Пускат ЦСКА в евротурнирите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

michok
Контакти:

Re: Пускат ЦСКА в евротурнирите

Мнениеот michok » 08 юни 2016 14:45

HardWork написа:
PorcoRosso написа:
suni написа:
KAT90 написа:И на чие място? Доколкото знам Славия имат лиценз за Европа.

ЦСКА са носител на КБ...

Какво общо има носителя на купата с Чавдар - Микренска слава :lol:

Обща публика, стадион, собственик, име и емблема, а скоро и обща история :mrgreen: :lol:
Скоро ще има банове за подобно изписване на името на ЦСКА :mrgreen: :lol:

Мъка,мъка,а микренски?
Сега като ви отреже УЕФА ще има ред сълзи,ред сополи.
мишлета сладки! :mrgreen:

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 08 юни 2016 14:46

А от кой етаж ще ги пуснат?
Изображение

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 08 юни 2016 14:47

Странно е поведението на левскарите в тези напечени дни за ЦСКА! Като че ли най-голям шанс за славата си виждат в това, ЦСКА да се разпадне, да пропадне и т.н., и натискат ли, натискат в този невралгичен пункт. Драги левскари, не се ли усещате, че зад борците за правна справедливост във ваше лице се вижда един страх от (може би) излекувания (поне игрово) конкурент.
Ако бяха някогашните левскари, щяха само да кажат: "Ох, сладичките, пак ни кацват!" и с това щяха да затворят темата!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 08 юни 2016 14:47

PorcoRosso написа:
HardWork написа:Обща публика, стадион, собственик, име и емблема, а скоро и обща история :mrgreen: :lol:

Къде видя да намесвам ЦСКА? :shock: Коментарът ми беше изцяло свързан с "Чавдар" При централния дом на захарта.

я виж тук какво си написал :mrgreen: :lol:

PorcoRosso написа: Какво общо има носителя на купата с Чавдар - Микренска слава :lol:

Питаш какво общо има носителя на купата (ЦСКА) с новото дружество ЦСКА (погълнало Чавдар и Литекс), и аз ти отговарям ;) очевидно не си много схватлив, но ако се помъчиш малко, може и да вденеш :mrgreen:

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 08 юни 2016 14:48

Извън приятния гъдел да гледаш как лилавите фенове подскачат при представянето на подобни новини :lol: , не мисля, че имаме място в евротурнирите през този сезон. Нека извървим пътя си стъпка по стъпка. Реално, за мен най-правилно беше ЦСКА да играе (задължително с новото дружество) в Б група - там си спечелихме промоцията по спортно-технически причини, щяхме да имаме спокойствието да доизградим един приличен отбор. Но очевидно нуждата на "висшия" ешалон от ЦСКА се оказа по-голяма, отколкото на ЦСКА от него. Отделно от това УЕФА има изискване когато едно дружество участва в евротурнирите, да го прави със същото наименование, което е позлвало през сезона във вътрешния шампионат - т.е. за нас това ще е възможно догодина.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 08 юни 2016 14:52

michok написа:
HardWork написа:
PorcoRosso написа:
suni написа:
KAT90 написа:И на чие място? Доколкото знам Славия имат лиценз за Европа.

ЦСКА са носител на КБ...

Какво общо има носителя на купата с Чавдар - Микренска слава :lol:

Обща публика, стадион, собственик, име и емблема, а скоро и обща история

Мъка,мъка,а микренски?
Сега като ви отреже УЕФА ще има ред сълзи,ред сополи.
мишлета сладки! :mrgreen:

Ахахаха, ние дори нямаме претенции да играем в ЕКТ! Тази статия дето е постнал колегата е пълен виц, ама вие сте праклено празноглави за да го разберете :mrgreen: ! Аз рев да ти кажа последната година от ЦСКАр не съм видял :mrgreen: ! Спечелихме всичко което можеше, да се спечели, и сега отбора ни е като чисто нов, и в А група :mrgreen: ! Можем единствено да плачем от кеф :) :lol:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 08 юни 2016 14:57

g3_ev2 написа:Странно е поведението на левскарите в тези напечени дни за ЦСКА! Като че ли най-голям шанс за славата си виждат в това, ЦСКА да се разпадне, да пропадне и т.н., и натискат ли, натискат в този невралгичен пункт. Драги левскари, не се ли усещате, че зад борците за правна справедливост във ваше лице се вижда един страх от (може би) излекувания (поне игрово) конкурент.
Ако бяха някогашните левскари, щяха само да кажат: "Ох, сладичките, пак ни кацват!" и с това щяха да затворят темата!

ЦСКА е тежък комплеск за левскарите, нормално е да има страх, а там къде има страх, има и омраза, завист и злоба! В крайна сметка ние няма как да им помогнем да се преборят с емоционалните си травми!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 08 юни 2016 14:57

парци написа:А от кой етаж ще ги пуснат?

От козирката на Герена :mrgreen:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 08 юни 2016 14:59

HardWork написа:
парци написа:А от кой етаж ще ги пуснат?

От козирката на Герена :mrgreen:

:lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 08 юни 2016 15:03

HardWork написа:Питаш какво общо има носителя на купата (ЦСКА) с новото дружество ЦСКА (погълнало Чавдар и Литекс), и аз ти отговарям ;) очевидно не си много схватлив, но ако се помъчиш малко, може и да вденеш :mrgreen:

Или по-скоро ти, като всички новоизлюпени етрополци, се правиш на ударен с мокър парцал. :P

Върни се в “Кошче за отпадъци”