HekakaB написа:ПФК ЦСКА 1948 АД какво е бре?Това нали е Етрополе.Кво се прайш на луд?
Етрополе е име на град .... в случая говорим за АД .... правиш ли разлика?
... щото иначе всички четете закона буква по буква ... ама май само когато ви изнася.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
HekakaB написа:ПФК ЦСКА 1948 АД какво е бре?Това нали е Етрополе.Кво се прайш на луд?
CSKA 78 написа:Кашчей написа:CSKA 78 написа:
Е, какво да вниквам като това са пълни глупости! Литекс е изкаран от бившата А група и може да играе в Б група, останалото са лилави тъпизми!
И няма право да играе в А група през сезон 2016-2017, а вие, припознавачите, искате чрез него да сте в А група, или нещо съм сбъркал?! А може и хонда да е сбъркал, само ти да си прав?!?
Кашуй, започваш да ми лазиш по нервите! Наистина ли си толкова тъп или само се правиш?!
Red_Neck написа:HekakaB написа:ПФК ЦСКА 1948 АД какво е бре?Това нали е Етрополе.Кво се прайш на луд?
... щото иначе всички четете закона буква по буква ... ама май само когато ви изнася.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:Red_Neck написа:HekakaB написа:Поглъщане от кой бре?Чавдар Етрополе.Какво общо има това с ЦСКА?
Не, поглъщане от ПФК ЦСКА 1948 АД!
... нали уж можеш да четеш
btw, каква щеше да бъде разликата, ако ПФК Литекс АД беше погълнато от новоучредено АД с "ЦСКА" в името, седалище София и припознато от ОСК ЦСКА?
Разликата ще е никаква.Пак нищо общо с ЦСКА няма да има.
Beladona написа:crvena.zvezda написа:Beladona написа:crvena.zvezda написа:Beladona написа:Николов, пак си пълен с неточности ! БФС не може да има роля в Оздравяването на ЦСКА , има си наредби, ЦСКА не отговаря да продължи в Б група , остава във В група . През февруари изтича наказанието за картотекиране и ЦСКА е свободен като птичка вече , може да играе в ЕКТ , няма никакви забрани . Ще играем във В Група . Гришата щял да подаде оздравителен план , ми жив и здрав да е ! Да видим ! А това , че Гг иска да преименува Литекс на ЦСКА ...ЧУДЯ СЕ Ефбет както рекламира в почти всички отбори в А и Б групи дали да не ги помолят да подадат молби за преименуване на ЦСКА ???? Гот ли ще е на Припознавачите ? Около 20 ЦСКА- та , ще има за всеки припознавач по нещо !!! Нещо като je sui CSKA ?! Да полудеят всички крадци и наркомани
Това няма как да стане,стига с тия демагогии за двата отбора,за оздравяване,за пребоядисване,за припознаване,за разузнаване и т.н.Вече всичко е свирено-ЦСКА ОСТАВА С НОВОТО ДРУЖЕСТВО НА ГАНЧЕВ И СТОИЧКОВ
Хахаха ! На 27.06 ще видиш колко е свирено !!!
И кво викаш,ще играете във „В“ група без играчи и без публика,аМного ми е любопитно,кой ще бъде този скучаещ милиардер -доброжелател,който ще си позволи тази глезотия
Ще си играем с юноши пред 15 000 всеки мач ! Чакай да видиш що е модел за клуб !!!
HekakaB написа:Red_Neck написа:HekakaB написа:ПФК ЦСКА 1948 АД какво е бре?Това нали е Етрополе.Кво се прайш на луд?
По твойта желязна логика, ако утре регистрирам фирма с ЦСКА в името и си купя акциите на Левски, Левски ще стане ЦСКА.Браво, много си хитър.Корифей като ниския си.
Red_Neck написа:HekakaB написа:Red_Neck написа:HekakaB написа:Поглъщане от кой бре?Чавдар Етрополе.Какво общо има това с ЦСКА?
Не, поглъщане от ПФК ЦСКА 1948 АД!
... нали уж можеш да четеш
btw, каква щеше да бъде разликата, ако ПФК Литекс АД беше погълнато от новоучредено АД с "ЦСКА" в името, седалище София и припознато от ОСК ЦСКА?
Разликата ще е никаква.Пак нищо общо с ЦСКА няма да има.
Точно така! .... защо тогава ни давате примери с Локомотив 1929, които ... "започнали начисто"?
Със закупуването на заложената в НАП марка и договор за концесия на базите, ГГ приключва цирка успешно ... и никой копче не може да му каже!
eMs1 написа:Red_Neck написа:Точно така! .... защо тогава ни давате примери с Локомотив 1929, които ... "започнали начисто"?
Със закупуването на заложената в НАП марка и договор за концесия на базите, ГГ приключва цирка успешно ... и никой копче не може да му каже!
Не съм забелявал ГГ да тича да наддава по обявените от НАП търгове, нито има нещо сигурно свързано с концесията, или и ти си от тези дето говорят в бъдеще "сигурно" време все едно са в "кухнята" на ГГ?
HekakaB написа:Beladona написа:HekakaB написа:Не е един път, а си важи за двата посочени сезона.Нямаше да ги пишат хотата, ако не беше така.След 2 години ЕКТ.
Да си призная честно, не съм го чел аз ! Двама специалисти по спортно право твърдят , че е изтеклоне мога да не им се доверя. Сигурно има написано някъде едно участие за посочения период . За твоя сигурност ще опитам да се свържа със Синдика и да попита официално УЕФА по въпроса.
За сигурност просто скролни до последната страница.Пише го съвсем ясно.И няма как да е изтекло.То даже не е почнало да тече.
HekakaB написа:Не е един път, а си важи за двата посочени сезона.Нямаше да ги пишат хотата, ако не беше така.След 2 години ЕКТ.
To exclude CSKA from participating in the next UEFA club competition for which it would otherwise qualify in the next two (2) seasons (i.e. the 2016/2017 and 2017/2018 seasons).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост