Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Jürgen » 08 юни 2016 19:35

Балкански Орел написа:Ама ако си на 50 и имаш само пара, а не си създал семейство можеш спокойно да се хвърлиш в Дунава, защото такива хора за мен са срам за човечеството.

На 50 да си сам наистина е жалко, но...
Какво ще кажеш за хората, чието най-голямо постижение в живота е, че са създали семейство 8-) ?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 юни 2016 09:51

Jürgen написа:
Балкански Орел написа:Ама ако си на 50 и имаш само пара, а не си създал семейство можеш спокойно да се хвърлиш в Дунава, защото такива хора за мен са срам за човечеството.

На 50 да си сам наистина е жалко, но...
Какво ще кажеш за хората, чието най-голямо постижение в живота е, че са създали семейство 8-) ?

Добро семейство и образовани, свестни деца - това е за поздравления, дори и да не е измислил Сатурн-5 ;) А, да напълниш фурната на някоя и после да минаваш един път в месеца да ги видиш какво правят - това го може всеки :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 юни 2016 09:59

1982 написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:Това, ако не се лъжа, се дължи основно на притока от емигранти от Кавказ и средноазиатските републики, основно мюсюлмани. Раждаемостта сред чисто руското население надали се е покачила.

Щото в Германия, Францич, Англия и останалите развити европейски държави, заслугата е изцяло на коренното население на тези страни и атова най-популярното име сред новородените е Мохамед 8-) Явно не са и мюсюлмани, а ;)

Ми, човекът беше пуснал графика за Русия, коментирам я, като толкова те вълнуват въпросните страни, пусни за тях, в случая коментирах наличното, Рубланко. :mrgreen:

За Мохамед е логично - все пак те си кръщават всички първородни синове Мохамед :roll: Иначе е факт, че имигриращите в Русия поне не са черни :lol: На Запад не е никак добре ... Германия - турци, Англия - камилари ( те така им викат на пакистанците и индийците ), Франция - Кот Д'Ивоар, Сенегал, Алжир и прочее колонии :| Много черни имат, ама много ... Не съм някакъв див расист, обаче не съм фен на черните и мюсюлманите, а пък комбинацията е ...

kapapaciteto

Мнениеот kapapaciteto » 09 юни 2016 10:38

boabbb написа:
За Мохамед е логично - все пак те си кръщават всички първородни синове Мохамед :roll: Иначе е факт, че имигриращите в Русия поне не са черни :lol: На Запад не е никак добре ... Германия - турци, Англия - камилари ( те така им викат на пакистанците и индийците ), Франция - Кот Д'Ивоар, Сенегал, Алжир и прочее колонии :| Много черни имат, ама много ... Не съм някакъв див расист, обаче не съм фен на черните и мюсюлманите, а пък комбинацията е ...

Подкрепям на 100% мнението ти! Много скоро белите хора от цяла Европа ще емигрират именно в Русия, за да търсят спасение от ислямските орди! :!:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 юни 2016 10:41

kapapaciteto написа:
boabbb написа:

Подкрепям на 100% мнението ти! Много скоро белите хора от цяла Европа ще емигрират именно в Русия, за да търсят спасение от ислямските орди! :!:

Дано не се стига дотам, макар да е малко вероятно :| Принципно съм за живот в мир, като равни с равни с всички мангали и чалмари, обаче имам сериозни съмнения, че те в голямата си част не мислят като мене :|

kapapaciteto

Мнениеот kapapaciteto » 09 юни 2016 10:46

boabbb написа:
kapapaciteto написа:
boabbb написа:

Дано не се стига дотам, макар да е малко вероятно :| Принципно съм за живот в мир, като равни с равни с всички мангали и чалмари, обаче имам сериозни съмнения, че те в голямата си част не мислят като мене :|

За съжаление май ще изляза прав! Ще имам много българи след няколко години, с които да комуникирам в моя град - Санкт Петербург!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юни 2016 11:24

kapapaciteto написа:
Много скоро белите хора от цяла Европа ще емигрират именно в Русия, за да търсят спасение от ислямските орди!

Aко се стигне до там нормалните хора да емигрират в Русия, по-добре да я закриваме тая Планета. :lol:

Ако се опре до миграция, белите и нормални хора ще изберем Латинска Америка, или Австралия и Нова Зеландия. 8-)
"За щастие" едвали ще се стигне до там, щото до 100-на години никое място на тая Планета нема да е сигурно. :mrgreen: :roll: 8-) :o :shock: :geek:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 09 юни 2016 13:01

boabbb написа:Добро семейство и образовани, свестни деца - това е за поздравления, дори и да не е измислил Сатурн-5 ;) А, да напълниш фурната на някоя и после да минаваш един път в месеца да ги видиш какво правят - това го може всеки :|

Не си ме разбрал. Имах предвид тези, които нищо не могат да правят като хората и не могат да научат децата си на нищо, но това не им пречи да ги създават. Ако си тъпа, куха лейка, по-добре да нямаш деца :lol: .

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 юни 2016 13:43

Jürgen написа:
boabbb написа:Добро семейство и образовани, свестни деца - това е за поздравления, дори и да не е измислил Сатурн-5 ;) А, да напълниш фурната на някоя и после да минаваш един път в месеца да ги видиш какво правят - това го може всеки :|

Не си ме разбрал. Имах предвид тези, които нищо не могат да правят като хората и не могат да научат децата си на нищо, но това не им пречи да ги създават. Ако си тъпа, куха лейка, по-добре да нямаш деца :lol: .

Факт. Демек мангалите ... Явно ника ти Юрген не е без причина :lol: :lol: :lol:

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 09 юни 2016 14:26

България е в дъното на ЕС, защото позволи на руските привички да превземат държавата ни и да я превърнат в евтина разпоретина.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Върни се в “Свободна зона”