Сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сектор Г
Дойде време да се разделим, това е. Няма значение кой какво подкрепя. Явно този сезон ще си остане култов и занапред много неща няма да са същите. Жалко че много хора се запалиха и сектора бе на такова ниво.
- CSKA_1948_
- Контакти:
Ще се разбере след месец и половина!
Разделението е от момента в който решихте вие да управлявате клуба. Заграбихте от Томов акциите влязохте в сговор с хората които имаха за цел да фалират ЦСКА и ги подкрепяхте до самия край. Така или иначе вие решихте да убиете този клуб и е нормално да си отидете заедно с него.
Ние продължаваме с ново дружество ,но със ценностите на стария клуб.За нас животът продължава идеите не умират докато има хора които ги споделят.Така ние се обединяваме около червената идея и с един сериозен ръководител като ГГ смятаме да се върнем на върха където ни е мястото.
Ние продължаваме с ново дружество ,но със ценностите на стария клуб.За нас животът продължава идеите не умират докато има хора които ги споделят.Така ние се обединяваме около червената идея и с един сериозен ръководител като ГГ смятаме да се върнем на върха където ни е мястото.
onegavon написа:Разделението е от момента в който решихте вие да управлявате клуба. Заграбихте от Томов акциите влязохте в сговор с хората които имаха за цел да фалират ЦСКА и ги подкрепяхте до самия край. Така или иначе вие решихте да убиете този клуб и е нормално да си отидете заедно с него.
+
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

onegavon написа:Разделението е от момента в който решихте вие да управлявате клуба. Заграбихте от Томов акциите влязохте в сговор с хората които имаха за цел да фалират ЦСКА и ги подкрепяхте до самия край. Така или иначе вие решихте да убиете този клуб и е нормално да си отидете заедно с него.
Че хората, за които пишеш, в момента са ортаци на Гриша Ганчев - Милко Георгиев, Юлиян Инджов, Ивайло Манджуков и т.н. И вие ги подкрепяте безрезервно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
onegavon написа:Ние продължаваме с ново дружество ,но със ценностите на стария клуб.За нас животът продължава идеите не умират докато има хора които ги споделят.Така ние се обединяваме около червената идея и с един сериозен ръководител като ГГ смятаме да се върнем на върха където ни е мястото.
Няма такова нещо .Истинската ЦСКА в момента агонизира защото никой не иска да и плати сметката от ЗО милиона .
Отбора на Ганчев е сбор от Литекс и Чавдар Етрополе под името ЦСКА .Този отбор все още няма история .
Няма начин да не си покажете простотията. ЦСКА е клуб от мъжки род за твое сведение. Какво има и какво няма не е твоя работа. Гледай си там панаирите на Герена и се готви за поредното географско откритие.
ОТЧЕТ за последните 7 месеца!
ОТЧЕТ за фланелките "Единен сектор Г"!
ПП След това правете каквото искате, все ми е оттук насетне!
Знам, че сте прибрали пари от фланелките, защото се раздаваха като на бит пазар в магазина без касов бон!
Сума по-малка от 50 бона ще е тотална лъжа!
А как ще се отчете с парите които сам давал в урните от последните 7 месеца си е ваша работа.
Нали сте прозрачни?
ИСКАМ ФАКТУРИ!
ОТЧЕТ за фланелките "Единен сектор Г"!
ПП След това правете каквото искате, все ми е оттук насетне!
Знам, че сте прибрали пари от фланелките, защото се раздаваха като на бит пазар в магазина без касов бон!
Сума по-малка от 50 бона ще е тотална лъжа!
А как ще се отчете с парите които сам давал в урните от последните 7 месеца си е ваша работа.
Нали сте прозрачни?
ИСКАМ ФАКТУРИ!
Върнете му парите, бе, върнете му ги, че реве за тях от 2 седмици тук.
3 пъти се извъртя, не знам как не ти е неудобно вече ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Върнете му парите, бе, върнете му ги, че реве за тях от 2 седмици тук.
Неудобно ми е от такива като тебе!
Които не спират да храчат по същите тези с които си бил на стадиона продължение на много години!
Ти си един мерзавец и злобар. Неориентиран хейтър!
Не те интересува нищо друго, освен да гледаш сеир!
Смешко!