ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот soilwork » 08 юни 2016 15:46

Beladona написа:
soilwork написа:
Beladona написа:Кой ви каза за срещата с Дора бе , сладурчета ?! :)
Спортал и Блиц- или те първо черпят от теб информация? Казах ти човече,започваш да олекваш http://www.sportal.bg/news.php?news=607994

я ми извади в колко часа е моят пост с тази новина и виж часът на медиите ? казвам ти, че си много зле !!! Вече има и доказателство !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Верно ли си такъв балък, или си правиш майтап във форума? От сутринта стои новината и страницата се обновява. Фенове на ЦСКА на среща със синдика на "Армията"

08 юни 2016 | 13:12 - Обновена

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 15:47

Beladona написа:
baraba написа:
Beladona написа:
baraba написа:

И като си казал , какво :roll: Що трябва да ме интересува баба ти Дора с кого си пие следобедното кафе със ..... :roll:

Ахахахахаха ! Значи крадците на ДДС като събират зависимитефенове е събитие, Синдика на ЦСКА като събира нормалните фенове НЕ Е Нищо :) :)

Я дай едно определение за ... "нормален" фен :roll: че май според твоите представи 99.9999 % от феновете са ненормални :roll:

Финансово независим от Гришата

Ооох , успокоих се , значи съм от "нормалните" , а за финансово зависимите от Шиши или Божкоофф , там какво правиме :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 юни 2016 15:48

soilwork написа:
Beladona написа:
soilwork написа:
Спортал и Блиц- или те първо черпят от теб информация? Казах ти човече,започваш да олекваш http://www.sportal.bg/news.php?news=607994

я ми извади в колко часа е моят пост с тази новина и виж часът на медиите ? казвам ти, че си много зле !!! Вече има и доказателство !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Верно ли си такъв балък, или си правиш майтап във форума? От сутринта стои новината и страницата се обновява. Фенове на ЦСКА на среща със синдика на "Армията"

08 юни 2016 | 13:12 - Обновена

Балък си ти ! От колко часа е моят пост сутринта , я виж ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 юни 2016 15:48

baraba написа:
Beladona написа:
baraba написа:
Beladona написа:
baraba написа:

И като си казал , какво :roll: Що трябва да ме интересува баба ти Дора с кого си пие следобедното кафе със ..... :roll:

Ахахахахаха ! Значи крадците на ДДС като събират зависимитефенове е събитие, Синдика на ЦСКА като събира нормалните фенове НЕ Е Нищо :) :)

Я дай едно определение за ... "нормален" фен :roll: че май според твоите представи 99.9999 % от феновете са ненормални :roll:

Ооох , успокоих се , значи съм от "нормалните" , а за финансово зависимите от Шиши или Божкоофф , там какво правиме :roll:

Там пари няма !!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 юни 2016 15:49

Сега прочетох , че Бербо щял да приключи кариерата си на Армията !!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2016 15:50

Радва ме как "търкаляте" навсякъде името на Шиши, като опорна точка, спусната ви от началството в Микре. :mrgreen: :mrgreen: А той, Шиши, отдавна не е това, което беше, вече има нови герои. Но вие си продължавайте ....... важното е, че милваният от 3 папи по главата вече се е сдобрил с Ганчев и са си ортаци. И в Литекс, и не само ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 15:50

HekakaB написа:
Nuke написа:
baraba написа:
1982 написа:Обаче, как феновете на Литекс, известн и като Припознавачите, стискат палци истинският ЦСКА да фалира. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Уточнявай , че за теб истинско е само нещо с ЕИК 130..... , а ЦСКА го слагаш за парлама ;) Така и не разбра , че ЦСКА е там където сме НИЕ ;)

Ми що не идете на Бернабеу? :lol:

Чакат няколко юридически врътки на "екипа на г-н Ганчев", за да фалират Реал и след има няма месец са там. :lol:

Това някакъв опит за оригиналничене ли беше , защото нещо не се получи :oops: Или нема мозък за нови мантри :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 15:54

Beladona написа:
baraba написа:

Ооох , успокоих се , значи съм от "нормалните" , а за финансово зависимите от Шиши или Божкоофф , там какво правиме

Там пари няма !!![/quote]
Я па ти бе :o :shock: А със какво ще оздравява , нали 555567567 страници ни убеждаваше , колко много пари щял да налива , а сега па нема :roll:
Ааах ти , лъжльооооо :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 15:55

Beladona написа:я ми извади в колко часа е моят пост с тази новина и виж часът на медиите ? казвам ти, че си много зле !!! Вече има и доказателство !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

То, това е ясно, че се информираш от Светата троица- Топспорт, Блиц и Спортал! Но какво значение има това събиране!? Обясни ми кратко и ясно! Като се опитай да обясниш кой ще оздрави старото ПФК във В група, без футболисти, без персонал и администрация!? И какъв ще е смисълът, след като няма да има и фенове? :shock: ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 08 юни 2016 15:58, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 16:00

CSKA 78 написа:
Beladona написа:я ми извади в колко часа е моят пост с тази новина и виж часът на медиите ? казвам ти, че си много зле !!! Вече има и доказателство !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

То, това е ясно, че се информираш от Светата троица- Топспорт, Блиц и Спортал! Но какво значение има това събиране!? Но ми обясни кратко и ясно! Като се опитай да обясниш кой ще оздрави старото ПФК във В група, без футболисти, без персонал и администрация!? И какъв ще е смисълът, след като няма да има и фенове? :shock: ;)

Чакай ти да видиш , как Полковника ще обясни , как от ТВ права и билетчета , ще се разсрочи за ЕН години към НАП и всичко ще е пей сърце :mrgreen: Най-трагичното е , че наистина има наивници да вярват на подобни хуморески и да си мислят , че милионите се раздават ,като джобни за закуска :shock: Айде , аз бягам , че да изтърва вечеринката при баба Дорче :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Архив”