ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 08 юни 2016 17:07

Beladona написа:
Teo написа:Тая тема мисля, че вече е изчерпана. Който както иска да постъпи всеки решава за себе си в крайна сметка.
Никой не е боеспособен да оздрави АД-то на боклуците и лупи. Само това ще ви кажа! Не чакайте такъв човек, защото няма да го има!
Това все едно да отидем някъде да ядеме и пиене цяла вечер и да си тръгнеме и накрая некой друг да плати сметката.
Само, че в тоя случай СМЕТКАТА е толкова гнусно и дебела облечена, че е невъзможно някой да си извади от собствения джоб и да плати.

Тео, ти си променяш мнението по 5 ти на ден !

Мнението ми не е променено и едвали ще се промени повече!
@ А ти Бела Донке, знаеш, че си свършен в тоя форум! Батко ти Теди ще те съсипва всеки път в които се опитваш да делиш Армейците! 8-)
Направи си друг акаунт, пробвай в друг форум... тук няма да успееш! 8-)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 08 юни 2016 17:10

Има още какво да се случва с възраждането.
Нито старият клуб е фалирал, нито новият е направил кой знае какво.
Ако темата се изчерпи тази година, трябва да викаме ура. Ама не ми се вярва нещо.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2016 17:11

Фенфракцията на ЦСКА „Горди София“ излезе днес със съобщение по случай последните събития в клуба. Феновете застанаха плътно зад Гриша Ганчев и отсякоха, че дълговете на клуба трябва да се платят от тези, които са ги натрупали.

„Позицията на ГОРДИ СОФИЯ остава непроменена от първия ден, в който стана ясен планът за преструктуриране на ЦСКА. Убедени сме, че това е единственият вариант за истинско съществуване на клуба. Гриша Ганчев има нашата подкрепа, а дълговете да си ги плащат онези, които ги натрупаха. Да ги плащат със затвор!
ВИНАГИ ВЕРНИ!“

Заедно с USF са емблемите на сектор Г и едни от най-старите групировки на СЕВЕР!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 08 юни 2016 17:12

ceBep написа:
1982 написа:
ceBep написа:Щом Ганчев ще отпусне 50 милиона за франчайза, няма никакъв проблем да оздрави автентичния ЦСКА. И не ми минавайте с номера кой ще плаща сметките на друг, той като дойде беше на ясно къде влиза и с какво трябва да направи.

Муахахаха, ще отпусне Ганчев 50 милиона ....... те, шараните, кълват на всичко, което им хвърли "свещената" ръка на недораслия человек. Нищо, един ден ще видят, че им е хвърлил нещо друго .... тогава ще им гледам сеира, като разберат как са извозени отново. :lol: :lol: :lol:

Някои хора още не знаят какви хора са ДС мутрите.

То всъчност какво е винове Ганчев, той човека си ни събра и си ни каза това и това, искате ли или не, какво е виновен той че е останал кофти материал в нашата родна татковина. Хората, които присъстваха на сбирките, които се организираха от Офанзива видяха и чуха какво се обсъди тогава и какви решения се взеха, знаят защо сега тези момчета са против цялата тази пародия, която се случва в ЦСКА !!! А тези спамерите и глорихънтарите, които ги вижда човек на 3-4 мача в годината са ми през кура, както предполагам и на повечето трезво мислещи хора. Написъл ми кривака от Силистра, че бил твърдо зад Ганчев, зад А група, ама стъпнал на стадиона на мачовете срещу Берое и Монтана и сега ще ми разправя как чавдар и литекс не правят ЦСКА и че не всичко било едно АД. Путки сте си тва е.

Е ми аз пък мога да кажа същото за тебе ,ако искам де, понеже съм на 40+ и ти не си бил заплануван сигурно,когато се побърквах от екстаз на мачовете с Нотингам,Ливърпул ,Байерн ,Монако...!
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2016 17:19

ЛУПИ
- Когато заклет левскар говори за ЦСКА, трябва да се внимава. Неговата истина е не повече от 5%. Да му припомня, че през втория мандат имам 6 победи срещу Левски. По принцип когато хората говорят, първо трябва да мислят. Ако членовете на Изпълкома могат да четат баланси и договори, с които разполагат, ще видят, че от 38 млн. лева, сега ЦСКА има 21 млн. лв. задължения, от които 4 млн. са натрупани през последната година. При мен финансовото състояние се е подобрило с пъти. Но когато се работи с пропаганда и се защитават някакви интереси, винаги може да се твърди всичко.

:lol: :lol: :lol:
Затвор за теб + гробокопачите от титан!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2016 17:19

ceBep написа:
CSKA 78 написа:
BRF написа:Като няма да са там милиардерите,хубаво ще е поне един милионер да иде-за тежест!

Аве, милионер! Поне някой, дето е изкарал десетина хиляди лева през живота си! За да даде пример как старото ПФК може да бъде оздравено! :lol: :lol:

Щом Ганчев ще отпусне 50 милиона за франчайза, няма никакъв проблем да оздрави автентичния ЦСКА. И не ми минавайте с номера кой ще плаща сметките на друг, той като дойде беше на ясно къде влиза и с какво трябва да направи.

аз като гледам никой нищо не ти излиза!Нещата се случват и накрая всеки ще решава!За момента са изпълнени трите изисквания от преди две години-стадион,школа,адекватно управление(с притурка непобедим отбор).Ако се направят постъпки за приемственост между старото и новото дружество-аз ще съм ОК!Ама АЗ!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 17:20

Beladona написа:Тео, ти си променяш мнението по 5 ти на ден !

Ти няма ли да ходиш на сбирката на баба Дора?! Да вдъхнеш вяра с твоите милиони, или вече станаха милиарди?! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2016 17:39

Teo написа:
Фенфракцията на ЦСКА „Горди София“ излезе днес със съобщение по случай последните събития в клуба. Феновете застанаха плътно зад Гриша Ганчев и отсякоха, че дълговете на клуба трябва да се платят от тези, които са ги натрупали.

„Позицията на ГОРДИ СОФИЯ остава непроменена от първия ден, в който стана ясен планът за преструктуриране на ЦСКА. Убедени сме, че това е единственият вариант за истинско съществуване на клуба. Гриша Ганчев има нашата подкрепа, а дълговете да си ги плащат онези, които ги натрупаха. Да ги плащат със затвор!
ВИНАГИ ВЕРНИ!“

Заедно с USF са емблемите на сектор Г и едни от най-старите групировки на СЕВЕР!

А успехите, постигнати с цената на тези дългове ?? Отказваме ли се от тях ?? Шампионската титла от 2008-а, купата на България от 2011-а, участието в групите на Лига Европа, 6-те поредни победи над Левски ...... много е лесно да кажеш, дълговете не са наши, само успехите, постигнати с тях. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 08 юни 2016 17:41

CSKA 78 написа:
Beladona написа:Тео, ти си променяш мнението по 5 ти на ден !

Ти няма ли да ходиш на сбирката на баба Дора?! Да вдъхнеш вяра с твоите милиони, или вече станаха милиарди?! :lol: :lol:

Е няма го - отишъл е.
Нали му заръчах да я събуди към 5 и нещо... и той "излетя".

:mrgreen:

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 08 юни 2016 17:44

Мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев бързо отговори на появилите се слухове, че клиентът му се завръща в ЦСКА.

Както е известно, в гръцките медии излязоха информации, че нападателят е желан лично от Христо Стоичков за завръщане в клуба. Данчев обаче бе категоричен, че подобна стъпка от Димитър Бербатов е напълно неосъществима.

Дано поне от Адидас да не се откажат :lol:
ЦСКА не е литекс!!!

Върни се в “Архив”