ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Uncle_Sam
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Uncle_Sam » 09 юни 2016 15:02

Red_Neck написа:
Uncle_Sam написа:
Red_Neck написа:
eMs1 написа:Аз си знаех, че се хабя да ти пиша, но както и да е.
И в момента си привърженик на Литекс ;)

Колега, може ли да ми обясните разликата в два случая и дали има приемственост:
Случай 1: Новосъздадено АД, признато от ОСК ЦСКА.
Случай 2: Съществуващо АД, което си сменя името и седалището, признато от ОСК ЦСКА.

При закупуване на ТМ ЦСКА, от което и да е от двете АД-та, кое може да има претенции за приемственост?

Благодаря предварително ;)

В нито един случай няма приемственост. Кучето ти Рех породиста немаска овчарка умира. Вземаш си болонка и го кръщаваш Рекс. Не е същото куче. Само имената им са еднакви.

:mrgreen:
По твоята логика излиза, че в нашето първенство само болонки играят .... ;)
... колега, не четеш внимателно ;)

Общо взето е така. Май само Левски държат фронта и не са ходили до Кърджали да припознаят Арда и да го вкарат в А група под името Левски и да ритат на Герена. Няма да ме изненада, за да тушират напрежението на някой в НС да му хрумне нещо подобно след някоя друга година.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 09 юни 2016 15:03

baraba написа:
Blue1914 написа:
vaskonti написа:Нещата са пределно прости - през 1999 имаме нов клуб, в следствие на изискване на закона. Дори само това законово изискване е предостатъчно за да осигури приемственост. Сега нито клубът е нов, нито има изискване на закона. Дет се вика, то няма прилики между двата случая, за да има разлики.

Когато новият отбор, играещ на Армията, започне да трупа точки и сезони в ранглистата за А-група (съответно постигнати успехи) върху сбора на Литекс, тогава ще им се поизясни на някои що е приемственост, дали я има и кога я е имало. И каква е разликата между закупена марка и реална приемственост.

Ти за нашата приемственост не се вълнувай , има кой да мисли и да се грижи , ами гледай мелодрамата в театър Герена , че и Бедоя ви показа един среден .... ;)

CSKA 78 написа:Верно ли, ве?! Нещо всите лилави се телепортирахте в този подфорум! Защо ли?! Ясно е, че газ пикаете, и този процес няма да свърши дълго време, но може би трябва да обърнете внимание на собствения си отбор!
Засега отложихте неминуемото за края на август, но и август ще дойде, а тогава една фирмичка, дето ви е построила новата трибуна, може и да си поиска парите кеш! И тогава ще ви видим колко сте стабилни и финансово обезпечени! :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Страхотни доводи, браво! 8-)

Вие,заедно с другите от тумбата умопомрачени продажници, ще има се радвате, когато догодина ЛИТЕКС (според ОФИЦИАЛНАТА ранглиста и статистика), ще има честта да играе в група с ОФИЦИАЛНИЯ приемник на най-успешния СЪЩЕСТВУВАЩ клуб в България. 8-) Абсолютен бетон- и де юре и де факто! 8-) Да ви е честито... люлячета! 8-)

ПП Естествено, има и варинант все още най-успешния клуб да продължи някакво съществуване. Но вие на този отбор вече не искате да бъдете фенове. Малко на продажна меркантилна измет мирише. Не само на люляк
Последна промяна от Blue1914 на 09 юни 2016 15:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 15:03

baraba написа:
1982 написа:Тук всеки ден припознавачите повтарят едни и същи безумни мантри - АД-то е от 1999-а, търговската марка носи историята и като я купим, ще наследим историята .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Колко и да им се обяснява, нЕма смисъл, всеки вярва в това, което му изнася ...... чудно ми е само едно, според припознавачите, как и от кого е създадена прословутата търговска марка, в която им е надеждата ??! Че да не се окаже, че и тя е бая млада ..... и е била просто едно обозначение на .... да, точно така, на "кирливото АД" ....

Доколкото си спомням господин припознавачо , един съфоромец те попита , защо като си такъв "моралист" не остана фен на "оригиналното" ЦСКА сново АД на Илия Павлов , а припозна "новосъздаденото" ЦСКА с новоиздадено АД на Любо Пенев :roll:

Първо, не е ли малко смешно ти да ми говориш за припознавачи ??!

Второ, тая простотия за 1999-а повече няма да я коментирам, опитах няколко пъти, вие си знаете само едно и също, няма смисъл ..... аз през 1999-а не съм припознавал чужд клуб, моят ЦСКА просто се пререгистрира от ЗЮЛНЦ по ТЗ. Толкова.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 09 юни 2016 15:04

Uncle_Sam написа:
Haralampy написа:
Uncle_Sam написа:Не е нужно да си юрист, за да направиш разлика межу преименуван и новосъздаде, освен ако не си бавноразвиващ. През 1999 г. никой не е затрит. Просто всички са облечени в АД. Фенове на ГА няма как да го схванат.

Това изречение е "манипулативно".
"Дотогавашното" ФК на Илия Павлов също е "облечено в АД", но Любо Пенев създава съвсем ДРУГО "АД", което БФС регистрира с политически съображения и мотивирайки се с "волята на Привържениците".
Нещо неясно ?

На мен всичко ми е ясно, но на теб нищо не ти е ясно. Павлов се опитва да открадне ЦСКА, за да получи любовта на половин България, но не успява.

Само че,Павлов си беше собственик на ЦСКА,ТАКА ЧЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ГО ОТКРАДВА :idea: Но понеже си бил в САЩ, на студентска бригада по това време,няма как да го знаеш-с други думи почини си малко и спри да се излагаш ;)
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 09 юни 2016 15:04

eMs1 написа:До вчера беше весело да пеем на Локо ПД: "Велбъжд, Локо, Юве, кои сте всъщност вие, знаем само, че сте цигани от Пловдив... Цигани от Пловдив шаляляля, оо цигани от Пловдив шаляляля." нали? Да викаш на Ботев - Металик Сопот, а? Готино? С какво ще сме по-различни, ако всичко остане в сегашното положение. М?

С нищо. И на мен ми се искаше да живея в различна България, но живея в тази. Ако това е цената най-накрая да се реконструира стадиона, да се възстанови школата и да имаме някакво що-годе читаво управление - готов съм да я платя. Колко години наред търпим и преглъщаме вече всякакви гаври, далавери, източване с любимия ни клуб? Ако ще е в името на по-добро бъдеще - тази дори по-леко бих я приел. Що не скачахте така всички, докато Титани и Томовци ни съсипваха? А сега като има шанс да се случи нещо добро - ааа, ама то не е морално. А морално ли бяха всичките лайна, който ни се изляха през последните години, докато държава и БФС си стояха отстрани безучастно...
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2016 15:05

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:Тук всеки ден припознавачите повтарят едни и същи безумни мантри - АД-то е от 1999-а, търговската марка носи историята и като я купим, ще наследим историята .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Колко и да им се обяснява, нЕма смисъл, всеки вярва в това, което му изнася ...... чудно ми е само едно, според припознавачите, как и от кого е създадена прословутата търговска марка, в която им е надеждата ??! Че да не се окаже, че и тя е бая млада ..... и е била просто едно обозначение на .... да, точно така, на "кирливото АД" ....

Доколкото си спомням господин припознавачо , един съфоромец те попита , защо като си такъв "моралист" не остана фен на "оригиналното" ЦСКА сново АД на Илия Павлов , а припозна "новосъздаденото" ЦСКА с новоиздадено АД на Любо Пенев :roll:

Първо, не е ли малко смешно ти да ми говориш за припознавачи ??!

Второ, тая простотия за 1999-а повече няма да я коментирам, опитах няколко пъти, вие си знаете само едно и също, няма смисъл ..... аз през 1999-а не съм припознавал чужд клуб, моят ЦСКА просто се пререгистрира от ЗЮЛНЦ по ТЗ. Толкова.

1982, "морален" си :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 юни 2016 15:05

Uncle_Sam написа:
Red_Neck написа:
Uncle_Sam написа:
Red_Neck написа:
eMs1 написа:Аз си знаех, че се хабя да ти пиша, но както и да е.
И в момента си привърженик на Литекс ;)

Колега, може ли да ми обясните разликата в два случая и дали има приемственост:
Случай 1: Новосъздадено АД, признато от ОСК ЦСКА.
Случай 2: Съществуващо АД, което си сменя името и седалището, признато от ОСК ЦСКА.

При закупуване на ТМ ЦСКА, от което и да е от двете АД-та, кое може да има претенции за приемственост?

Благодаря предварително ;)

В нито един случай няма приемственост. Кучето ти Рех породиста немаска овчарка умира. Вземаш си болонка и го кръщаваш Рекс. Не е същото куче. Само имената им са еднакви.

По твоята логика излиза, че в нашето първенство само болонки играят .... ;)
... колега, не четеш внимателно ;)

Общо взето е така. Май само Левски държат фронта и не са ходили до Кърджали да припознаят Арда и да го вкарат в А група под името Левски и да ритат на Герена. Няма да ме изненада, за да тушират напрежението на някой в НС да му хрумне нещо подобно след някоя друга година.

Тцъ , пак греда , тия и до днес не се знае , Левски ли са или Спартак то и там бяха едни юридически каламбури , ама нас това не ни вълнува ;) Важното е да ви го набиваме на терена :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 09 юни 2016 15:06

RockSeeker написа:
Така е. Все още няма нищо общо ;)

Е тези като мен това "все още" чакаме.

Pichichi написа:
Ще се зарадвам ако ми го припомниш, това ще означава че ГГ е направил необходимото да свърже ЦСКА с новия му клуб!
И това нещо не е да купи заложената в НАП търговска марка с/у Х хиляди лева.

+++

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 15:07

Teo написа:1982, "морален" си :lol:

Да, на вас думички като морал, чест и достойнство са ви много смешни ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 юни 2016 15:07

гражданин от село написа:
vaskonti написа:Защото тогава никой не искаше от мен да викам нито за Литекс, нито за Чепръчане. Пък и тогава всичко се случи след законово решение за пререгистрация в АД, а сега всичко се случва кой както му дойде и СЛЕД ТОВА правилниците се натаманяват със задна дата.

И ти ли се правиш на щраус, кое е законовото?Законовото е на Павлов, а другото е аналог на Локомотив Сф 1926, което трябва по правилник да започне от "А" областна или каквато е било тогава най-ниското ниво.Така че и тогава не сме викали за истинския по ваша формулировка ЦСКА, а за нещо, което няма и история колкото Чепръчане.

Дори и да е така, пак няма нищо общо със сегашния случай. Сега просто се мести Литекс в София, ти слагаш едни червени очила и си мислиш, че не си щраус.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”