ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 14:06

ЦСКА на Христо Стоичков и Гриша Ганчев ще играе в европейските турнири, показа проучване на 7DniFutbol.bg!
Новината ни бе потвърдена от БФС.
И няма никакво значение дали задлъжнялото ПФК ЦСКА АД ще продължи да съществува под някаква мизерна форма!
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ И МНЕНИЕТО НА БФС!

За въпроси и отговори , най вече на някои идиоти откъм морето към .... :arrow: БФС :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 14:07

icko65 написа:Нали от БФС казаха че с лиценза на Литекс кандидатствате за новия формат.Кога излезе решението на ЛК за Бгрупа че Литекс да имат лиценз..Нещо простотията не е при мен.

icko65 написа:Не на мен..На 9-те отбора лицензите за Агрупа на мен ли ги показаха?

Ти верно си слабоумен, Бици! Тези 10 отбора(и вие сте между тях, което е много странно) получиха лиценз по правилата на БФС и УЕФА! След като Изпълкома узакони новата лига, тогава и другите 4-ри отбора ще си получат лицензите, което е напълно законно, при това според УЕФА! Вече по-нагоре обясних защо! :shock: :idea: :arrow:
А, сега може да ходиш да береш джоджен! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 14:11

icko65 написа:
baraba написа:
icko65 написа:]Кони като всичко е законно и нищо не е суспендирано къде е лиценза на Литекс?За А група-нали твърдяхте че с техния за Б отивате към А.То и от БФС така казаха..
Нали от БФС казаха че с лиценза на Литекс кандидатствате за новия формат.Кога излезе решението на ЛК за Бгрупа че Литекс да имат лиценз..Нещо простотията не е при мен.

Абе верно , ти тъп ли си или ... да :roll: Защо питаш нас какво правят и какво говорят от БФС Тук да ти приличаме на БФС Тук е подфорум ЦСКА , не на БФС ... ясно :idea:

Щото сте разбирачи и обяснявахте как ше стане врътката макар да не сте от БФС.Верно си тъп ти?Много нерви ти се образуват при тъп въпрос.
[/quote][/quote][/quote]
Нееее , не ние сме разбирачите миличък , точно ти и онова от Русчук бяхте големите разбирачи , тука някакви алинеи , членове , тинтири - минтири хвърчаха РАЗБИРАШ ли :idea: ;) А ние какво , само казахме какво ще се случи и ... то взе , че се случи нищо повече :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 юни 2016 14:14

CSKA 78 написа:
Nuke написа:Искаш ли да се хванем на бас, че след няколко месеца (ако не и по-скоро) ти лично ще подкрепяш друг отбор, а не тоя на Ганчев?

Ха, Беладона № 2! Когато свършат аргументите, започват басовете! :lol: :lol: :lol:

Аз съм Беладона , Богът на басовете! Дал съм пълни права на момчето да те обира !!!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 08 юни 2016 14:17

Beladona написа:
CSKA 78 написа:
Nuke написа:Искаш ли да се хванем на бас, че след няколко месеца (ако не и по-скоро) ти лично ще подкрепяш друг отбор, а не тоя на Ганчев?

Ха, Беладона № 2! Когато свършат аргументите, започват басовете! :lol: :lol: :lol:

Аз съм Беладона , Богът на басовете! Дал съм пълни права на момчето да те обира !!!

Нещо като бога на хазарта ли е това :? ...
Анархия мать порядки!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 юни 2016 14:18

Само ЦСКА ! Който е за ЦСКА , днес в 17 и 30 ч да заповяда на Армията да чуе колко е живо ЦСКА и никакви преименувани Литекси НЕ СА ЦСКА !!!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 юни 2016 14:19

crvena.zvezda написа:
Beladona написа:
CSKA 78 написа:

Нещо като бога на хазарта ли е това :? ...

Не, Богът на хазарта е едно друго момче , аз съм само на Басовете !!!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 14:21

Beladona написа:Само ЦСКА ! Който е за ЦСКА , днес в 17 и 30 ч да заповяда на Армията да чуе колко е живо ЦСКА и никакви преименувани Литекси НЕ СА ЦСКА !!!!

Сега и други "ВЕЛИКИ" легенди ли очаквате , Бучински и Зафето не стигат ли :roll: Повикайте и Цимбика , може да ви помогне да ви уреди някой терен у Радомирско :mrgreen:
Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 юни 2016 14:24

baraba написа:
Beladona написа:Само ЦСКА ! Който е за ЦСКА , днес в 17 и 30 ч да заповяда на Армията да чуе колко е живо ЦСКА и никакви преименувани Литекси НЕ СА ЦСКА !!!!

Сега и други "ВЕЛИКИ" легенди ли очаквате , Бучински и Зафето не стигат ли :roll: Повикайте и Цимбика , може да ви помогне да ви уреди някой терен у Радомирско :mrgreen:

Само ЦСКА , барабоооо ! Никога литекс на Армията !!!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 14:27

Beladona написа:
baraba написа:

Само ЦСКА , барабоооо ! Никога литекс на Армията !!!

Ами и аз така , само ЦСКА , а Литекс не го мисля той вече не е в играта ;) :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Архив”