зеления написа:А бръщолевиците на Огризко вече спрях да ги чета. Много е зле момчето! Дали дрогата е виновна или е въпрос на манталитет - не знам. Но глупостите му ми идват вече в повече!
Дрогирам се, брат! Горещо препоръчвам специално и на теб да пробваш, че черногледството ти ми идва в повече вече ...от поне две години едно положително мнение не съм прочел!
@violetovgeneral - никой няма да ти подари купа! може да го бойкотират треньора в определени мачове, обаче повярвай ми това няма да е мач за спечелването на трофей ...и определено няма да е мач срещу слабак като Милсами ..или ти викаш, че футболистите не им се играе в ШЛ или ЛЕ и им е по-важно да бойкотират треньора и да го разкарат от първия момент, и да донесат огромни загуби и престиж за клуба, както и самите те да бъдат забелязани! Това, че някой по-крайни хора да не ги назовавам поименно обичат да изпадат в крайности и да омаловажават успехите на другите при първата загуба ..или пък негативна серия, това не значи, че успехите не са постигнати от отбора както си и трябва! Може Бруно Рибейро да е некадърник и да ги е наредил не както трябва, може да е имало психическо напрежение в техните играчи след слабите им мачове, все ми е тая каква е причината ..но за нас купата си е извоювана, никой няма да ти я подари! ама да, предполагам аз съм дрогирания пак дето представи си не вярва в подобни фантасмагории ....всъщност не знам, може пък някой от вас да има някакви доказателства, да познава някой играч на Лудогорец и той в искрена и лична кореспонденция във фейсбук да си е признал чистосърдечно, че са ни подарили купата?! ама нещо ме съмнява....
Колю може и да оплеска доста неща, може би се предовери на играчите пак казвам ..заради постигнатите резултати! но не мисля, че е толкова слаб и некадърен треньор колкото го изкарвате и че не търси грешките за лошото представяне на отбора! Но тъй като аз както казах се дрогирам и то яко ако трябва да съм честен, треви работи вкъщи не може да се диша ...та, затова някак си дочух някакви гласове, които ми нашепнаха, че Колю ще оправи нещата! и бих му дал шанс! защо? защото просто е най-добрия треньор, който някога сме имали! и смешниците тук да се скрият, защото тук вече и резултатите го показват!
3 място
Купа
Суперкупа
участие в евротурнирите
....евала на такива бездарни късметлии бих казал и на черногледци като вас!!!!! .....всъщност чакам да ми припомните кой е по-успешния треньор от Колю, наистина ще ми е много чудно да ви чета "адекватните" мнения
На Колю трябваше да му се дадат първите 5 кръга от новия сезон да покаже дали си е дал сметка за грешните, които е допуснал и дали ще вдигне отбора или наистина е наложителна подобна смяна! Точно заради това дето е постигнал! Ако искаха да го сменят ...да го бяха сменили по време на супер негативната ни серия! да го сменят и след 5 кръг от новия сезон! ама точно в тоя момент е най-голямата малоумщина!!!! трябваше да му се даде шанс!!! човек се учи от грешките си, той цял сезон допуска такива, можехме да видим дали може да ги оправи и продължи!!! с Гонзо наистина мачкахме ...и свършихме 6ти