ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Nuke » 08 юни 2016 13:47

CSKA 78 написа:
Nuke написа:
CSKA 78 написа:Аре, и ти вазирай с 200 към подфорум гара Подуне, че няма вече кой да построи козирка за новата ви трибуна! Да не се окаже, че трябва и за нея да плащате?! Упс! Това ще е много кофти, и не се знае до коя група ще ви отведе?! :lol: :mrgreen: :idea: :arrow:

Кой отбор подкрепяш, чорбарино? КОЙ? :lol: Не знаеш още, нали? :lol:

Кой, кой, тоя дето ще ви оноди за 7 пореден път! Но, ако преди това не се озовете във В група, поради неплатежоспособност! :lol: :lol: :mrgreen:

Няма такъв шанс! Никога преди не сме играли с хибрид между Чавдар и Литекс. :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 13:48

Nuke написа:
Haralampy написа:
Nuke написа:Искаш ли да се хванем на бас, че след няколко месеца (ако не и по-скоро) ти лично ще подкрепяш друг отбор, а не тоя на Ганчев?

:mrgreen:

Вие кога ше почнете да си плащате сами поне "тока и водата" бе, хрантутници ?
Не стига, че ви "подариха" базите, ами и досега 20 години ядете и от "заплатите" на ушевите.

Подариха ни неква нива на село, след като ни изгониха от центъра на София. Не се излагай.

През 1949 г. е решено да се построи в центъра на София нов национален стадион, точно на мястото на игрище „Левски“. Разпоредено е на Министерството на комуналното стопанство да национализира имуществото на клуба, след което стадионът е разрушен. По-късно на това място е изграден сегашния Национален стадион "Васил Левски". На клуба временно е разрешено да тренира и играе мачовете си на стадион „Юнак“, а през 1952 г. му е отредено ново място за игрище в квартал Иван Вазов, където теренът, е отново сметище, пълно предимно с отпадъци от Тухларната фабрика. На този терен, наречен игрище „Динамо“ – от сгурия, без трибуни и с дъсчена ограда – сините играят до 1961 г. И до днес отборът не е получил обезщетение за изгонването от собствения му дом през 1949 г

Е нема по нагли от Подуенци и те това си е :o Кой стадион е бил разрушен бе паляк , голата поляна на която сте ритали и която е ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ , отдадена ви за да има къде да ритате :roll: Заеш ли че единствения стадион със седящи места в София е на АС 23 , другите играят на ГОЛИ игрища и поляни :roll: Тия мантри си ги приказвайте на вашите вечеринки и облъчвания , не на нас ;)
Аз от кой отбор съм , го заявих многократно и пределно ясно , ЦСКА "Червено знаме" , ЦСКА " Септемврийско знаме" , "Средец" , ЦФК " Средец" .... или общо казано на ЦСКА , каквато и окраска да му сложат , без значение ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 08 юни 2016 13:50

Nuke написа:
crvena.zvezda написа:
Nuke написа:
CSKA 78 написа:
Ми...пич, според теб излиза, че няма кой да плати далаверите и измамите на боклуците от Титан! Няма кой да плати шмекериите и шашмите на Лупи! Еми...няма кой :!: :shock: :o

Ми значи ЦСКА ще играе в аматьорския футбол, докато се намери кой да плати!

Е ми нема да стане

Искаш ли да се хванем на бас, че след няколко месеца (ако не и по-скоро) ти лично ще подкрепяш друг отбор, а не тоя на Ганчев?

Какъв бас с хора като тебе,които ми вадят думи от контекста на поста ;) Иначе злобеенето и омразата са вредни за вашето здраве,особено за черния дроб и жлъчката :idea:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 юни 2016 13:51

baraba написа:
icko65 написа:
baraba написа:
icko65 написа:Кони като всичко е законно и нищо не е суспендирано къде е лиценза на Литекс?За А група-нали твърдяхте че с техния за Б отивате към А.То и от БФС така казаха..

В БФС , още тъпи въпроси имаш ли :roll:

Що не го показват ?Следващ тъп въпрос искаш ли?

Не , ;) не искам да си го причинявам , ти от раз си доказа простотията , нема смисъл от повече :mrgreen:

Нали от БФС казаха че с лиценза на Литекс кандидатствате за новия формат.Кога излезе решението на ЛК за Бгрупа че Литекс да имат лиценз..Нещо простотията не е при мен.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 13:52

Nuke написа:
CSKA 78 написа:
Nuke написа:
CSKA 78 написа:Аре, и ти вазирай с 200 към подфорум гара Подуне, че няма вече кой да построи козирка за новата ви трибуна! Да не се окаже, че трябва и за нея да плащате?! Упс! Това ще е много кофти, и не се знае до коя група ще ви отведе?! :lol:

Кой отбор подкрепяш, чорбарино? КОЙ? :lol: Не знаеш още, нали? :lol:

Кой, кой, тоя дето ще ви оноди за 7 пореден път! Но, ако преди това не се озовете във В група, поради неплатежоспособност! :lol: :lol: :mrgreen:

Няма такъв шанс! Никога преди не сме играли с хибрид между Чавдар и Литекс. :lol:

Е ние пък винаги сме били "хибридни" , затова сме ЦЕНТРАЛЕН спортен клуб , защото сме обединяващ фактор на няколко , ама то в кухи манерки няма как да се разбере простата истина ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 13:53

Nuke написа:
CSKA 78 написа:Кой, кой, тоя дето ще ви оноди за 7 пореден път! Но, ако преди това не се озовете във В група, поради неплатежоспособност! :lol: :lol: :mrgreen:

Ми...нищо! Но може да поиграете с Чико Бяга и Витоша Бистрица! Това при условие, че се спазят законите и фирмата, която ви е построила новата трибуна, си поиска парите накуп! :shock: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 юни 2016 13:54

CSKA 78 написа:
icko65 написа:Кони като всичко е законно и нищо не е суспендирано къде е лиценза на Литекс?За А група-нали твърдяхте че с техния за Б отивате към А.То и от БФС така казаха

Кое да покажат точно на теб, ве, Бици?! :lol: :lol: Казах ти да си намериш работа, а не по цял ден да кесиш в този подфорум! А, след това може да ходиш и джоджен да набереш! :mrgreen: :mrgreen: :idea: :arrow:

Не на мен..На 9-те отбора лицензите за Агрупа на мен ли ги показаха?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 13:55

icko65 написа:
baraba написа:
icko65 написа:
baraba написа:
icko65 написа:Кони като всичко е законно и нищо не е суспендирано къде е лиценза на Литекс?За А група-нали твърдяхте че с техния за Б отивате към А.То и от БФС така казаха..

Не , ;) не искам да си го причинявам , ти от раз си доказа простотията , нема смисъл от повече :mrgreen:

Нали от БФС казаха че с лиценза на Литекс кандидатствате за новия формат.Кога излезе решението на ЛК за Бгрупа че Литекс да имат лиценз..Нещо простотията не е при мен.

Абе верно , ти тъп ли си или ... да :roll: Защо питаш нас какво правят и какво говорят от БФС :roll: Тук да ти приличаме на БФС :roll: Тук е подфорум ЦСКА , не на БФС ... ясно :?: :idea:
Изображение

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 08 юни 2016 13:56

Nuke написа:
гражданин от село написа:На кой Левски си фен - този на Лафчис ли? :?

Има само един Левски от София. На тоя Левски съм фен.

И кво от това,след като на нас не ни дреме :P
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 юни 2016 13:59

baraba написа:
icko65 написа:
baraba написа:
icko65 написа:
baraba написа:

Абе верно , ти тъп ли си или ... да :roll: Защо питаш нас какво правят и какво говорят от БФС :roll: Тук да ти приличаме на БФС :roll: Тук е подфорум ЦСКА , не на БФС ... ясно :?: :idea:

Щото сте разбирачи и обяснявахте как ше стане врътката макар да не сте от БФС.Верно си тъп ти?Много нерви ти се образуват при тъп въпрос.

Върни се в “Архив”