Red_Pride написа:Добре,че не сме на европейското.Представяте ли си кво ще стане ако някой напсува Роско или Боко
Aахахахахахахахаха....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Pride написа:Добре,че не сме на европейското.Представяте ли си кво ще стане ако някой напсува Роско или Боко
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Балкански Орел написа:Само се чудя кога ще идат да се правят на мъже в Турция да ги връщат в ковчези после...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
W84me написа:20 братушки дерат 500 "еврогейци" ! Безценно!
CTAHKO написа:Виждал ли си германка наживо??? Че и хубава???
Цецо Чука написа:Балкански Орел написа:Само се чудя кога ще идат да се правят на мъже в Турция да ги връщат в ковчези после...
Турците са подли твари-ножари...
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
ММ1914 написа:Цецо Чука написа:Балкански Орел написа:Само се чудя кога ще идат да се правят на мъже в Турция да ги връщат в ковчези после...
Виж сега, не че нещо, но ако някой ми размахва бутилка и иска да ми я счупи в главата, ще го ръчна с удоволствие, с каквото ми попадне под ръка.
Цецо Чука написа:CTAHKO написа:Виждал ли си германка наживо??? Че и хубава???
Не си прав.
И аз бях предубеден, но в Хамбург например има много хубавки местни момиченца...
Цецо Чука написа:ММ1914 написа:Цецо Чука написа:Балкански Орел написа:Само се чудя кога ще идат да се правят на мъже в Турция да ги връщат в ковчези после...
Виж сега, не че нещо, но ако някой ми размахва бутилка и иска да ми я счупи в главата, ще го ръчна с удоволствие, с каквото ми попадне под ръка.
Е брат, несъразмерно е, от удар с бутилка в главата редко се мре, докато от наръгвания с нож в сърцето относително редко се оцелява...
Турчолята са подляри, факт е това...
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта