Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот iliev72 » 10 юни 2016 11:58

Каква прозрачност като не се знае кой е собственика на отбора и очиларката обяснява колко важно било това което пишело на хартия.
За да има прозрачност такава трябва да има първо във БФС и после надолу и да направят такива законите и правилниците , че наистина нещата да са прозрачни.Няма как да бъдеш коректив на нещо което дори не знаеш как се нарича , а то държи да не вижда бял свят.Още нямате бюджет , нямате р-во , а някакви които временно изпълняват длъжности(думата е длъжности, а не функции или нещо друго).Ти да виждаш нещо прозрачно в Левски ?! Аз виждам само една гъста мъгла и не се знае кога тази мъгла ще се вдигне. Никой не каза дали Левски си плати за новата трибуна - 1. ГБС , а след това на тези които я довършиха.Ако си забелязал се говори само за плащания към НАП и никакви други.Май в момента ситуацията ви не е по различна от 2014.Защо ли Бедоя ви би шута - нали така се казваше този който уж щял да се връща в Испания , но се оказа голяма опашата лъжа.
Последна промяна от iliev72 на 10 юни 2016 12:01, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юни 2016 11:59

eelche написа:Бойка е пътничка и само факта,че няма адекватна алтернатива още спира хората да излязат и да наритат задниците на цялата тая пост-комунистическа номенклатура, дето се мисли за демократи, а колегите от ЦСКА минаха по труден и трънлив път,но заслужават УВАЖЕНИЕ.Естествено им се помогна от най-високо ниво,но е факт,че изгониха пернишките боклуци,а сега има ново дружество БЕЗ дългове с футболисти дошли от Литекс,Ганчев стяга "Армията" и базата на Панчарево.Друг е въпросът колко е морално и как би се чувствал един нормален фен на ЦСКА,поставен пред избора да "припознае" обединение на два провинциални отбора ИЛИ автентичното дружество изпаднало в "клинична смърт" с 25 000 000 лева дългове и кредити,НО дало на футбола Стоичков,Пенев,Лечков,Костадинов,Пенев,Паро Никодимов,Тройчо Младенов, 2 полуфинала в КЕШ,десетки титли и купи,но...това е много дълга тема за МОРАЛ и ЧЕСТ,а всеки в днешно време в България знае,че живота не е справедлив и такива понятия съществуват само в книгите.Аз съм последния човек,който ще защитава ЦСКА,но това е истината и нека си я кажем!

Не го приемай като заяждане, но с оглед на подчертаното, искам да те попитам ти наистина ли си привърженик на Левски? :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 10 юни 2016 12:05

Май Гонзо е новия треньор на Черно море. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 10 юни 2016 12:13

korteneca написа:Май Гонзо е новия треньор на Черно море. 8-)

Ура!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юни 2016 12:15

iliev72 написа:Каква прозрачност като не се знае кой е собственика на отбора и очиларката обяснява колко важно било това което пишело на хартия.
За да има прозрачност такава трябва да има първо във БФС и после надолу и да направят такива законите и правилниците , че наистина нещата да са прозрачни.Няма как да бъдеш коректив на нещо което дори не знаеш как се нарича , а то държи да не вижда бял свят.Още нямате бюджет , нямате р-во , а някакви които временно изпълняват длъжности(думата е длъжности, а не функции или нещо друго).Ти да виждаш нещо прозрачно в Левски ?! Аз виждам само една гъста мъгла и не се знае кога тази мъгла ще се вдигне. Никой не каза дали Левски си плати за новата трибуна - 1. ГБС , а след това на тези които я довършиха.Ако си забелязал се говори само за плащания към НАП и никакви други.Май в момента ситуацията ви не е по различна от 2014.Защо ли Бедоя ви би шута - нали така се казваше този който уж щял да се връща в Испания , но се оказа голяма опашата лъжа.

Какво ни интересува БФС, не сме тръгнали да го оправяме. Просто искаме да си подредим нашия клуб, който да се превърне отново в образец за останалите, клуб който да има позиция пред същото това БФС, като например отрицателен вот по точка "Приемате ли участието на новия урод в новосформираната група? ", клуб който да си знае интересите , клуб с лице, клуб с морал и прочее. Клуб, който да поддържа дух и ценности сред синята общност, така както го е правил има-няма 100 години.
И да, важно е какво пише на документите, ама защо ли да си губя времето да обяснявам и аз на някакъв силно загрижен за проблемите на Левски, хеле пък и Бедоя щом намеси ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 10 юни 2016 12:19

TristaNNN написа:
iliev72 написа:Не се усетихте как ви изклатиха и то много зверски благодарение на Васко Колев и тръста и прочие с лъжи за акции.
Нормалният фен не се интересува от финансите на клуба.Нормалният фен иска отбора да побеждава и да играе красиво.
Само , че някой вас ви излъга , че било по важно финансовото състояние и фенове били длъжни да се грижат затова.
За финансите на един клуб има кой да се грижи - изп. директори и т.н. , а не феновете.Феновете има една задължение да подкрепят отбора.
Къде с това да пълнят стадиона , къде с това да си купуват артикули , но не да се грижат какво финансовото му състояние.
И всеки който купува акции на дадена фирма(дори и Левски е фирма) е с цел печалба.Не съм чул акционерите на Microsoft или Oracle или IBM да се грижат за тяхното финансиране. Точно обратното всяка година си искат дивидентите от тези акции.Васко Колев си взе неговите дивиденти под форма на спонсорски договори , а вие ?!

Нормалният фен на Левски не е забравил в какво нецветущо финансово състояние посрещнахме Вековния юбилей и беше въпрос буквално на дни да се обяви, че Вечното дерби се мести във В група. Нормалният фен на Левски, за разлика от този на новия урод, иска в отбора му да цари добра организация, да има прозрачност, начертана стратегия за развитие и так далее, а след като тези неща са налице, отборът неминуемо ще започне да побеждава, което съвсем естествено ще подобри и финансовото състояние на клуба.
Просто приеми, че в по-голпмата си част феновете на Левски са закърмени с някои ценности, които отказват да загърбят, напук на цялата кочина наречена български футбол и тъкмо това е причината да се търси някаква прозрачност, да има форма на коректив. Защо отказвате да разберете, че говорим за футбол в България, където собствениците далеч не са свети води ненапити и търсят всякакви варианти за схеми и далаверки. Е, феновете опитват да се противопоставят на това доколкото могат.

+1

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 10 юни 2016 12:53

Нещо не си спомням кога Левски са били клуб за пример ?! Я ми припомни кога това е било !!! Поне в близките 30г това не се е случвало.
Явно ти си живял много повече от мен и си виждал такива години в които Левски е бил за пример.Стига сте писали алабалистики.
Никога не сте били за пример и едва ли скоро ще бъдете , но за да го разберете това трябва да свалите сините очила.
Няма лошо да се огледате да видите , че повечето фенове на Левски са такива заради успешните години при Батков.
А за ценности просто забрави.Достатъчно фенове на Левски съм видял които в момента са по ниските от тревата.
Ако искате ред в Левски трябва да се рине не с лопата , а с фадрома.И се съмнявам , че ще трябва да се направят няколко курса докато се изрине всичкият боклук.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 юни 2016 13:13

TristaNNN написа:
eelche написа:Бойка е пътничка и само факта,че няма адекватна алтернатива още спира хората да излязат и да наритат задниците на цялата тая пост-комунистическа номенклатура, дето се мисли за демократи, а колегите от ЦСКА минаха по труден и трънлив път,но заслужават УВАЖЕНИЕ.Естествено им се помогна от най-високо ниво,но е факт,че изгониха пернишките боклуци,а сега има ново дружество БЕЗ дългове с футболисти дошли от Литекс,Ганчев стяга "Армията" и базата на Панчарево.Друг е въпросът колко е морално и как би се чувствал един нормален фен на ЦСКА,поставен пред избора да "припознае" обединение на два провинциални отбора ИЛИ автентичното дружество изпаднало в "клинична смърт" с 25 000 000 лева дългове и кредити,НО дало на футбола Стоичков,Пенев,Лечков,Костадинов,Пенев,Паро Никодимов,Тройчо Младенов, 2 полуфинала в КЕШ,десетки титли и купи,но...това е много дълга тема за МОРАЛ и ЧЕСТ,а всеки в днешно време в България знае,че живота не е справедлив и такива понятия съществуват само в книгите.Аз съм последния човек,който ще защитава ЦСКА,но това е истината и нека си я кажем!

Не го приемай като заяждане, но с оглед на подчертаното, искам да те попитам ти наистина ли си привърженик на Левски? :shock:

Няма начин по исторически, идеологически и морални причини да кажа и една добра дума за копието на съветския отбор. На някакви мандраджии които причиниха толкова страдания и злини на български клуб, сложил си за име псевдонима на велик българин за да прославя духа му. Гонят ни от стадиона ни, струващ над милион по онова време. Захвърлят ни къди ли не, като бездомни кучета. Сменят ни името наколко пъти и ни обединяват насила, за да дрънкат глупости за милиции. Направили си копия в страната, за да се хвърлят срещу нас и да лягат на тях. Готови са да припознаят всеки отбор за свой, само за да не си плащат дълговете? И всичко това с единствената цел, да са пред нас и да ни очернат пред всички и за всичко. Сипят всякаккви клевети за нас, без никои, нищо да им е сторил. Е нама начин след всичко това, да ги уважавам. Ако някои си е загубил ума да ги хвали е по-добре да се осъзнае.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 юни 2016 13:20

TristaNNN написа:
Player написа:
TristaNNN написа: Ако искаш разбирай, ако искаш недей, но те уверявам, че феновете са в УС за добруването на клуба, това че никой не иска да го оцени и обърне внимание на апостолската им дейност е отделен върпос, на който е редно всеки разумно мислещ левскар сам да си отговори.

Ти откъде си толкова сигурен за работата и намеренията на феновете в УС? Точно същите фенове, които се скъсаха от години да носят финансови загуби на клуба с глобите си. Сигурно клуба е платил повече глоби от дарените от тях. Работа им е като на всички други привърженици на Левски - на стадиона с платен билет, ако искат да даряват и да скандират какво мислят. Като даряваш нещо, го правиш безукорно и добронамерено, а не после да искаш дивиденти. Ако искаш нещо след като си дарил, значи не си дарил, а си направил нещо друго. Феновете не трябва да са в УС. Ако някой фен е в управата, то това значи автоматично, че не може да бъде повече просто фен. Фена е в сектора, а управниците в УС. Иначе в момента имаме някакъв оксиморон. Трябва всеки да си гледа ролята в Левски. Шефа да е шеф, директора - директор, треньора да си е треньор, а фена да си е фен и никой да не изземва длъжността на другия. Ти си имаш своето право да мислиш каквото си щеш, но пък моето ми се струва най-справедливо, точно и правилно.

Да речем, че членувам в едната организация, оттам съм сигурен за работата и намеренията на феновете в УС. :) Да приемем също така, че при това положение имам повече информация от теб по много въпроси. Това с наказанията е друга, доста по-широка тема, с много на брой и интересни гледни точки, но за друго иде реч тук.
Тезата ти за дарението и дивидентите не я схващам, защото всеки от нас си ходи на мачовете, плаща си билет/карта, купува си артикули, тоест бидейки част от организация в УС, не те "освобождава" от това да си останеш редови фен, нито пък изземваш функциите на другите членове на УС. Така стоят нещата, колкото и да са в разрез с твоето "най-справедливо, точно и правилно" мнение. :)
Дали споменах, че е хубаво все пак да има организиран коректив в управлението на любимия Левски, както и хора, които да поставят на масата разни въпроси и тревоги, касаещи феновете? :roll:

Защо си убеден, че някои може да е коректив? Винаги го има субективния фактор. И Гонзо е фен на Левски и му мисли доброто, но не му се получава, както и на други в управлението ни през годините.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юни 2016 13:58

Player написа:
TristaNNN написа:
Player написа:
TristaNNN написа: Ако искаш разбирай, ако искаш недей, но те уверявам, че феновете са в УС за добруването на клуба, това че никой не иска да го оцени и обърне внимание на апостолската им дейност е отделен върпос, на който е редно всеки разумно мислещ левскар сам да си отговори.

Ти откъде си толкова сигурен за работата и намеренията на феновете в УС? Точно същите фенове, които се скъсаха от години да носят финансови загуби на клуба с глобите си. Сигурно клуба е платил повече глоби от дарените от тях. Работа им е като на всички други привърженици на Левски - на стадиона с платен билет, ако искат да даряват и да скандират какво мислят. Като даряваш нещо, го правиш безукорно и добронамерено, а не после да искаш дивиденти. Ако искаш нещо след като си дарил, значи не си дарил, а си направил нещо друго. Феновете не трябва да са в УС. Ако някой фен е в управата, то това значи автоматично, че не може да бъде повече просто фен. Фена е в сектора, а управниците в УС. Иначе в момента имаме някакъв оксиморон. Трябва всеки да си гледа ролята в Левски. Шефа да е шеф, директора - директор, треньора да си е треньор, а фена да си е фен и никой да не изземва длъжността на другия. Ти си имаш своето право да мислиш каквото си щеш, но пък моето ми се струва най-справедливо, точно и правилно.

Да речем, че членувам в едната организация, оттам съм сигурен за работата и намеренията на феновете в УС. :) Да приемем също така, че при това положение имам повече информация от теб по много въпроси. Това с наказанията е друга, доста по-широка тема, с много на брой и интересни гледни точки, но за друго иде реч тук.
Тезата ти за дарението и дивидентите не я схващам, защото всеки от нас си ходи на мачовете, плаща си билет/карта, купува си артикули, тоест бидейки част от организация в УС, не те "освобождава" от това да си останеш редови фен, нито пък изземваш функциите на другите членове на УС. Така стоят нещата, колкото и да са в разрез с твоето "най-справедливо, точно и правилно" мнение. :)
Дали споменах, че е хубаво все пак да има организиран коректив в управлението на любимия Левски, както и хора, които да поставят на масата разни въпроси и тревоги, касаещи феновете? :roll:

Защо си убеден, че някои може да е коректив? Винаги го има субективния фактор. И Гонзо е фен на Левски и му мисли доброто, но не му се получава, както и на други в управлението ни през годините.

Думичката "убеден" е много тежка и в случая не бих я използвал, но виж - вярвам! Вярвам, че когато има организирана група привърженици, то това е коректив, и то какъв. Даваш за сравнение Гонзо, е да, ама Гонзо е един субект, докато в тръста членуват много субекти, всеки със своята професия, умения, идеи и, когато тези, а и други човешки и професионални качества се смесят и тази положителна енергия се насочи към Левски, то тук вече съм убеден, че това е за доброто на любимия клуб.
[offtopic]

Върни се в “Левски”