ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот RockSeeker » 09 юни 2016 16:17

River Plate написа:Те олицетворяват тоя тип хора - хитреци на дребно, схема, далаверка, да минем метър-два и т.н. Паралелно олицетворение на двата основни типажа българин - проевропейски настроения (дето иска да живее в държава с правила и ред) и евразийстващия (да си живее като скот и да има кой да се грижи за него, иначе е православен, ама не знае как да се прекръсти).

Нито съм проевропейски, нито "евразийстващ", нито религиозен. Като тип човек и начин на живот съм може би някъде по средата. Иска ми се по-скоро първото, към което бих имал доста по-малки проблеми да се приобщя, но понеже реалността е друга - от време на време ми писва и си карам и по двата начина, по лични преценки и решения според ситуацията... За ЦСКА просто искам добри бази, школа и що-годе адекватно управление. Във ВБ нямам грам доверие, че би ги осигурил, за ГГ имам също силни съмнения, но все пак и някаква надежда, че може да се случи поне нещо подобно/близко до това. Като не може и с него...по селата за здраве, ако не се намери друг. Макар че надали ще ни оставят на мира, докато има още какво да се извлича като дивиденти. Трябва съвсем да се разединим и претопим, за да спрем да бъдем интересни. Читав "бизнесмен"/инвеститор не виждам как ще се хване с нас при тази обстановка, която е и в държавата, и във футбола ни.
Последна промяна от RockSeeker на 09 юни 2016 16:18, променено общо 1 път.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 09 юни 2016 16:17

Teo написа:
Маги Стралска написа:
Teo написа:Нормално е да се правите на праведни тука. То и така трябва да бъде, защото не сте на негово място. 8-)
@ Манталитета на Българина ми е до болка познат... Вълкът козината си мени, но нрава - не!

майка ти и баща ти много ли са горди с теб?.... отвращаваш ме.... наистина....

ХАХА... влезни си акаунта, не е срамно да го напишеш тоя пост оттам :lol:
@ Такива като тебе тролчета имали смисъл изобщо да ги коментирам. Съжалявам, че си направих труда де.

не разбирам тънката ти мисъл.... но едва ли съм пропуснала нещо гениално....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 16:18

Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:Нормално е да се правите на праведни тука. То и така трябва да бъде, защото не сте на негово място. 8-)
@ Манталитета на Българина ми е до болка познат... Вълкът козината си мени, но нрава - не!

Само нещо искам да те попитам - майка ти и баща ти крадци ли са ??

Не, 1982.
Изкарват си доходи като всеки нормален човек. 8-)

Тогава значи не всички са крадци май ..... защо не помислиш, че може би в България има и още някой и друг честен човек, освен майка ти и баща ти ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2016 16:20

djd написа:
Teo написа:Няма такова нещо като почтено "натрупани" пари в България :idea:
@ Явно ти живееш в друг свят. А това, че нямаше да опитваш, ако можеше е най-голямата лъжа, която съм чувал! :lol:

Във времето на "преструктуриране" ;) на държавната собственост в частна имаше поголовно крадене.
Да кажем, че ти си крал, крал, натрупал си известно състояние. От този момент нататък, ако имаш мааалко мозък в главата, ставаш честен ;) и започваш да си изграждаш име на почтен бизнесмен. Плащаш данъци и т.н.
Ако някой тарикат продължава да трупа пари, вършейки измами и неплащайки данъци, се събирате с други бизнесмени, също станали почтени наскоро, и му разказвате фамилията. Вземате му паричките и го изпращате по живо, по здраво.
Това е положението. Преходът свърши.

Казвам му се REAL LIFE.
@ Кой какъв е бил е бил, що не е бил хванат като е крадял?
Сега ТИТАН и ЛУПИ като умишлено натрупаха задължения и си тръгнаха като бели хора... трябва да си кажем, ем това е положението ли?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 09 юни 2016 16:21

Маги Стралска написа:не разбирам тънката ти мисъл.... но едва ли съм пропуснала нещо гениално....

Момчето е младо и не знае откъде идва "Стралска".
Иначе как ти изтърва фен клуба от Стралджа да се присъедини към Гришата, а? :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 юни 2016 16:21

djd написа:
Teo написа:Няма такова нещо като почтено "натрупани" пари в България :idea:
@ Явно ти живееш в друг свят. А това, че нямаше да опитваш, ако можеше е най-голямата лъжа, която съм чувал! :lol:

Във времето на "преструктуриране" ;) на държавната собственост в частна имаше поголовно крадене.
Да кажем, че ти си крал, крал, натрупал си известно състояние. От този момент нататък, ако имаш мааалко мозък в главата, ставаш честен ;) и започваш да си изграждаш име на почтен бизнесмен. Плащаш данъци и т.н.
Ако някой тарикат продължава да трупа пари, вършейки измами и неплащайки данъци, се събирате с други бизнесмени, също станали почтени наскоро, и му разказвате фамилията. Вземате му паричките и го изпращате по живо, по здраво.
Това е положението. Преходът свърши.

"Преходът" никога и в никое кътче по земята не е свършвал.Тази идилия, която я рисуваш, може би е твоето виждане как трябва да изглежда света. :(

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 09 юни 2016 16:23

djd написа:
Маги Стралска написа:не разбирам тънката ти мисъл.... но едва ли съм пропуснала нещо гениално....

Момчето е младо и не знае откъде идва "Стралска".
Иначе как ти изтърва фен клуба от Стралджа да се присъедини към Гришата, а? :)

трудно ми е да ги контролирам.... от Германия.... :)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 юни 2016 16:24

eMs1 написа:
Teo написа:
Васко, изоставих едно акционерно дружество регистрирано 1999 година с ЕИК и прикачени цифри, което е в тотален колапс и разруха превърнало се в бакилница от групата за ликвидация в последните 7 години които нямат "морал", "доблест", "чест" и "достойнство" да дойдат и да си платят борчовете които направиха.
И да бъде приет оздравителен план, няма да бъде изпълнен, а ВБ точно това иска. ГГ щом стигна дотук, значи оздравяването го е отписал, той ще предложи, но ще бъде отхвърлен, защото ще предложи РЕАЛНИ НЕЩА на масата за взимане, ама маймуняците са алчни и ще си искат парите до стотинка :idea:

Добре са ви го набили това с '99.
Хубаво, заебал си акционерно дружество, а на какво стана фен? "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД?? Това какво е бе момче? ЕАД? Разлика? Къде? Кога?
Нагледно да ти обясня, пиша го бавно и за други ;) , отвори си Търговски регистър (brra.bg)---->Справки---->Справка по физическо или юридическо лице---->Юридическо лице---->В полето "Фирма наименование" напиши "ЦСКА", напиши кода който се изисква по-горе и след като ти извади списъка с всички дружества "ЦСКА", отиди и отвори най-долното (каква ирония), след което отвори партидата на дружеството (демек цъкни на името) и на т.2 в дясно има поле "История", отвори я. И се виж на какво си фен.
До вчера беше весело да пеем на Локо ПД: "Велбъжд, Локо, Юве, кои сте всъщност вие, знаем само, че сте цигани от Пловдив... Цигани от Пловдив шаляляля, оо цигани от Пловдив шаляляля." нали? Да викаш на Ботев - Металик Сопот, а? Готино? С какво ще сме по-различни, ако всичко остане в сегашното положение. М?

Сега ще знаете,че ние сме армейците които сме фенове на отбора играещ с червени екипи с надпис ЦСКА воден от Христо Янев

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 16:24

Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 юни 2016 16:25

eMs1 написа:
Teo написа:
Васко, изоставих едно акционерно дружество регистрирано 1999 година с ЕИК и прикачени цифри, което е в тотален колапс и разруха превърнало се в бакилница от групата за ликвидация в последните 7 години които нямат "морал", "доблест", "чест" и "достойнство" да дойдат и да си платят борчовете които направиха.
И да бъде приет оздравителен план, няма да бъде изпълнен, а ВБ точно това иска. ГГ щом стигна дотук, значи оздравяването го е отписал, той ще предложи, но ще бъде отхвърлен, защото ще предложи РЕАЛНИ НЕЩА на масата за взимане, ама маймуняците са алчни и ще си искат парите до стотинка :idea:

Добре са ви го набили това с '99.
Хубаво, заебал си акционерно дружество, а на какво стана фен? "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД?? Това какво е бе момче? ЕАД? Разлика? Къде? Кога?
Нагледно да ти обясня, пиша го бавно и за други ;) , отвори си Търговски регистър (brra.bg)---->Справки---->Справка по физическо или юридическо лице---->Юридическо лице---->В полето "Фирма наименование" напиши "ЦСКА", напиши кода който се изисква по-горе и след като ти извади списъка с всички дружества "ЦСКА", отиди и отвори най-долното (каква ирония), след което отвори партидата на дружеството (демек цъкни на името) и на т.2 в дясно има поле "История", отвори я. И се виж на какво си фен.
До вчера беше весело да пеем на Локо ПД: "Велбъжд, Локо, Юве, кои сте всъщност вие, знаем само, че сте цигани от Пловдив... Цигани от Пловдив шаляляля, оо цигани от Пловдив шаляляля." нали? Да викаш на Ботев - Металик Сопот, а? Готино? С какво ще сме по-различни, ако всичко остане в сегашното положение. М?

Сега ще знаете,че ние сме армейците които сме фенове на отбора играещ с червени екипи с надпис ЦСКА воден от Христо Янев

Върни се в “Архив”