Лятна селекция и контролни мачове 2016
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016
За сега селекцията повтаря тази от миналото лято, т.е. пак едно голямо НИЩО.
Това, че селекцията зацикля не е най-лошото! За пореден път се налага въпроса - НАИСТИНА ЛИ ЩЕ ДОМАКИНСТВАМЕ В КАВАРНА? Все очаквах, че шефовете ще предпримат нещо за да играем на "Тича", но не би. Дано поне по-скоро стане градския стадион, защото дотогава сме домакини в Каварна....
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
ShooterMan написа:Плюнки? Преди да кажеш плюнки - 2 реализирани юноши - 2 вмирисани купчини слонска тор! 100% педерастия в синьо и червено, единия доволно измуча и влезе в обора, другия изгрухтя и влезе в кочината. ФАКТ!!! Един достоен юноша тука дето да е слагал Черно Море над всичко не е имало....или поне над всичко в България! КОЙ? Кажи? Тошко Колев може би, но той така и не се разви!
Ако верността към родния клуб беше основна цел за футболистите,нямаше да са толкова голяма рядкост хора като ЕДСОН АРАНТЕС ДО НАСИМЕНТО-ПЕЛЕ,сър РОБЕРТ ЧАРЛТЪН,ПАУЛО МАЛДИНИ и ФРАНКО БАРЕЗИ!!!В нашия ЧЕРНО МОРЕ,също има хора като СТЕФАН БОГОМИЛОВ,АНДРЕЙ СТОЯНОВ,ДИМИТЪР БОСНОВ,СТЕФАН ЯНЕВ и много други,които можеха да играят в различни отбори,но не го направиха!!!Останаха верни на ЧЕРНО МОРЕ,защото от такова тесто бяха замесени!!!Затова е велик ТОДОР МАРЕВ,защото освен голям футболист е и голям човек!!!Чиста и благородна душа!!!Истински джентълмен и на терена и в живота!!!Но такива хора остават в историята,защото са малко!!!Не се срещат под път и над път!!!Затова ги помним!!!Кой ще запомни шабленския и кой ще каже добра дума за него?Това е заслужил,това ще получи!!!Но не всички случаи са такива!!!Не се знае каква е врътката с Г.Китанов и чия е идеята!!!Едва ли той се е молил на някого да отиде в отбора с неясно име,неясен произход и долен морал!!!Да не бързаме да го оливаме с помия!!!Замина,на добър му час!!!Да е жив и здрав!!!С какво от този неясен трансфер имат нещо общо останалите юноши на ЧЕРНО МОРЕ!!!Защо трябва да се нахвърляме върху тях!!!Изпадаме от една крайност в друга!!!От викове "Искаме повече юноши" до призиви"Не ни трябват,защото са предатели"!!!Много ще получат шанс,малко ще станат футболисти....а единици ще станат легенди като ГЕОРГИ ИЛИЕВ и гореизброените!!!
- Ron Jeremy
- Контакти:
КироВарна написа:ShooterMan написа:Плюнки? Преди да кажеш плюнки - 2 реализирани юноши - 2 вмирисани купчини слонска тор! 100% педерастия в синьо и червено, единия доволно измуча и влезе в обора, другия изгрухтя и влезе в кочината. ФАКТ!!! Един достоен юноша тука дето да е слагал Черно Море над всичко не е имало....или поне над всичко в България! КОЙ? Кажи? Тошко Колев може би, но той така и не се разви!
Ако верността към родния клуб беше основна цел за футболистите,нямаше да са толкова голяма рядкост хора като ЕДСОН АРАНТЕС ДО НАСИМЕНТО-ПЕЛЕ,сър РОБЕРТ ЧАРЛТЪН,ПАУЛО МАЛДИНИ и ФРАНКО БАРЕЗИ!!!В нашия ЧЕРНО МОРЕ,също има хора като СТЕФАН БОГОМИЛОВ,АНДРЕЙ СТОЯНОВ,ДИМИТЪР БОСНОВ,СТЕФАН ЯНЕВ и много други,които можеха да играят в различни отбори,но не го направиха!!!Останаха верни на ЧЕРНО МОРЕ,защото от такова тесто бяха замесени!!!Затова е велик ТОДОР МАРЕВ,защото освен голям футболист е и голям човек!!!Чиста и благородна душа!!!Истински джентълмен и на терена и в живота!!!Но такива хора остават в историята,защото са малко!!!Не се срещат под път и над път!!!Затова ги помним!!!Кой ще запомни шабленския и кой ще каже добра дума за него?Това е заслужил,това ще получи!!!Но не всички случаи са такива!!!Не се знае каква е врътката с Г.Китанов и чия е идеята!!!Едва ли той се е молил на някого да отиде в отбора с неясно име,неясен произход и долен морал!!!Да не бързаме да го оливаме с помия!!!Замина,на добър му час!!!Да е жив и здрав!!!С какво от този неясен трансфер имат нещо общо останалите юноши на ЧЕРНО МОРЕ!!!Защо трябва да се нахвърляме върху тях!!!Изпадаме от една крайност в друга!!!От викове "Искаме повече юноши" до призиви"Не ни трябват,защото са предатели"!!!Много ще получат шанс,малко ще станат футболисти....а единици ще станат легенди като ГЕОРГИ ИЛИЕВ и гореизброените!!!
Киро не се занимавай с на Гошко тъпотиите , той така си върви от малък само балонни центрирания

ex Popeye
- thisisthelife
- Контакти:
Някакви новини около Шоко и Ернандес? За първия се писаха някакви неща, че бил подписал и е сигурно ново попълнение, но никакво потвърждение никъде за това. Уж Спасов говорил с Ернандес, но и там е тъмна Индия от седмица насам. Половината отбор напусна, а за момента сме привлекли единствено Радев, Андонов, Михайлов и завърналият се от Добруджа Минков.
Truth is hate for those that hate the truth.
Много ме кефи как тече селекцията: чува се за едни, а се подписва с други:
http://arenavarna.com/%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... %BA%D1%81/
Някой има ли впечатления от новото попълнение?
http://arenavarna.com/%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... %BA%D1%81/
Някой има ли впечатления от новото попълнение?
-
- Контакти:
Отичен за Александър Цветков! Много ме притесняваше загубата на двамата ни дефанзивни халфа накуп, а знаем колко важни и можещи бяха Стенио и особено Клок.
Два отлични за Георги Иванов!!! Всеки знае мнението ми за Спасов, няма да го повтарям. Като треньор или директор Гонзо е нужен тука. И като треньор пак ще върши директорските задължения впрочем и няма да остави да му се бъркат в нещата. Той е точния човек, защото ние нямаме футболен такъв по горните етажи.
Два отлични за Георги Иванов!!! Всеки знае мнението ми за Спасов, няма да го повтарям. Като треньор или директор Гонзо е нужен тука. И като треньор пак ще върши директорските задължения впрочем и няма да остави да му се бъркат в нещата. Той е точния човек, защото ние нямаме футболен такъв по горните етажи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Ей,много страннии хора сте.ююСякаш не сте наясно че за да се изгони някой на зима,първо трябва да бъде взет през лятото.Поради тази приина,а и поради факта,че ако зацикли отбора трябва да има виновни и нарочени за гонене се вземат такива доказани некадърници в отбора.Ние имаме играчи за които съм сигурен че сте забравили,а те още даже не са играли и минута,а не са и освободени.За какво взехме Андонов?Когато Кольо го махаше,казах че прави грешка и просто не му е намерил мястото и напаснал играта към отборната.Жоро показа че е добър играч и вече на 33 го връща обратно същият треньор изгонил го преди години.Този е първият виновен за евентуални несполуки.После новият халф от Литекс/гаранция че и Кольо си е нямал идея за него,преди да го обявят/който 100% идва като част от врътката за Китанов.Т.е. кон за кокошка и магарето бакшиш.Само дето не съм разбрал още,този новият дали е кокошката или бакшиша
.Подобна беше врътката с Мехия,но там ударихме бинго.Очаквам според моята логика,да дойде и втори от Ловеч,за да допълни поговорката.За нашите юноши съм доволен,защото не можем да търсим предатели навсякъде,макар че при добро развитие на кариерите току виж се размучали или разгрухтяли и те.Честно предпочитам чужденци/вече/,защото те ОБИКНОВЕНО избират кариера навън,но има и звезди като Бергонси,които за 1000 лева избират различната боя.Затова заробващи договори с неустойки на играчите на които ще се разчита,а ако искат да ги вземат да плащат,илии да спират с футбола.Относно нашата селекция-не очаквам да е с много по-добра от миналогодишната/която определено си беше добра с малки изключения/.Това че не играха нищо след купите,говори лошо не за тях, а за някой изтървал съблекалнята също както и предният път.Адмирала определено не може да работи с играчите,така мисля аз.Затова бих бил доволен,ако Гонзо дойде отново на Тича,въпреки говеждите му изцепки.Поне ще държи съблекалнята в ръцете си.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Поздравления за Сашко Цветков - отличен халф.
Аз мисля,че идването на АЛЕКСАНДЪР ЦВЕТКОВ е добро попадение!!!Имаме да запълваме голям хендек в халфовата линия,след напускането на Клок и Стенио!!!Не бяхме особено убедителни в защита,а той е опция и за там!!!Един втори ПАЛАНКОВ!!!Да не забравяме,че правим селекция без пари и от разтурения отбор на Литекс ще артисат и други перспективни момчета!!!Гледани са от българските треньори и качествата им са известни!!!В нашето убито и малобройно първенство всичко се знае!!!Защо да се рискува само с незнайни чужденци,като има такива момчета в БЪЛГАРИЯ!?