Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
suni
Мнениеот suni » 12 юни 2016 12:07
korteneca написа:onegavon написа:TodorT написа:И колко гола вкара за Нефтохимик, че е впечатлил

Щото съм сигурен, че или ще го пратят пак под наем някъде, или ще играе за Б отбора през есента.
Вие заявилили сте Б отбор? Аз знам ,че само Лудогорец е
ЦСКА са заявили.
Чавдар-Литекс - нека бъдем точни!

Отново не си в час,.. ЦСКА София ! Няма ,,Чавдар-Литекс,,... ама то требе и ак..

Прокобо мръсна, върви на майната си!

-
korteneca
-
Контакти:
Мнениеот korteneca » 12 юни 2016 12:10
suni написа:korteneca написа:onegavon написа:TodorT написа:И колко гола вкара за Нефтохимик, че е впечатлил

Щото съм сигурен, че или ще го пратят пак под наем някъде, или ще играе за Б отбора през есента.
ЦСКА са заявили.

Отново не си в час,.. ЦСКА София ! Няма ,,Чавдар-Литекс,,... ама то требе и ак..

Не се безпокой. Често ще ви се напомня, че няма ЦСКА, а има Чавдар-Литекс. Само не се нервирай излишно.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
-
suni
Мнениеот suni » 12 юни 2016 12:16
korteneca написа:suni написа:korteneca написа:onegavon написа:TodorT написа:И колко гола вкара за Нефтохимик, че е впечатлил

ЦСКА са заявили.

Не се безпокой. Често ще ви се напомня, че няма ЦСКА, а има Чавдар-Литекс. Само не се нервирай излишно.

Споко, приемаме бъзици,.. стига да ви трескаме 5-6 пъти годишно !

Прокобо мръсна, върви на майната си!

-
korteneca
-
Контакти:
Мнениеот korteneca » 12 юни 2016 12:20
suni написа:Споко, приемаме бъзици,.. стига да ви трескаме 5-6 пъти годишно !

Ако истината я приемате за бъзик за да е по-лесно няма лошо, но истината си остава истина дори казана на бъзик.
П.С. Литекс никога не е трескал Левски 5-6 пъти годишно... За Чавдар да не говорим.

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
-
blue avalanche
-
Контакти:
Мнениеот blue avalanche » 12 юни 2016 12:33
korteneca написа:suni написа:Споко, приемаме бъзици,.. стига да ви трескаме 5-6 пъти годишно !

Ако истината я приемате за бъзик за да е по-лесно няма лошо, но истината си остава истина дори казана на бъзик.
П.С. Литекс никога не е трескал Левски 5-6 пъти годишно... За Чавдар да не говорим.

В интерес на истината,нито едно от новите 8(ОСЕМ) ЦСКА не са "трескали" Левски 5-6 пъти годишно.

-
Der Schmarotzer
-
Контакти:
Мнениеот Der Schmarotzer » 12 юни 2016 12:45
blue avalanche написа:korteneca написа:suni написа:Споко, приемаме бъзици,.. стига да ви трескаме 5-6 пъти годишно !

В интерес на истината,нито едно от новите 8(ОСЕМ) ЦСКА не са "трескали" Левски 5-6 пъти годишно.

То както е тръгнало с толкова Цска-та няма да е вече А ПФГ, а свинекомплекс Селтекс...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
-
blue avalanche
-
Контакти:
Мнениеот blue avalanche » 12 юни 2016 13:15
Der Schmarotzer написа:blue avalanche написа:korteneca написа:suni написа:Споко, приемаме бъзици,.. стига да ви трескаме 5-6 пъти годишно !

То както е тръгнало с толкова Цска-та няма да е вече А ПФГ, а свинекомплекс Селтекс...
Могат да си направят една отделна Лига и тогава ЦСКА(което и да е то) със сигурност всяка година ще е шампион.

-
korteneca
-
Контакти:
Мнениеот korteneca » 12 юни 2016 13:23
Един от основните футболисти на Славия - Димитър Пиргов е трансферна цел на Левски, пише “Тема спорт”.
Защитникът записа 30 мача за “белите” през изминалата кампания в “А” група и е с основен принос за класирането на тима за евротурнирите.
26- годишният Пиргов отказа да поднови договора си със Славия и може да акостира на “Герена” като свободен агент.

-
blue avalanche
-
Контакти:
Мнениеот blue avalanche » 12 юни 2016 13:41
Мариян Христов е новият треньор на старшата възраст на Левски за идния сезон в Елитната юношеска група до 19 години.
Бившият национал наследява Йордан Петков, който напусна "Герена", за да оглави Хебър Пазарджик в Югозападната "В" група.
В U19 застъпват футболисти, родени след 1 януари 1998 г. Мариян Христов в момента кара курса за УЕФА Про лиценз и в края на годината трябва да се сдобие с най-високата треньорска степен.
Успех!!!
-
ЕМИЛ
-
Контакти:
Мнениеот ЕМИЛ » 12 юни 2016 14:35
blue avalanche написа:Мариян Христов е новият треньор на старшата възраст на Левски за идния сезон в Елитната юношеска група до 19 години.
Бившият национал наследява Йордан Петков, който напусна "Герена", за да оглави Хебър Пазарджик в Югозападната "В" група.
В U19 застъпват футболисти, родени след 1 януари 1998 г. Мариян Христов в момента кара курса за УЕФА Про лиценз и в края на годината трябва да се сдобие с най-високата треньорска степен.
Успех!!!
Колега , защо това не го постна в тема за ДЮШ ?
Върни се в “Левски”
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, CSKA69, DoSomethingDifferent, drvasko98, Ioan912, nikiobicata, olimpi, Plamen_i00, ReBorn1982, tmanolov, vlong, vvessel и 51 госта