1982 написа:bobonikolov написа:1982 - да юристче съм. Поне не съм безделник като някои в този форум.
Видяхме те колко си юристче, когато се изложи зверски с това кой имал право да предлага оздравителен план ..... с "юристи", като теб, нищо чудно, че е такъв хаос цялата ни система ...
И къде съм написал нещо невярно? Единствено в поради бързане и разсеяност пропуснах синдика, но после го добавих. Щях да приема критиката ти ако ме познаваше лично и ако съм сигурен, че си с юридическо образование. Проблема при теб е, че вярваш сляпо на хора като Беладона, които доказват, че нямат никакви правни познания и това се доказа с въпросния спонсорски договор, който после беше определен от съда като незаконосъобразен и порочен.
Васко знам, че в момента всичко, което се прави се прави само с една цел, а именно да има ЦСКА в Първа лига. Просто видяха, че без нас като фенска маса не е същото и гледаемостта на А група е смешно ниска, а Домусчиев трябва да прави кинти от ТВ права. За съжаление в България има разлика между морално и законно. И на мен не ми се иска нещата да се случват по този начин, но се случват. И ние нито сме първият случай, нито ще бъдем последния такъв. През изминалите 15 години 21 клуба са врътнали тази схема с нови дружества и фалити. Юридически в нашия случай има получаване на чисто ново дружество, а слетите престават да съществуват. Виновна е самата държава, че позволява такива схеми, при които тя е вътрешно и то доста. Но нещата са много по-дълбоки от футбола. Тарикати източват стотици милиони от НАП като ДДС и нищо не им правят. Ние искаме във футбола всичко да е на ниво. Няма как да стане.