ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 10 юни 2016 06:38

soilwork написа:
Trol написа:Да попитам информираната Беладона, ще идват ли милиардерите, че ми увяхнаха цветята?
Хахаха.....това беше добро!!!! На 27-ми се чакат- Черепа ,Кокалис и още 7-8 човека

А, не бе ! Ще ви оставят да фалирате ЦСКА ,ей така , щото сте много умни !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 10 юни 2016 08:48

Вчера и онзи ден е имало две срещи на Цветомир Найденов с истински фенове на ЦСКА , който е дал разяснения какви са намеренията на Божков , Кокалис и останалите хора, които ще се опитат да спасят ЦСКА ! Така че, троловете си лаят , керванът на Божков си върви !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 юни 2016 09:23

Лошо впечатление прави,че никой не иска да каже на спортната общност колко са ТОЧНО дълговете на ЦСКА.Паслар попита,съда му отвърна да си ги сметне и никой не си направи труда да каже точно колко и към кого се дължи!Случайност,надали. :(
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 юни 2016 09:33

Новото дружество на ЦСКА, с което „червените" се завръщат в елита, има намерение да направи още сделки, за да си осигури наследственост.

На първо място е покриването на футболните дългове, признати от съда, които се изчисляват на около 2,5 милиона лева, пише вестник "24 часа".

След това ще се предприеме и офанзива за подписване на договор за стадион „Българска армия".

Как ги сметнаха тези дългове само Топспорт си знаят. :o

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2016 09:39

GOLEADOR написа:Лошо впечатление прави,че никой не иска да каже на спортната общност колко са ТОЧНО дълговете на ЦСКА.Паслар попита,съда му отвърна да си ги сметне и никой не си направи труда да каже точно колко и към кого се дължи!Случайност,надали. :(

Да,бе... Този,който дължи,ще ходи и ще разпитва на ляво и надясно:
"Извинете моля,ама можете ли да ми кажете колко дължа?" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз,ако дължа пари някъде и на някого,ЗНАМ колко! Не ходя да питам из квартала...

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 10 юни 2016 09:40

Отбор с червен екип, тренираш в Ловеч, играеш на националния стадион създаден от Етрополе и Ловеч се казва Литекс и не виждам кое му е общото с ЦСКА че да има претенции за Армията.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 10 юни 2016 09:42

Как плащането на чужди борчове осигурява наследственост?Смешки.Ще направят услуга на ЦСКА, ако са толкова тъпи наистина.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 юни 2016 09:44

blue avalanche написа:
GOLEADOR написа:Лошо впечатление прави,че никой не иска да каже на спортната общност колко са ТОЧНО дълговете на ЦСКА.Паслар попита,съда му отвърна да си ги сметне и никой не си направи труда да каже точно колко и към кого се дължи!Случайност,надали. :(

"Извинете моля,ама можете ли да ми кажете колко дължа?" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз,ако дължа пари някъде и на някого,ЗНАМ колко! Не ходя да питам из квартала...

Тази информация не трябва да се държи в тайна от н арода.Да излезне съдията и да каже дълговете които са признати от съда са 20 000 000 (или там колкото са) като 6 000 000 са към НАП,3 000 000 към НАСА , 2 000 000 към НАТО и така .....

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 10 юни 2016 09:45

GOLEADOR написа:
blue avalanche написа:

Тази информация не трябва да се държи в тайна от н арода.Да излезне съдията и да каже дълговете които са признати от съда са 20 000 000 (или там колкото са) като 6 000 000 са към НАП,3 000 000 към НАСА , 2 000 000 към НАТО и така .....

Каква тайна бре?Всичките дългове са публично обявени.И ти ли не знаеш с калкулатор да работиш?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 10 юни 2016 09:45

Beladona написа:Вчера и онзи ден е имало две срещи на Цветомир Найденов с истински фенове на ЦСКА , който е дал разяснения какви са намеренията на Божков , Кокалис и останалите хора, които ще се опитат да спасят ЦСКА ! Така че, троловете си лаят , керванът на Божков си върви !

Нече да биде:

ЦСКА изкупува 2,5 млн. лв. дългове

Новото дружество на ЦСКА, с което „червените" се завръщат в елита, има намерение да направи още сделки, за да си осигури наследственост.

На първо място е покриването на футболните дългове, признати от съда, които се изчисляват на около 2,5 милиона лева, пише вестник "24 часа".

След това ще се предприеме и офанзива за подписване на договор за стадион „Българска армия".

Играта е към своя край!Sorry for you :cry:А „истинските “фенове са: ти,Дучето,Мегафоня,1982 и...май сте това :shock:
Последна промяна от crvena.zvezda на 10 юни 2016 09:58, променено общо 1 път.
Анархия мать порядки!

Върни се в “Архив”