ogrizko написа:greenpeak написа:Никола Спасов проговори за раздялата с Черно море
Бях сигурен, че следващото първенство ще бъде много по-добро от последното заради селекцията, която правехме, но това е вече история", каза още специалистът.
Работата е там, че и аз така мисля ...че беше зле работата - наистина беше! Ама защо не се даде шанс на най-успешния треньор на Черно море от 60-70 години насам поне ...да пробва да оправи нещата! Ето, човека тръгна да взема много стабилни бекове, способни и напред и назад и да ни се раздвижи играта ..щеше да върне Ернандез и т.н. Много ми се искаше да видя как ще тръгнем и тогава като го сменяме - напълно заслужено, ако пак тъпчем по подобен начин на пролетта само назад! Просто за мен е тъпо това, което се случи ...бас хващам, че след тия провали ..че Колю щеше да е дваж по-надъхан да оправи нещата и да изглеждаме по съвсем друг начин, иначе сам щеше да си тръгне като види, че не се справя! Сега единствено тандем Стойчо - Гонзо бих го приел за напредък и за достатъчна причина да си тръгне Спасов по подобен начин! Само Гонзо означава още един пропилян сезон за мен ...тоя сезон ще опипва почвата, ще си съставя план и т.н. и чак следващия ще тръгнем напред ...просто при Гонзо нещата се случват, ама малко бавно ...Стойчо Стоев веднага ще изгради облик и може да дръпнем малко напред въпреки смяната, а следващия сезон да се надгражда още
Шанс му беше даден - цяла пролет му беше предоставена възможност да си проведе подготовката, да си привлече нужните футболисти. И какво направи? Привлече разни тотални инвалиди като Стойчев, Маркович, Вълчанов, които бяха изгонени още преди да свърши сезона. Тотално провалена зимна селекция и подготовка - резултатите го показват. Лятната селекция каква беше? Отново тотален провал. Лица като Бурабия и Васев изобщо не ми се коментират. Есенният дял какво беше? Отново тотален провал! Реално Спасов имаше невероятен късмет още с идването си. За целият си престой той имаше точно 4 добри трансфера - Николов, Клок, Марчин и Ернандес. Всички помним фиаското с Марчин и как Ернандес беше изпуснат. Всички помним с какъв инат се залагаше на протежетата му Бижев, Бурабия и Кулибали, въпреки отчайващите им игри. Некоректен беше начинът му на изгонване, няма спор, но самото му изгонване закъсня с 1 полусезон!