зелени тикви семки не взимаме.