Черно море търси своя нов Адмирал....

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

saract
Контакти:

Re: Черно море търси своя нов Адмирал....

Мнениеот saract » 10 юни 2016 13:32

Безумие е Никола Спасов да бъде освободен по този начин.И то за сметка на Гонзо.Все пак Спасов е най великият треньор в историята на клуба.

moryak68
Контакти:

Мнениеот moryak68 » 10 юни 2016 13:39

Раздвоен съм, от една страна Спасов, като треньор на Черно море постигна най-големите успехи на клуба, а да не забравяме, че и при предишния си престой, спечели трето място и изиграхме много силни мачове в евротурнирите. Но от друга, мисля, че в състоянието в, което се намира отбора, може би е нужна промяна и е редно тя да започне от треньора.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 10 юни 2016 13:39

С Гонзо начело Черно море играеше доста приличен футбол. Тандем Гонзо - Стойчо би бил наистина най-добрият вариант за вас, но и като треньор смятам, че Гонзо ще ви донесе радости.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 10 юни 2016 13:58

Пловдивчанин ще идва във Варна,а варненец ръководи пловдивски отбор,не ли по-добре всеки да се върне към корените си-Илиан Илиев в Черно море,а Гонзо в Локо Пловдив.Явно е вярна поговорката.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 юни 2016 14:37

moryak68 написа:Раздвоен съм, от една страна Спасов, като треньор на Черно море постигна най-големите успехи на клуба, а да не забравяме, че и при предишния си престой, спечели трето място и изиграхме много силни мачове в евротурнирите. Но от друга, мисля, че в състоянието в, което се намира отбора, може би е нужна промяна и е редно тя да започне от треньора.

Абе, да ти кажа ...Колю според мен усети откъде идват проблемите в отбора и точно за това 2 от класните му попълнения са точно бековете! И аз също стигнах до това заключение, че слабото включване на бековете ни в офанзивен план беше основния ни минус в играта напред, като изключим разбира се и липсата на Бакари и достатъчно добър негов заместник. Но просто сякаш играехме с 2ма минус напред ...а другите ни играчи бяха прилични, а някои и много добри. Така че според мен трябваше да се изчака накъде ще тръгнат нещата новия сезон и тогава да се сменя, ако евентуално пак останем затънали. Ама с приличните бекове дето сега привличаме според мен доста по-добре щяхме да изглеждаме новия сезон. И сега идва нов треньор независимо кой ...и не знам откъде почваме и накъде отиваме :roll:

Единствено тандем Стойчо Стоев - Гонзо би ме задоволил за подобна безумна смяна точно в този момент. Само Гонзо не ми вдъхва доверие и да ме радва смяната на Колю точно сега :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 юни 2016 14:55

Какви глупости говорите? Била безумна смяната на Спасов?!! Безумие е, че не беше махнат още миналата година. По щастливо стечение на обстоятелствата Кольо се превърна в най-успешния ни треньор в най-новата ни история и аз му благодаря за това, но... С анти футбола, който играехме цял сезон, безумните рокади на футболист, балонните топки - не мерси! Такава пародия на футбол аз не искам да играе моя отбор. Ако дойде Гонзо поне топката най-сетне ще слезе на земята, дисциплината в съблекалнята ще се завърне и ред други такива дребни нещица, които правят играта ритни топка в съвременен футбол.
За Стоев мнението ми не е от най-позитивните, говоря за треньора, а не за играча Стоев. Най-добър вариант според мен е английския, където треньорът е и мениджър, и вся и всьо, т.е. Бог за дадения отбор.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 10 юни 2016 14:57

Гонзо адмирал! Ха, ха, звучи точно като инженер.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 юни 2016 15:07

МОЛЯ??? Безумна смяна? Безумно беше това, че не изгониха Спасов през цялата тази година в която се държеше като дрогиран на тъча и разпертушини отбора ни!!! Още по-безумно беше, че преподписаха с него. Да припомням ли как налагаше измисляци като Бижев, като Кулибали, като Бурабия - особено Бурабия, когото с право плюех цяла година и чак сега играчи от отбора повдигат покривалото къв боклук е бил, освен и куц кон??? Кой го търпя, кой го налага? Баба ми от Каспичан ли? Кольо беше неадекватен цяла една година. Успех на Гонзо! Със сигурност няма да остави никого от съблекалнята да прави каквото си иска, такъв като Бурабия би го изгонил с шутове. Именно дисциплината и селекцията, която си направи 2013 донесаха онази супер силна есен и ако не му бяха разбили отбора щеше да спечели медал! Нима забравихте как пометахме цялата първа 6-ца, че имахме 3 победи тук и 3 равни навън срещу съперници от топ 4 в 6 изиграни мача? Играехме и добър футбол, не ритахме нагоре като селяни и общо взето чобани и измислени футболисти нямаше в отбора. Много ще ми е интересна сега съдбата на Кольовите протежета....щото мнооооого добре знаем къв смешен футболист е Андонов и какъв смешник е Васев, както и Кулибали. Нека видим дали някой друг треньор ще търпи тези паляци :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 юни 2016 16:05

ogrizko написа:Гонзо ще е ...повече ми се искаше тандема, за който вече казах ...ама какво да се прави! Какво очаквате от Гонзо отново начело на Черно море? :roll:

Титла очаквам .

Върни се в “Черно море”