Аз не разбрах защо се стигна до толкова много оставки. Каква е истинската причина?
1. Слаби резултати? Защото завършиха много далече от Лудогорец. Но от друга страна пък са втори. Но пък без три основни конкурента. Не знам.
2. Провал на финансовата политика. Няма пари? Секторът беше вдигнат с родилни мъки и открит с незапочната козирка.
3. Кавги. Обаче не останах с впечатление да са се изпокарали всички. Твърде много хора се махнаха. Детинско поведение?
Някой може ли да даде правдиво обяснение?
За Гонзо - добре. Отборът е зле в спортно-техническо отношение от години.
Но Тонев?
Иван и Андрей?
Шефът на тръста?
Катаклизъм или цирк?
Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- vg_vasilev
- Контакти:
Re: Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левск
Altarf написа:Аз не разбрах защо се стигна до толкова много оставки. Каква е истинската причина?
1. Слаби резултати? Защото завършиха много далече от Лудогорец. Но от друга страна пък са втори. Но пък без три основни конкурента. Не знам.
2. Провал на финансовата политика. Няма пари? Секторът беше вдигнат с родилни мъки и открит с незапочната козирка.
3. Кавги. Обаче не останах с впечатление да са се изпокарали всички. Твърде много хора се махнаха. Детинско поведение?
Някой може ли да даде правдиво обяснение?
За Гонзо - добре. Отборът е зле в спортно-техническо отношение от години.
Но Тонев?
Иван и Андрей?
Шефът на тръста?
Катаклизъм или цирк?
Цирк !
Сценария е " ЦСКА 2" = крадем, вземаме заеми и бягаме. После се мъчим да фалираме клуба за да не плащаме. И после пак наново...
По всичко изглежда, че Васко Колев е бил прав. А сълзите, сръдните и оставките са били за замазване очите на широката аудитория.
https://topsport.bg/levski/tozi-pat-fen ... tonev.html
https://topsport.bg/levski/tozi-pat-fen ... tonev.html
Иван и Андрей: Лоялни сме към Иво Тонев, с Васил Колев не може да се работи
Работа на фена е да критикува, членовете на УС трябва да предлагат решения, заявиха продуцентите
http://btvnovinite.bg/article/sport/iva ... aboti.html
Работа на фена е да критикува, членовете на УС трябва да предлагат решения, заявиха продуцентите
http://btvnovinite.bg/article/sport/iva ... aboti.html
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Всичко с тези оставки беше фарс, накрая не ги и приеха, демек .... всички си остават. Уж до август ... а най-вероятно и след август.
И аз изпитвам доста силни съмнения, че цялата пушилка бе неслучайно покрай срещата за "новата" А група и легитимацията на гнусния и мръсен, прекръстен урод от Ловеч.

И аз изпитвам доста силни съмнения, че цялата пушилка бе неслучайно покрай срещата за "новата" А група и легитимацията на гнусния и мръсен, прекръстен урод от Ловеч.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Гонзо е треньор на Черно Море, следователно не "всички си остават".
Nuke написа:Гонзо е треньор на Черно Море, следователно не "всички си остават".

г-н Тонев за втори път е солидарен със свой СТД и .... за втори път го пуска по пързалката

човекът си има стил ..... и ангажименти (към козирката)

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Nuke написа:Гонзо е треньор на Черно Море, следователно не "всички си остават".
![]()
![]()
![]()
г-н Тонев за втори път е солидарен със свой СТД и .... за втори път го пуска по пързалката
човекът си има стил ..... и ангажименти (към козирката)
Лично аз съм предоволен от така развилите се събития.