Лятна селекция и контролни мачове 2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016

Мнениеот moreto vn » 11 юни 2016 22:36

зеления написа:А бръщолевиците на Огризко вече спрях да ги чета. Много е зле момчето! Дали дрогата е виновна или е въпрос на манталитет - не знам. Но глупостите му ми идват вече в повече!

Забелязал съм,който не е твоето мнение го определяш,че е дрогиран.Елементарно мислене на елементарен човек.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 юни 2016 00:02

moreto vn написа:
зеления написа:А бръщолевиците на Огризко вече спрях да ги чета. Много е зле момчето! Дали дрогата е виновна или е въпрос на манталитет - не знам. Но глупостите му ми идват вече в повече!

Забелязал съм,който не е твоето мнение го определяш,че е дрогиран.Елементарно мислене на елементарен човек.

Може и да съм елементарен, загубен, задръстеняк и както искаш си го измисли - няма да ти се разсърдя, но: Шибания Кольов стил с балоните ли харесваш, това, че не знаеш дали централния нападател няма да играе вратар, а вратаря ляво крило и т.н, или че Клок и Курьор се биха и на тренировки и след официален мач, или че взе едно кило футбалери, които нямаха и 1 минута игрово време и след това ги освободи?!! Абе я ............, бе разбирачи - подлоги на ТИМ! А да видим вашия кифладжия потъналия капрал, пардон адмирал къде ще отиде. Може би в Манчестър Юнайтед или Ливърпул?!! Смешници!
Последна промяна от Iceberg на 12 юни 2016 15:54, променено общо 2 пъти.
Причина: т.1 !!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 12 юни 2016 08:46

Нямам намерение да давам тон в живота на никого,но съм малко удивен от стръвта с която се плюе най-успешния треньор в историята на нашият велик вековен клуб!!!Какъвто и да е НИКОЛА СПАСОВ,заслужава уважение,затова че при всеки негов престой на ТИЧА във витрината влизаха трофеи,а отбора излизаше на европейската сцена!!!Тези резултати не успя да постигне никой друг!!!Късметлия бил!!!Сигурно е така!!!Ама де да имахме повече треньори късметлии през годините!!!Решил някой,че трябва да го смени!!!След като дава парите,има право да поръчва музиката!!!Но ние можем,поне да покажем малко благородство и да изпратим АДМИРАЛА с благодарност и аплодисменти!!!Така постъпват според мен нормалните хора!!!Сигурен съм,че Гонзо ще нахъси отбора!!!Той е по добър мотиватор от КОЛЬО!!!Ще затворим пространствата,които така великодушно оставяхме на противника!!!Най вероятно ще практикуваме любимата му канска преса и няма да позволяваме на другия отбор да си играе играта.....хвърляйки трима души срещу владеещия топката!!!НИКОЛА СПАСОВ малко наивно залагаше на по нападателен и разнообразен футбол!!!Дали се получаваше винаги е отделен въпрос!!!Но аз го изпращам с уважение!!!Ставам на крака и го аплодирам за резултатите,които постигна в моя любим клуб и за радостта,която ми донесе!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 юни 2016 10:43

И за какво да го уважаваме? Че не събра кураж да хвърли оставка? Че стоя кат' пукал и не само не спря, а дори дейно подпомогна разрушаването на един чудесен отбор и колектив? Или за това, че показа среден пръст на феновете? Ако си беше заминал след Коматево може би щеше да получи аплодисменти, всички още там видяхме какво става. И както се казва по-горе МНОГО ПРАВИЛНО и право с 10-ката....Наложи се да приемем мнението на подлогите на ТИМ, които дейно лижат задниците им. Те са точно такива лизачи, какъвто е и Спасов, затова се подкрепят един-други, щото езиците им са дълбоко влинени в на ТИМ задниците....Впрочем ТИМ затова и изрита Спасов като парцал, лизачи никой не обича.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 12 юни 2016 12:28

Здравейте моряци! Много отдавна не се бях включвал...но всеки ден чета форума! Страстите се разгорещяха на тема Никола Спасов - за или против? Моето мнение е, че имахме вечер в Бургас, която никога не ще забравя! Купата е зелена! А и онова трето място... и супер купата! Супер спомени за нас! От дете мечтаех за всичко това! На "Гагарин" съм гледал мачове високо, качен на дърво...но тези радостни преживявания чак сега доживях и съм щастлив варненски моряк!!! Важни са резултатите и спомените! В битките си спомняме военно-началниците, адмиралите, а не войниците кой как редил постройката, състава... Наполеон, Кутузов, Жуков или Сър Алекс, Венгер, Специалния и други... Всяка приказка има край! Не одобрявам,че му бе даден шанс, да коригира слабия сезон, а и изведнъж отстранен след подписването на нов договор? Можеше по по-достоен начин да се изпрати Никола Спасов, нали? А и това, че винаги обвинява играчите, че не са се справили със задачите, че съдиите ни цакаха, че за новата селекция не искат да идват футбалери във Варна,че няма цели, че изтърва съблекалнята и още други компоненти... Промяната може би той щеше да я постигне през новия сезон? Но след купите, ние феновете вдигнахме високо летвата, а и може би ръководството не искаше евро турнири , защото имаме..."ТИЧА"? Не е време, но идва надеждата за близките няколко години с новия стадион( ТИМ не даде отбора на Домусчиев...значи имат мисъл за "утре") и ще се готви нов отбор с бъдеще и тук е идването на амбициозния Гонзо! Перспектива за няколко години да се изгради силен БГ - отбор!?
Спрете да плюете Спасов, каквото беше, беше, остават спомените!Ние българите често сме неблагодарни и не уважаваме дори тези, които са ни радвали... Не е фатално отлагането на подготовката с една седмица( отборът няма да има пътувания до чужбина, а и други започват тогава, важни са качеството на селекцията и подготовката за новия сезон! Време е да се приземим и да поддържаме отбора ни, всички на "Тича"! Няма нищо сигурно за Каварна, БФС направи компромисна отсрочка на изискванията!
Да пожелаем на новия наставник да бъде кормчия на отбора, да бъде авторитет за играчите! Желаещи да идват в отбора и да оставят сърцата си ...на морето! Успешна подготовка и много добър старт на отбора!
Заповядайте на 18 юни (събота) от 17ч във фен- клуба на *ЧЕРНО МОРЕ* ( между ЖК"Левски' и ЖК"Чайка"! Сбор за обединение подкрепата за отбора и не враждуване на фракции! А и да си поговорим за всичко и да не се обиждаме, нали сме варненски моряци!!! Ай де моряци! Поздравявам ви с морския шлагер - песента на агитката, когато бяхме последна година в "Б" група: " Моряците се връщат от бурното море!" Беше като най - лудия и познаваем химн!
Бурното море тогава беше "Б" групата! От тогава не сме били там! Искрено съжалявам за "Спартак" и дербитата, особено последното 5:0! Вижте Пловдив, София, а сега и Стара Загора, дербита, дербита, дано се върнат във Варна!
САМО * ЧЕРНО МОРЕ*!!!

[/b]

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 12 юни 2016 12:45

КироВарна написа:Нямам намерение да давам тон в живота на никого,но съм малко удивен от стръвта с която се плюе най-успешния треньор в историята на нашият велик вековен клуб!!!Какъвто и да е НИКОЛА СПАСОВ,заслужава уважение,затова че при всеки негов престой на ТИЧА във витрината влизаха трофеи,а отбора излизаше на европейската сцена!!!Тези резултати не успя да постигне никой друг!!!Късметлия бил!!!Сигурно е така!!!Ама де да имахме повече треньори късметлии през годините!!!Решил някой,че трябва да го смени!!!След като дава парите,има право да поръчва музиката!!!Но ние можем,поне да покажем малко благородство и да изпратим АДМИРАЛА с благодарност и аплодисменти!!!Така постъпват според мен нормалните хора!!!Сигурен съм,че Гонзо ще нахъси отбора!!!Той е по добър мотиватор от КОЛЬО!!!Ще затворим пространствата,които така великодушно оставяхме на противника!!!Най вероятно ще практикуваме любимата му канска преса и няма да позволяваме на другия отбор да си играе играта.....хвърляйки трима души срещу владеещия топката!!!НИКОЛА СПАСОВ малко наивно залагаше на по нападателен и разнообразен футбол!!!Дали се получаваше винаги е отделен въпрос!!!Но аз го изпращам с уважение!!!Ставам на крака и го аплодирам за резултатите,които постигна в моя любим клуб и за радостта,която ми донесе!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Не знам как изтъкването на фактите е плюене. Редом до всичките си успехи, които Спасов е постигнал с Черно Море, има и също толкова гръмки падения. Най-просто казано - след финалът за купата Никола Спасов образно се и***а на метеното. Двете купи му изградиха имиджа на Адмирал, но през този сезон той сам унищожи тази си слава. Налагането на футболни инвалиди, безсмислени и постоянни ротации, тотално заличаване на всякакъв стил на игра, изпускане на съблекалнята, провалени трансферни прозорци с накупени безброй дървари, несъстоятелни подготовки и малоумни контроли със селски отбори, нагли изказвания спрямо други отбори, средни пръсти към същата тази публика, която му изгради тази слава - това са все неща, който Никола Спасов направи през този сезон, за да си гарантира негативното отношение. Да, заслужава уважение за успехите, които е постигнал, всички му благодарят за тях. Начинът му на изгонване е най-малкото некоректен от страна на нашето ръководство. Но от друга страна не заслужава уважение за еднаквите по магнитуд падения под негово ръководство и тоталната му липса на каквато и да е идея, за да се справи с тях.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 12 юни 2016 18:34

ogrizko написа:Ами да, така мисля ..след като имаш играчи, които са играли супер добре и са спечелили Купа и Суперкупа ...нормално е да им дадеш шанс да покажат това дето са показали, че могат! Но просто явно тия купи подействаха зле на голяма част от играчите, решиха че нещата ще се получават лесно и ще вземат победи без да полагат усилия на максимум и че могат да си избират мачовете, в които да играят. Обаче е нормално да дадеш повече шанс на тези, които са ти донесли успехите! Както нормално Колю да получи повече доверие заради същите успехи дето донесе! Наистина, неговата грешка донякъде беше ината да налага едни и същи ..вярваше, че постоянството ще донесе успех, но това така и не се случи! Всъщност голям проблем се оказа и липсата на положителни резултати освен другото ...ако бяхме вкарали някой гол и записали някоя победа в началото на пролетта съм сигурен, че по съвсем друг начин щеше да протече като цяло пролетта! Абе, както и да е ...накрая си проличаха някои неща - че Колю осъзна като грешка липсата на промени и взе да експериментира повече, явно постоянството на налагането на едни и същи не носеше успех ..пролича си, че трябва много голяма чистка, което също беше направено ...щото много от футболистите се демотивираха да играят след спечелените купи вместо да им подейства по обратния начин спечелването ....и осъзна важността на бековете, които да подкрепят атаката! Върна играчи, които са отраснали тук и би трябвало да са жадни да се доказват и да са мотивирани да играят за разлика от заминалите, което също е плюс ..Ернандес се заговори, че иска да върне ...сигурен съм, че новия сезон щяхме да изглеждаме доста по-положително отколкото сега пролетта :roll:
Суперкупата може и да не я броиш за взета,а дадена.Признай с ръка на сърцето това Лудогорец ли бяха?Редуваха загуба след загуба и сменяха треньори един след друг.За Купата две мнения няма!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 12 юни 2016 20:28

Дрогирам се, брат! Горещо препоръчвам специално и на теб да пробваш, че черногледството ти ми идва в повече вече ...от поне две години едно положително мнение не съм прочел! :mrgreen: :mrgreen:

@violetovgeneral - никой няма да ти подари купа! може да го бойкотират треньора в определени мачове, обаче повярвай ми това няма да е мач за спечелването на трофей ...и определено няма да е мач срещу слабак като Милсами ..или ти викаш, че футболистите не им се играе в ШЛ или ЛЕ и им е по-важно да бойкотират треньора и да го разкарат от първия момент, и да донесат огромни загуби и престиж за клуба, както и самите те да бъдат забелязани! Това, че някой по-крайни хора да не ги назовавам поименно обичат да изпадат в крайности и да омаловажават успехите на другите при първата загуба ..или пък негативна серия, това не значи, че успехите не са постигнати от отбора както си и трябва! Може Бруно Рибейро да е некадърник и да ги е наредил не както трябва, може да е имало психическо напрежение в техните играчи след слабите им мачове, все ми е тая каква е причината ..но за нас купата си е извоювана, никой няма да ти я подари! ама да, предполагам аз съм дрогирания пак дето представи си не вярва в подобни фантасмагории ....всъщност не знам, може пък някой от вас да има някакви доказателства, да познава някой играч на Лудогорец и той в искрена и лична кореспонденция във фейсбук да си е признал чистосърдечно, че са ни подарили купата?! ама нещо ме съмнява.... :mrgreen: :mrgreen:

Колю може и да оплеска доста неща, може би се предовери на играчите пак казвам ..заради постигнатите резултати! но не мисля, че е толкова слаб и некадърен треньор колкото го изкарвате и че не търси грешките за лошото представяне на отбора! Но тъй като аз както казах се дрогирам и то яко ако трябва да съм честен, треви работи вкъщи не може да се диша ...та, затова някак си дочух някакви гласове, които ми нашепнаха, че Колю ще оправи нещата! и бих му дал шанс! защо? защото просто е най-добрия треньор, който някога сме имали! и смешниците тук да се скрият, защото тук вече и резултатите го показват!

3 място
Купа
Суперкупа
участие в евротурнирите

....евала на такива бездарни късметлии бих казал и на черногледци като вас!!!!! .....всъщност чакам да ми припомните кой е по-успешния треньор от Колю, наистина ще ми е много чудно да ви чета "адекватните" мнения :!:

На Колю трябваше да му се дадат първите 5 кръга от новия сезон да покаже дали си е дал сметка за грешните, които е допуснал и дали ще вдигне отбора или наистина е наложителна подобна смяна! Точно заради това дето е постигнал! Ако искаха да го сменят ...да го бяха сменили по време на супер негативната ни серия! да го сменят и след 5 кръг от новия сезон! ама точно в тоя момент е най-голямата малоумщина!!!! трябваше да му се даде шанс!!! човек се учи от грешките си, той цял сезон допуска такива, можехме да видим дали може да ги оправи и продължи!!! с Гонзо наистина мачкахме ...и свършихме 6ти :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 12 юни 2016 20:51

Почнахте да се повтаряте, не прочетох никой освен може би стрелеца който да не е благодарен на Кольо. Вярно е, че начина по който го изгониха не беше коректен, но след цяло провалено първенство колко шанса още да му дават.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 12 юни 2016 20:57

ogrizko написа:

Дрогирам се, брат! Горещо препоръчвам специално и на теб да пробваш, че черногледството ти ми идва в повече вече ...от поне две години едно положително мнение не съм прочел! :mrgreen: :mrgreen:

@violetovgeneral - никой няма да ти подари купа! може да го бойкотират треньора в определени мачове, обаче повярвай ми това няма да е мач за спечелването на трофей ...и определено няма да е мач срещу слабак като Милсами ..или ти викаш, че футболистите не им се играе в ШЛ или ЛЕ и им е по-важно да бойкотират треньора и да го разкарат от първия момент, и да донесат огромни загуби и престиж за клуба, както и самите те да бъдат забелязани! Това, че някой по-крайни хора да не ги назовавам поименно обичат да изпадат в крайности и да омаловажават успехите на другите при първата загуба ..или пък негативна серия, това не значи, че успехите не са постигнати от отбора както си и трябва! Може Бруно Рибейро да е некадърник и да ги е наредил не както трябва, може да е имало психическо напрежение в техните играчи след слабите им мачове, все ми е тая каква е причината ..но за нас купата си е извоювана, никой няма да ти я подари! ама да, предполагам аз съм дрогирания пак дето представи си не вярва в подобни фантасмагории ....всъщност не знам, може пък някой от вас да има някакви доказателства, да познава някой играч на Лудогорец и той в искрена и лична кореспонденция във фейсбук да си е признал чистосърдечно, че са ни подарили купата?! ама нещо ме съмнява.... :mrgreen: :mrgreen:

Колю може и да оплеска доста неща, може би се предовери на играчите пак казвам ..заради постигнатите резултати! но не мисля, че е толкова слаб и некадърен треньор колкото го изкарвате и че не търси грешките за лошото представяне на отбора! Но тъй като аз както казах се дрогирам и то яко ако трябва да съм честен, треви работи вкъщи не може да се диша ...та, затова някак си дочух някакви гласове, които ми нашепнаха, че Колю ще оправи нещата! и бих му дал шанс! защо? защото просто е най-добрия треньор, който някога сме имали! и смешниците тук да се скрият, защото тук вече и резултатите го показват!

3 място
Купа
Суперкупа
участие в евротурнирите

....евала на такива бездарни късметлии бих казал и на черногледци като вас!!!!! .....всъщност чакам да ми припомните кой е по-успешния треньор от Колю, наистина ще ми е много чудно да ви чета "адекватните" мнения :!:

На Колю трябваше да му се дадат първите 5 кръга от новия сезон да покаже дали си е дал сметка за грешните, които е допуснал и дали ще вдигне отбора или наистина е наложителна подобна смяна! Точно заради това дето е постигнал! Ако искаха да го сменят ...да го бяха сменили по време на супер негативната ни серия! да го сменят и след 5 кръг от новия сезон! ама точно в тоя момент е най-голямата малоумщина!!!! трябваше да му се даде шанс!!! човек се учи от грешките си, той цял сезон допуска такива, можехме да видим дали може да ги оправи и продължи!!! с Гонзо наистина мачкахме ...и свършихме 6ти :lol: :lol: :lol:

Добре,аз така си мисля.Поне това,което гледах.Винаги може да греша.

Върни се в “Черно море”