saract написа:Браво.Не тръгнахте да припознавате тникой.
Интересно ми е дали и колко ще платят на Държавата .... много ми е интересно!
"Бравото"-то ... после

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
saract написа:Браво.Не тръгнахте да припознавате тникой.
haiobaio написа:Благодаря за този миг вчера, когато Локомотив отново ми донесе огромна радост. След толкова срам и изключително тежки моменти най-накрая имаме повод да се усмихнем и да кажем, че отново сме тук и сме по-живи от всякога. Рефренът "В група, В групаа ви зове" за първи път звучи добре :D
Благодаря на всички - ръководство, треньори, футболисти и привърженици, за това, което се случва, а и предстои да се случи.
Относно хората, които питат защо сме постъпили така, ще им кажа. Напрви се ново дружество, защото иначе нямаше да съществуваме. Нямаше да ни има. Нямаше да има отбор, школа ... нищо.
Да, много е неприятно, че дълговете на старото дружество няма да се върнат и по този начин ще се ощети държавата. На мен също не ми харесва, наистина. Но пред угрозата да ни има или няма, мисля, че решението ни е повече от правилно. Едва ли ония двамата щяха да върнат и стотинка, даже напротив, ако им бяхме позволили да останат един Господ знае какво щеше да се случи. Едва ли нормален привърженик на футбола, на който и да е било отбор, би застанал зад такива хора, който каквото и да ми говори.
Сега, вместо да се радват хората, че се прави база за над 600 деца, че се правят терени и на децата се дават най-добри възможности да се развиват, се говори кой Локомотив сме били. Евала ви правя.
Ние сме Локомотив София, с цялата си история - добра, лоша, срамна, велика - няма значение.
Ние сме си ние, с чисто ново дружество, необременено от сливания, лицензи и припознавания. На който не му изнася - прав му път.
Red_Neck написа:saract написа:Браво.Не тръгнахте да припознавате тникой.
"Бравото"-то ... после
LOKOMAN написа:Red_Neck написа:saract написа:Браво.Не тръгнахте да припознавате тникой.
"Бравото"-то ... после
На държавата няма да платим НИЩО, защото се учреди чисто ново АД което тръгна от най-ниското ниво на футбола.
Когато бившия ни собственик искаше да плати 200к кеш и да заложи участието ни в ЕКТ, помиярите от НАП не се съгласиха и за да не са ЦСКА сами на село ни закопаха и нас за има - няма 3 млн. за разлика от другите длъжници. Затова сега за държавата един гол х.й, а парите в школата, терените и стадиона.
LOKOMAN написа:Red_Neck написа:saract написа:Браво.Не тръгнахте да припознавате тникой.
"Бравото"-то ... после
На държавата няма да платим НИЩО, защото се учреди чисто ново АД което тръгна от най-ниското ниво на футбола.
Когато бившия ни собственик искаше да плати 200к кеш и да заложи участието ни в ЕКТ, помиярите от НАП не се съгласиха и за да не са ЦСКА сами на село ни закопаха и нас за има - няма 3 млн. за разлика от другите длъжници. Затова сега за държавата един гол х.й, а парите в школата, терените и стадиона.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Първо, за протокола - от Левски съм.
Второ, по съшество - не разбирам този дивашки нихилизъм и омраза към БЪЛГАРИЯ, която изпадате в див екстаз, как щяла да яде един хОй - браво, т.е. и всички ние ще ядем един хОй, няколко деца ще умрат, защото едни 3 милиона отидоха на вятъра. наистина не го разбирам, защото това е омраза към самите вас, но знам ли, може и сами да се мразите вътрешно
Трето, честито влизане във В, Локомотив ми е сред симпатичните тимове (имам доста роднини работили в БДЖ и съм закърмен и с уважение към този отбор, освен с любовта към към Левски)
Четвърто и последно, вие сте Локомотив, но не сте онзи Локомотив с 4-те титли, участията в Европа и купите. Онзи Локомотив умря, а вие сте стартирали на чисто с 0 титли и 0 купи, което не пречи да си обичате отбора и да го наричате локомотив, просто не е онзи Локомотив. По въпроса има достатъчно инфо в нета - прочетете за Металург Лиепая - старто дружество фалира, новото почва начисто и вече е шампион на страната си, макар и създадено преди 2 години, защото история не се купува, тя фалира с титуляра си, а именно онова Локо от миналата година. Същото ще важи скоро и за ЦСка, но да не ги набърквам в темата
Успех във В и дано скоро сте в А
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта