ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Haralampy
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Haralampy » 08 юни 2016 13:35

Nuke написа:Искаш ли да се хванем на бас, че след няколко месеца (ако не и по-скоро) ти лично ще подкрепяш друг отбор, а не тоя на Ганчев?

:mrgreen:

Вие кога ше почнете да си плащате сами поне "тока и водата" бе, хрантутници ?
Не стига, че ви "подариха" базите, ами и досега 20 години ядете и от "заплатите" на ушевите.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 юни 2016 13:35

гражданин от село написа:
Nuke написа:
crvena.zvezda написа:
Nuke написа:
CSKA 78 написа:
Ми...пич, според теб излиза, че няма кой да плати далаверите и измамите на боклуците от Титан! Няма кой да плати шмекериите и шашмите на Лупи! Еми...няма кой :!: :shock: :o

Ми значи ЦСКА ще играе в аматьорския футбол, докато се намери кой да плати!

Е ми нема да стане

Искаш ли да се хванем на бас, че след няколко месеца (ако не и по-скоро) ти лично ще подкрепяш друг отбор, а не тоя на Ганчев?

А, ти от кой отбор ще си след няколко месеца също е интересен въпрос. ;)

Ми аз вече отговорих на тоя въпрос. Фен съм само и единствено на Левски. Ако нещо стане с отбора, просто няма да съм фен на никой отбор.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 13:35

icko65 написа:Кони като всичко е законно и нищо не е суспендирано къде е лиценза на Литекс?За А група-нали твърдяхте че с техния за Б отивате към А.То и от БФС така казаха
Що не го показват ?Следващ тъп въпрос искаш ли?

Кое да покажат точно на теб, ве, Бици?! :lol: :lol: Казах ти да си намериш работа, а не по цял ден да кесиш в този подфорум! А, след това може да ходиш и джоджен да набереш! :mrgreen: :mrgreen: :idea: :arrow:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 юни 2016 13:37

На кой Левски си фен - този на Лафчис ли? :?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 юни 2016 13:38

Haralampy написа:
Nuke написа:Искаш ли да се хванем на бас, че след няколко месеца (ако не и по-скоро) ти лично ще подкрепяш друг отбор, а не тоя на Ганчев?

Вие кога ше почнете да си плащате сами поне "тока и водата" бе, хрантутници ?
Не стига, че ви "подариха" базите, ами и досега 20 години ядете и от "заплатите" на ушевите.

Подариха ни неква нива на село, след като ни изгониха от центъра на София. Не се излагай.

През 1949 г. е решено да се построи в центъра на София нов национален стадион, точно на мястото на игрище „Левски“. Разпоредено е на Министерството на комуналното стопанство да национализира имуществото на клуба, след което стадионът е разрушен. По-късно на това място е изграден сегашния Национален стадион "Васил Левски". На клуба временно е разрешено да тренира и играе мачовете си на стадион „Юнак“, а през 1952 г. му е отредено ново място за игрище в квартал Иван Вазов, където теренът, е отново сметище, пълно предимно с отпадъци от Тухларната фабрика. На този терен, наречен игрище „Динамо“ – от сгурия, без трибуни и с дъсчена ограда – сините играят до 1961 г. И до днес отборът не е получил обезщетение за изгонването от собствения му дом през 1949 г

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 юни 2016 13:38

гражданин от село написа:На кой Левски си фен - този на Лафчис ли? :?

Има само един Левски от София. На тоя Левски съм фен.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 13:39

Nuke написа:
CSKA 78 написа:Ха, Беладона № 2! Когато свършат аргументите, започват басовете! :lol: :lol: :lol:

Сега сте смешни, но предстои да станете още по-смешни. :lol: Какви аргументи са свърили, след като повч1ето хора не смеете да кажете ЯСНО кой отбор подкрепяте, щото знаете, че нищо не се знае. Хайде кажи ми ЯСНО, ти лично КОЙ точно отбор подкрепяш точно в тоя момент. :lol:

Аре, и ти вазирай с 200 към подфорум гара Подуне, че няма вече кой да построи козирка за новата ви трибуна! Да не се окаже, че трябва и за новата трибуна да плащате?! Упс! Това ще е много кофти, и не се знае до коя група ще ви отведе?! :lol: :mrgreen: :idea: :arrow:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 юни 2016 13:40

CSKA 78 написа:Аре, и ти вазирай с 200 към подфорум гара Подуне, че няма вече кой да построи козирка за новата ви трибуна! Да не се окаже, че трябва и за нея да плащате?! Упс! Това ще е много кофти, и не се знае до коя група ще ви отведе?! :lol: :mrgreen: :idea: :arrow:

Кой отбор подкрепяш, чорбарино? КОЙ? :lol: Не знаеш още, нали? :lol:
Последна промяна от Nuke на 08 юни 2016 13:42, променено общо 1 път.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 08 юни 2016 13:42

гражданин от село написа:На кой Левски си фен - този на Лафчис ли? :?

Те всичките са от "Левски-Спартак", ама не знам защо отричат.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 13:44

Nuke написа:
CSKA 78 написа:Аре, и ти вазирай с 200 към подфорум гара Подуне, че няма вече кой да построи козирка за новата ви трибуна! Да не се окаже, че трябва и за нея да плащате?! Упс! Това ще е много кофти, и не се знае до коя група ще ви отведе?! :lol: :mrgreen: :idea: :arrow:

Кой отбор подкрепяш, чорбарино? КОЙ? :lol: Не знаеш още, нали? :lol:

Кой, кой, тоя дето ще ви оноди за 7 пореден път! Но, ако преди това не се озовете във В група, поради неплатежоспособност! :lol: :lol: :mrgreen:

Върни се в “Архив”