Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
mikata

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот mikata » 09 юни 2016 19:08

Румънеца е на европейското и няма да ни свърши работа за първите мачове в Европа
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 юни 2016 19:15

mikata написа:Румънеца е на европейското и няма да ни свърши работа за първите мачове в Европа

Ама за груповата фаза ще е на лице . 8-)

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 09 юни 2016 19:55

ЕМИЛ написа:
mikata написа:Румънеца е на европейското и няма да ни свърши работа за първите мачове в Европа

Каква групова фаза? Нито селекцията върви както трябва, нито нещата в клуба са наред. Ще бъде късмет, ако преодолеем първия съперник в ЛЕ. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 09 юни 2016 21:19

Предлагам да гледаме реално, играчите си ни трябват за вътрешното първенство.
Тази година в ЕКТ сме празно множество.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 юни 2016 21:25

Та този Мамалигар е 32 годишен....какво въобще си пишете тука....явно няма синя школа та тръгнахте на лов за пенсионери...

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 09 юни 2016 23:40

Мисля,че ще има смяна на собствеността и затова беше целия цирк с оставките.Все тая, премествам си го в другия крачол.Комунягите 3 пъти не успяха да ни затрият,камо ли разни секретари почнали кариерата си в Надежда...

Тъжни новини с оглед раздялата с Мигел...Испанците носят футбола и за мен това беше грешка...Аниете едва ли ще поиска да се върне,а футболисти с качества трудно се намират.АКО Бедоя бе останал и АКО Аниете се беше завърнал,селекцията на отбора се свеждаше до ДЕСЕН БЕК и ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК.Сега...си е е***о майката.Иво Тотото сам си бламира отбора, кой да преговаря с набелязаните от Петрович футболисти на ниво клуб?Тая работа с тия УС още от самото начало смърдеше и не бях оптимист.Много ми е интересно това къде го има в Европа?Ръководител сам и целенасочено да работи срещу клуба в който работи?Ван Гаал го правиха див и щастлив,ама до последно искаше Юнайтед да играе футбол,Пелегрини от половин година знаеше,че напуска Сити и Гуардиола идва да го замества,абе е*и му майката.

Целият цирк с оставките само ме навява на мисълта,че т.нар. "членове" са били чисто и просто подставени лица на Надежденския.Аз почвам да си задавам въпроси - откъде идва финансирането на клуба и КАКЪВ БИЗНЕС ИМА ТОНЕВ? НЕ Е ЛИ ТОВА ПРАНЕ НА ПАРИ НА ТРЕТО ЛИЦЕ? КАКЪВ БИЗНЕС ИМАТ ЛИЦАТА ИВАНОВ И АНГЕЛОВ И КАК ИЗПЛАЩАТ СУМИ В РАЗМЕР НА 140 000 ЛВ. ВСЕКИ МЕСЕЦ? АЙДЕ НЕМА НУЖДА ОТ ТАКИВА БУФЕРИ И ПЕРАЧИ НА ПАРИ!

Ако трябва да минем по пътя на Рейнджърс в Шотландия ама да си изчистим клуба,Локо София го доказа как се прави.

Има още 10 дни за окомплектоване на състава.Почне ли подготовката К*Р...Всеки футболист който дойде след това и се запознае със съотборниците си на терена означава провал в ЕКТ и мнооого трудно начало в Първа лига :roll: Дотогава Ловеч-Етрополе-Панчарево със селекцията на Литекс и Лудогорец ще са дръпнали много напред,а ние пак ще отчетем провален сезон.

НЕКА ТОВА Е ЧЕРВЕНА ЛАМПА ЗА ОСТАНАЛИТЕ ХОРА В РЪКОВОДСТВОТО! ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ЛЕВСКИ ВИНАГИ Е ЗАВИСИЛО ОТ ДОБРО ПРЕДСТАВЯНЕ В ЕКТ! ГОСПОДАТА ОТГОВОРНИ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА ДА ДЕЙСТВАТ...СМЕЛО!

САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 юни 2016 00:36

eelche написа:
Иво Тотото сам си бламира отбора, кой да преговаря с набелязаните от Петрович футболисти на ниво клуб?

Значи, приятел, не се заяждам, макар да го удрям на майтап от как Люпко бе назначен, но ако имаш някво достоверно инфо, би ли го споделил, кой по-точно играч е желал Петрович ?
Наистина ще ми е интересно... И не само на мен. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 юни 2016 01:26

mikata написа:И днес няма нови :idea:

Нали виждаш какъв хаос е в УС ?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 юни 2016 01:30

korteneca написа:
ЕМИЛ написа:

Каква групова фаза? Нито селекцията върви както трябва, нито нещата в клуба са наред. Ще бъде късмет, ако преодолеем първия съперник в ЛЕ. 8-)

Отново ще сбъднем мечтата на някакъв анонимник от Европа или Азия. Ние сбъдваме желания както Дядо Коледа. Ей Богу.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 10 юни 2016 01:30

THE G.A.M.E написа:
eelche написа:
Иво Тотото сам си бламира отбора, кой да преговаря с набелязаните от Петрович футболисти на ниво клуб?

Значи, приятел, не се заяждам, макар да го удрям на майтап от как Люпко бе назначен, но ако имаш някво достоверно инфо, би ли го споделил, кой по-точно играч е желал Петрович ?
Наистина ще ми е интересно... И не само на мен. ;)

Той още не е запомнил имената на настоящите, ти за нови говориш :lol:

Върни се в “Левски”