Мария Шарапова изгоря за дълго заради мелдония
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Мария Шарапова изгоря за дълго заради мелдония
Какво ви е мнението за наказанието на Шарапова?
Re: Мария Шарапова изгоря за дълго заради мелдония
Ако не го намалят,приключва с тениса-вече е почти на 30
Ушите ми ще си починат най-сетне.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- GA_ veliki
- Контакти:
Горкия Александров 

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
soilwork написа:Ако не го намалят,приключва с тениса-вече е почти на 30
Кво да намалят, щом почнаха да отварят проби от Пекин 2008? Политиката осра спорта за пореден път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Наказанието ще бъда намалено, почти съм сигурен.
Има подобни примери от съвсем скоро, наказанията на Чилич и Троицки бяха намалени, така че ако няма политически мотиви, ще ѝ го намалят.
Още повече, че трибунала е заключил, че не е взимала препарата умишлено с цел облагодетелстване.
С малко късмет и ако наказанието е със задна дата, тоест от Февруари насам, може би ще я видим на мастърсите в сащ.
Има подобни примери от съвсем скоро, наказанията на Чилич и Троицки бяха намалени, така че ако няма политически мотиви, ще ѝ го намалят.
Още повече, че трибунала е заключил, че не е взимала препарата умишлено с цел облагодетелстване.
While the tribunal concluded correctly that I did not intentionally violate the anti-doping rules, I cannot accept an unfairly harsh two-year suspension. The tribunal, whose members were selected by the ITF, agreed that I did not do anything intentionally wrong, yet they seek to keep me from playing tennis for two years. I will immediately appeal the suspension portion of this ruling to CAS, the Court of Arbitration for Sport.
С малко късмет и ако наказанието е със задна дата, тоест от Февруари насам, може би ще я видим на мастърсите в сащ.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
1982 написа:Ушите ми ще си починат най-сетне.
Що не и ядеш джоджена на Шарапова?
От Найк са заявили, че възстановяват партньорството си с Шарапова, интересно е, че те казват същото, комитета е потвърдил, че Шарапова не е нарушила правилата преднамерено, защо са ѝ дадени 2 години обаче, кой знае...
Ще има обжалване, това е сигурно.
Ще има обжалване, това е сигурно.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]