eMs1 написа:Да коментирал съм достатъчно, още от миналата година, това че заради спамери като Беладона и Конан се размиват 80% от мненията не е мой проблем. Също така не генерализирам и не давам крайно мнение по простата причина, че нищо не е свършило още. Това, че за теб е достатъчно Литекс да си смени името на ЦСКА, за мен не е. За това са "ехидните" подмятания, в момента това е реалността.
Че нищо не е свършило още е така.На Ганчев изглежда ЦСКА му е някаква фикс идея(може пък наистина да е такъв цесекар, за какъвто го представят), още 99г. искаше да ни вземе, но Любо му даваше миноритарен дял(14% ми е останало в главата, но може да бъркам).Жужето искаше 100% ЦСКА да е негова собственос(поне така се говореше) и след като не я получи се върна в Ловеч.В интерес на истината и аз тогава като наивник смятах, че Ганчев няма достатъчно средства да издържа клуб като нашия, а Божков беше на гребена на вълната.За съжаление реалностите се оказаха точно обратните и ние се завъртяхме по една низходяща спирала.След втория му опит през 2013 беше намразен от всички цесекари, но сега е ясно защо станаха така нещата.Това е трети опит(майка и баща!

) и изглежда е решил да докара нещата докрай.Иначе е ясно, че няма да захвърли 20г. инвестиции в Литекс и ще си прибере каквото може в новата-стара собственост.А ти как си мислиш, че ще погледнат в техните среди той да им плати на Черепи,Гърнета, Праховци и един Лупи за капак вересиите?