River Plate написа:Те олицетворяват тоя тип хора - хитреци на дребно, схема, далаверка, да минем метър-два и т.н. Паралелно олицетворение на двата основни типажа българин - проевропейски настроения (дето иска да живее в държава с правила и ред) и евразийстващия (да си живее като скот и да има кой да се грижи за него, иначе е православен, ама не знае как да се прекръсти).
Нито съм проевропейски, нито "евразийстващ", нито религиозен. Като тип човек и начин на живот съм може би някъде по средата. Иска ми се по-скоро първото, към което бих имал доста по-малки проблеми да се приобщя, но понеже реалността е друга - от време на време ми писва и си карам и по двата начина, по лични преценки и решения според ситуацията... За ЦСКА просто искам добри бази, школа и що-годе адекватно управление. Във ВБ нямам грам доверие, че би ги осигурил, за ГГ имам също силни съмнения, но все пак и някаква надежда, че може да се случи поне нещо подобно/близко до това. Като не може и с него...по селата за здраве, ако не се намери друг. Макар че надали ще ни оставят на мира, докато има още какво да се извлича като дивиденти. Трябва съвсем да се разединим и претопим, за да спрем да бъдем интересни. Читав "бизнесмен"/инвеститор не виждам как ще се хване с нас при тази обстановка, която е и в държавата, и във футбола ни.

[/center]