Готвача написа:Ей,много страннии хора сте.ююСякаш не сте наясно че за да се изгони някой на зима,първо трябва да бъде взет през лятото.Поради тази приина,а и поради факта,че ако зацикли отбора трябва да има виновни и нарочени за гонене се вземат такива доказани некадърници в отбора.Ние имаме играчи за които съм сигурен че сте забравили,а те още даже не са играли и минута,а не са и освободени.За какво взехме Андонов?Когато Кольо го махаше,казах че прави грешка и просто не му е намерил мястото и напаснал играта към отборната.Жоро показа че е добър играч и вече на 33 го връща обратно същият треньор изгонил го преди години.Този е първият виновен за евентуални несполуки.После новият халф от Литекс/гаранция че и Кольо си е нямал идея за него,преди да го обявят/който 100% идва като част от врътката за Китанов.Т.е. кон за кокошка и магарето бакшиш.Само дето не съм разбрал още,този новият дали е кокошката или бакшиша.Подобна беше врътката с Мехия,но там ударихме бинго.Очаквам според моята логика,да дойде и втори от Ловеч,за да допълни поговорката.За нашите юноши съм доволен,защото не можем да търсим предатели навсякъде,макар че при добро развитие на кариерите току виж се размучали или разгрухтяли и те.Честно предпочитам чужденци/вече/,защото те ОБИКНОВЕНО избират кариера навън,но има и звезди като Бергонси,които за 1000 лева избират различната боя.Затова заробващи договори с неустойки на играчите на които ще се разчита,а ако искат да ги вземат да плащат,илии да спират с футбола.Относно нашата селекция-не очаквам да е с много по-добра от миналогодишната/която определено си беше добра с малки изключения/.Това че не играха нищо след купите,говори лошо не за тях, а за някой изтървал съблекалнята също както и предният път.Адмирала определено не може да работи с играчите,така мисля аз.Затова бих бил доволен,ако Гонзо дойде отново на Тича,въпреки говеждите му изцепки.Поне ще държи съблекалнята в ръцете си.
Има логика в тези думи. Етрополе обират от там 8 футболисти, но има още какво да се вземе от разтурения Литекс. Очаквам накой измежду Никола Колев/Милчо Ангелов/Иван Горанов да акостира на Тича.