ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 09 юни 2016 10:33

djd написа:
HekakaB написа:Не е един път, а си важи за двата посочени сезона.Нямаше да ги пишат хотата, ако не беше така.След 2 години ЕКТ.

To exclude CSKA from participating in the next UEFA club competition for which it would otherwise qualify in the next two (2) seasons (i.e. the 2016/2017 and 2017/2018 seasons).

То наказанието си има съвсем точна формулировка. Няма тълкования, няма нищо.
ЦСКА е наказан да не участва в следващия ЕКТ, за който иначе би се класирал през следващите два сезона (2016/17 и 2017/18).
Единственото, което не ми е съвсем ясно, е дали тази година се класирахме за ЕКТ, спечелвайки купата на България, като се има предвид, че сме в процедура по несъстоятелност.

Класирахме се , това е вън от съмнение . И това съм проверил .

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 09 юни 2016 10:34

Red_Neck написа:
... и не, не съм нито корифей, нито отличник по право, но все пак, благодаря ;)

Не е нужно да си корифей или отличник по право, за да видиш, че ЮЛ - ПФК Чавдар (Етрополе) се преименува на "ПФК ЦСКА - 1948" АД, ЮЛ - ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ "ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" се преименува на ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ "ЦСКА-СОФИЯ", като първото става едноличен собственик на второто, какво общо имат те с "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА" АД, отборът който спечели КБ?
Това е положението за момента, довода ти за щаба и играчите е несъстоятелен, защото нищо не пречи играчи и треньори да преминават от клуб в клуб. И не знам, защо трябва да го повтаряме непрекъснато. Това, че нещо щял да направи ГГ за приемствеността не се е случило, като или ако се случи, тогава обявявайте горната двойка ЮЛ за наследници на ЦСКА.
И това ти го казвам без да съм корифей или отличник по право, дипломата ми беше 5.48 или 5.38, не помня вече, защото минаха 12 години от тогава :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2016 10:36

Achtung_Juden написа:Обаче много ме кефи как обясняваш насам-натам кой колко е тъп, ама ти биеш всички стократно :lol: :lol: :lol:

Добре, ве! Явно някой те е победил в тази категория! Ти си най-неумният в целия форум! Сега трябва да си доволен! :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от CSKA 78 на 09 юни 2016 10:41, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 09 юни 2016 10:37

Red_Neck написа:
Никога не съм твърдял подобно нещо и стоя далеч от безкрайните дискусии на тема "what if" във форума, но това са двата следващи, логични хода на ГГ. При положение, че и в двата случая Държавата решава, а ГГ се изцепи още преди месец, че се е разбрал с 221616 и ЦСКА ще играе в А група .... не виждам причина гореспоменатото да не се случи.
Ти виждаш ли такава?

Виждам, че за последната година се изговориха 112093812-379 неща и почти никаква логика в действията, по-скоро се караше на проба-грешка, това ми притеснението.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2016 10:41

icko65 написа:
CSKA 78 написа:
Не, но ти си олигофрен! Вие двамата с Кашчей бързо схващате, но дълго трябва да ви се обяснява! Питай Колев това са негови думи, и повече не ми задавай идиотски въпроси!

На идиоти-идиотски въпроси!И още един...Някой разбра ли въобще Литекс кога и за какво подаде документи?Щото още за 30.04 излезе в пресата че наред с ПФК ЦСКА и ПФК Литекс е кандидат за Висшата лига!!!!Сега изведнъж П.Колев ръси идиотизми че Литекс кандидатствал и има лиценз за Б група!!!..И продължението на уйдурмата-разглеждаме документите НА Литекс след преименуването /по какви наредби според изложеното в предния ми пост/за участие в елита!!....Сори ама аз не съм идиот!

Бици, ти трябва да си някакъв много сложен експеримент на НАСА, който се е провалил! Няма такъв друг индивид в целия форум! Няколко пъти вече се обясни едно и също нещо! Като не ти харесва, оплачи се на арменския поп! Но не ме занимавай с твоите бълнувания! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Beladona

Мнениеот Beladona » 09 юни 2016 10:41

eMs1 написа:
Red_Neck написа:
... и не, не съм нито корифей, нито отличник по право, но все пак, благодаря ;)

Не е нужно да си корифей или отличник по право, за да видиш, че ЮЛ - ПФК Чавдар (Етрополе) се преименува на "ПФК ЦСКА - 1948" АД, ЮЛ - ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ "ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" се преименува на ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ "ЦСКА-СОФИЯ", като първото става едноличен собственик на второто, какво общо имат те с "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА" АД, отборът който спечели КБ?
Това е положението за момента, довода ти за щаба и играчите е несъстоятелен, защото нищо не пречи играчи и треньори да преминават от клуб в клуб. И не знам, защо трябва да го повтаряме непрекъснато. Това, че нещо щял да направи ГГ за приемствеността не се е случило, като или ако се случи, тогава обявявайте горната двойка ЮЛ за наследници на ЦСКА.
И това ти го казвам без да съм корифей или отличник по право, дипломата ми беше 5.48 или 5.38, не помня вече, защото минаха 12 години от тогава :)

Ти си ми направил впечатление , че не пишеш глупости ! Може би си учил в СУ :)

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 09 юни 2016 10:44

Beladona написа:

:) И от другите университети има кадърни колеги, нека не генерализираме ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2016 10:47

Teo написа:
Beladona написа:Ще си играем с юноши пред 15 000 всеки мач ! Чакай да видиш що е модел за клуб !!!

Ти верваш ли си като пишеш бе :lol:
@ Лъжа, след лъжа, пропаганда след пропаганда! :mrgreen:

Аре, стига, ве! А, Ефбет бабето знае ли?! Щото вчера имаше под 20 души?! Как ще ги догодите тези 15 хил.души, Беладона!? Ще ги клонирате, или ще има CGI ефекти?! :lol: :lol: :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 09 юни 2016 10:52

eMs1 написа:
Beladona написа:

:) И от другите университети има кадърни колеги, нека не генерализираме ;)

Има,не са много и вероятността да попаднат в този форум е твърде малка :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 09 юни 2016 10:54

CSKA 78 написа:
Teo написа:
Beladona написа:Ще си играем с юноши пред 15 000 всеки мач ! Чакай да видиш що е модел за клуб !!!

Ти верваш ли си като пишеш бе :lol:
@ Лъжа, след лъжа, пропаганда след пропаганда! :mrgreen:

Аре, стига, ве! А, Ефбет бабето знае ли?! Щото вчера имаше под 20 души?! Как ще ги догодите тези 15 хил.души, Беладона!? Ще ги клонирате, или ще има CGI ефекти?! :lol: :lol: :lol:

Не бе ! Ще разчитаме и ние на оркестър Люляк ака Гриша Ганчев в сектор А като меркетингов прийом да докараме повече хора по трибуните !

Върни се в “Архив”