ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот sin4ec » 08 юни 2016 22:16

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Напротив, тук е подфорумът на ПФК ЦСКА АД, защото през 2008-а година друг ЦСКА нямаше!

Ми...аз виждам да пише единствено ЦСКА, никъде не видях ПФК, а още по-малко ЕИК! Що така?! :lol: :mrgreen:

Щото тука наистина е за ЦСКА, а не за Кърпачев( Етрополе). Оранжада евтина, лиценз за професионален футбол има Литекс. Никакво ЦСКА няма в документите. Между впрочем, знаеш ли кой е Паулус и какво се е случило с него??
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 08 юни 2016 22:18

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rmk5rjnHu8g[/youtube][/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 юни 2016 22:18

eMs1 написа:Да коментирал съм достатъчно, още от миналата година, това че заради спамери като Беладона и Конан се размиват 80% от мненията не е мой проблем. Също така не генерализирам и не давам крайно мнение по простата причина, че нищо не е свършило още. Това, че за теб е достатъчно Литекс да си смени името на ЦСКА, за мен не е. За това са "ехидните" подмятания, в момента това е реалността.

Че нищо не е свършило още е така.На Ганчев изглежда ЦСКА му е някаква фикс идея(може пък наистина да е такъв цесекар, за какъвто го представят), още 99г. искаше да ни вземе, но Любо му даваше миноритарен дял(14% ми е останало в главата, но може да бъркам).Жужето искаше 100% ЦСКА да е негова собственос(поне така се говореше) и след като не я получи се върна в Ловеч.В интерес на истината и аз тогава като наивник смятах, че Ганчев няма достатъчно средства да издържа клуб като нашия, а Божков беше на гребена на вълната.За съжаление реалностите се оказаха точно обратните и ние се завъртяхме по една низходяща спирала.След втория му опит през 2013 беше намразен от всички цесекари, но сега е ясно защо станаха така нещата.Това е трети опит(майка и баща! :mrgreen: ) и изглежда е решил да докара нещата докрай.Иначе е ясно, че няма да захвърли 20г. инвестиции в Литекс и ще си прибере каквото може в новата-стара собственост.А ти как си мислиш, че ще погледнат в техните среди той да им плати на Черепи,Гърнета, Праховци и един Лупи за капак вересиите?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 08 юни 2016 22:20

Има още надежда 27.06

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 08 юни 2016 22:21

sin4ec написа:... Между впрочем, знаеш ли кой е Паулус и какво се е случило с него??

:mrgreen:

Давай го тоя "Паулус".
Че ми писна на к.ура от "болни майки", "сакати деца" и "помаци".

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 22:21

Eminem написа:
Тимът на Литекс, който подаде документи за трансформация в ПФК ЦСКА София, се събира за предстоящия сезон в неделя в Ловеч, научи Sportal.bg

Както винаги спирталците са коректни :mrgreen:
Новите попълнения на ЦСКА ще бъдат представени на 14 юни

Новите попълнения на ЦСКА за предстоящия сезон ще бъдат представени на 14 юни в 9:30 ча­са сутринта, разбра „Тема Спорт“. Това ще стане на прес­конференция на „Армията“. Тога­ва ще станат ясни имената на попълненията, които ще са част от отбора, който ще се бори за 32-ата шампионска титла.

Веднага след това тимът за­минава на първия си подготви­телен лагер. Той ще протече в Тетевен от вторник, 14 юни, до 28 юни. По време на него армейци­те ще изиграят една или две проверки. Едната, която вече бе обявена, ще е на 24-ти срещу Спартак Плевен, а ако има вто­ра – тя ще е срещу дублиращия състав на червените, който ще се състезава в Б група.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 22:23

sin4ec написа:
CSKA 78 написа:
Ми...аз виждам да пише единствено ЦСКА, никъде не видях ПФК, а още по-малко ЕИК! Що така?! :lol: :mrgreen:

Оранжада евтина, лиценз за професионален футбол има Литекс. Никакво ЦСКА няма в документите. Между впрочем, знаеш ли кой е Паулус и какво се е случило с него??

Знам, синьо камИче, дето се пръска по лозята! Не знам според теб какво е общото с ЦСКА-София? Които много скоро ще получат лиценз за новата Първа лига! Като това са думи на Павел Колев! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 юни 2016 22:26

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:Верно ли?! Я виж какво пише в ТР! :mrgreen: :mrgreen:

Откога в Търговският регистър вписват отборите?

Нали не можел един отбор да съществува, без да е дружество, пич?! Това са твои думи! :lol: :mrgreen:

Може да съществува ,но не може да играе официални мачове. Ако според теб това е работещ отбор ОК. Такъв отбор общо взето не се отличава много от тези "отбори" в които всеки от нас е играл в кварталното първенство като дете или юноша. С кой имат договори футболистите с отбора или с дружеството? Договорите за трансферите между кой се подписват между отборите или между дружествата?
Холанците нямат нищо общо с УЕФА. Те са консултанска фирма специализирана в маркетинга на спортни прояви. Консултирали са и холандската федерация относно формата на холандското първенство.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 юни 2016 22:27

Haralampy написа:
sin4ec написа:... Между впрочем, знаеш ли кой е Паулус и какво се е случило с него??

Давай го тоя "Паулус".
Че ми писна на к.ура от "болни майки", "сакати деца" и "помаци".

А, вашия солташак Конан ги плещи за майки и дъщери, питай го него. Аз лично съм потресен как хората, с които бая години спорех по оста сини=червени на практика ги няма. С малки изключения. Но се появиха конани и тем подобни палячувци. Жалка картинка, заеви...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 22:27

soilwork написа:Има още надежда 27.06

И това какво трябва да е :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”