River Plate написа: Микренския джуджак е олицетворение на посткомунизма и назначените от ДС за бизнесмени - полуграмотни маймуни.
А "Божков" сме си го внесли от "Брюксел" - пресен,пресен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
River Plate написа: Микренския джуджак е олицетворение на посткомунизма и назначените от ДС за бизнесмени - полуграмотни маймуни.
Uncle_Sam написа:djd написа:Uncle_Sam написа:Общо взето е така. Май само Левски държат фронта и не са ходили до Кърджали да припознаят Арда и да го вкарат в А група под името Левски и да ритат на Герена. Няма да ме изненада, за да тушират напрежението на някой в НС да му хрумне нещо подобно след някоя друга година.
За Динамо ли говориш?
Имам чувството, че си забравил в кой форум се намираш.
Има огромна разлика в това да бъдеш прекръстен и да кръстиш нещо друго в нещо съществуващо или съществувало. Схващаш ли огромната разлика? Не е трудно да бъде схванато.
1982 написа:Пич, ти си точен и свестен човек, нищо че си от другата страна на бариерата, но боя се, че отново ще останеш излъган накрая.
Гриша Ганчев не е с нищо по-различен от ТИТАН, Лупи и т.н., поредният мошеник. Това са хора, рожби на една и съща система, закърмени с измами и далавери. Боя се, че не след дълго ще ви светне и на вас цялата истина.
[/center]River Plate написа:Teo написа:1982 написа:Teo написа:
Сега за второто: ГГ е доста по-различен от ТИТАН и ЛУПИ и много скоро ще го видиш, 1982
Аз отдавна съм го видял, Тео ....... порови се в историята на "бизнеса" му, на забогатяването му ...... всичко е схеми, далавери, взимане на безценица и т.н.![]()
![]()
На ГГ не му пука за вас, използва ви и накрая ще ви захвърли, както прави с всички.
Че при кой друг не е?
@ В България, ако си мил и добричък никога няма да забогатееш.
И това не е само за България.
Нали знаеш има една приказка... докато нямаш врагове, значи нищо не си постигнал в живота!
Много тъпо оправдание. Микренския джуджак е олицетворение на посткомунизма и назначените от ДС за бизнесмени - полуграмотни маймуни.
Haralampy написа:River Plate написа: Микренския джуджак е олицетворение на посткомунизма и назначените от ДС за бизнесмени - полуграмотни маймуни.
![]()
![]()
![]()
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Маги Стралска написа:надявайте се да са същите играчи.... вече половината играчи на Литекс са в новия клуб.... очевидно е че.... момчетата дет спечелиха купата.... сега ше духат супата.....
River Plate написа:Haralampy написа:River Plate написа: Микренския джуджак е олицетворение на посткомунизма и назначените от ДС за бизнесмени - полуграмотни маймуни.
![]()
![]()
![]()
През уя ми е за Божков, ама понеже повдигаш въпроса - Черепа е класи над Микре-то
RockSeeker написа:eMs1 написа:RockSeeker написа:
С нищо. И на мен ми се искаше да живея в различна България, но живея в тази. Ако това е цената най-накрая да се реконструира стадиона, да се възстанови школата и да имаме някакво що-годе читаво управление - готов съм да я платя. Колко години наред търпим и преглъщаме вече всякакви гаври, далавери, източване с любимия ни клуб? Ако ще е в името на по-добро бъдеще - тази дори по-леко бих я приел. Що не скачахте така всички, докато Титани и Томовци ни съсипваха? А сега като има шанс да се случи нещо добро - ааа, ама то не е морално. А морално ли бяха всичките лайна, който ни се изляха през последните години, докато държава и БФС си стояха отстрани безучастно...
Е ти си решил за себе си, явно. Аз не съм.
Не съм. Тук коментираме хипотетични на този етап варианти. Все още любимият ми отбор се представлява от дружество, което е в процедура по несъстоятелност. Просто казвам, че ако има начин и се направят съответните стъпки да придобие права над емблема, ползване на Армията и наследственост/приемственост или както там е правилно да се нарече - тогава вече няма да ми е трудно да взема решение. Но засега това са само обещания...
vaskonti написа:Аз още през есента казах, че има вероятност Ганчев да го играе умряла лисица и всичко да е постановка за да притиска кредиторите. Дори в момента не съм изоставил тази версия. Ако действително се случи това, ако в крайна сметка предложи оздравяване и то бъде прието, тогава ще го призная и ще съм на негова страна. При всяко друго положение това НЕЩО ще си остане хибрид между Чавдар и Литекс и няма да има нищо общо с ЦСКА.
Ботев платиха 50 000лв дългове на Металик. Жълти стотинки, но пак е повече от нищо.
[/center]River Plate написа:Haralampy написа:River Plate написа: Микренския джуджак е олицетворение на посткомунизма и назначените от ДС за бизнесмени - полуграмотни маймуни.
![]()
![]()
![]()
През уя ми е за Божков, ама понеже повдигаш въпроса - Черепа е класи над Микре-то
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост