THE G.A.M.E написа:Английските фенове попилели арабското гето в Марсилия.
Не знам за арабско, ама доста бой ядат от руснаци и французи...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Английските фенове попилели арабското гето в Марсилия.
язе написа:Thsmith написа:Кое му е абсурдното?
Голфът е снобски спорт, без особено голяма аудитория. На един голф турнир се събират по 2-3 хил. зяпача, а наградните фондове са огромни. Това прилича единствено на пране на пари...
Thsmith написа:язе написа:Thsmith написа:Кое му е абсурдното?
Голфът е снобски спорт, без особено голяма аудитория. На един голф турнир се събират по 2-3 хил. зяпача, а наградните фондове са огромни. Това прилича единствено на пране на пари...
Това дали ти харесва и дали ме мислиш за сноб... твоя си работа. Щом ти прилича на пране на пари, сезираш съответните органи и готово.
HoUs4oOL написа:
Не знам за арабско, ама доста бой ядат от руснаци и французи...
Thsmith написа:а да се върнем на световната конспирация и "светът е срещу мен"Време беше и за това.
![]()
![]()
"У нас есть в душе, у каждого, что предъявить России, а россияне думают, что у них есть какие-то претензии к нам. Мы никогда не будем настолько братским народом, как раньше. Да, много родственников, много смешения крови и все остальное, но давайте лучше будем добрыми соседями, чем плохими братьями"
язе написа:Thsmith написа:а да се върнем на световната конспирация и "светът е срещу мен"Време беше и за това.
![]()
![]()
И на теб ти се полага големия, разликата е ч ти харесва...
HoUs4oOL написа:А познайте, кой го е казал това.
"У нас есть в душе, у каждого, что предъявить России, а россияне думают, что у них есть какие-то претензии к нам. Мы никогда не будем настолько братским народом, как раньше. Да, много родственников, много смешения крови и все остальное, но давайте лучше будем добрыми соседями, чем плохими братьями"
http://www.kp.ru/online/news/2420039/
Кемтрейлс - Интервю с пилот от гръцките авиолинии Т.Казнесис
Химическите следи от самолети "Кемтрейлс, съдържат бензол, никел, живак, обогатен уран и др. Извършват се от самолети на НАТО. Там където има бази на НАТО има и такива самолети, които не се нуждаят от разрешение от никого, за да пръскат. Те са нов тип специално създадени самолети и струите излизат от местата, където бяха седалките.
На тези тежки метали се дължи увеличения брой ракови заболявания и много други нови болести, както и мозъчни увреждания. Пръскането става на всеки 4-7 дни, за да се осигури постоянен слой от тези метали във въздуха, които ние всички дишаме. Те се свързват директно с устройството ХААРП и служат като проводник на електромагнитните вълни с различна честота, които ХААРП изпраща и по този начин може да се влияе на климата, създавайки дъжд, суша, цунами, земетресения и други климатични промени.
В скоро време ще ни забранят да имаме собствени семена и ще се храним само с храните на Монсанто, които са генномодифицирани и устойчиви на тежките метали в атмосферата и почвата.
Целта е постигане на ,,Златния милиард,, (т.е. драстично намаление на човечеството).
Искат ни постоянно болни, за да може да се поддържа и фармацефтичната индустрия. От 92 г. се пръска над Гърция.
Има слухове, че е създадено устройство наречено Кембастерс от американския откривател Дон Крофт, което може да унищожава тези метали и в момента се чува, че се ползува в Крит. Това устройство струва около 1500 евро. за тези, които се интересуват.
Никоя държавна институция не е в състояние да говори открито за това....
Журналистите от канал ,,Контра, ,ще направят жалба до правителството.
Източник: http://www.budnaera.com/2013-04/2013-10 ... z4BJU89zPU
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта