ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 08 юни 2016 13:17

Beladona написа:
Layne Staley написа:
Beladona написа:Ако оздравим ЦСКА какво ще стане с преименувания Литекс ?! :)

Ако се случи (дай боже), шоуто ще е пълно. Предполагам припознавачите ще продължат да твърдят че Чавдар-Литекс-Етрополе си е истинския ЦСКА :lol: :lol: :lol:

Ще има ЦСКА във В група и някакво менте в А група , играещо на Васил Левски :)

Хахахахааха...смях в залата :lol:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2016 13:18

1982 написа:Не народ, а мърша. Отдавна го е казал Някой .... ;)

Ти дори не знаеш, че това го е казал Петко Р. Славейков ! :o :o :shock: :shock: :lol: Но после претендираш за авторитет на твоите думи?! По същия начин меринджея на двамата мангали, е написал писмо до УЕФА, но не се е потрудил преди това да получи образование, за да не му се смеят от централата! :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2016 13:20

CSKA 78 написа:
1982 написа:Не народ, а мърша. Отдавна го е казал Някой .... ;)

Ти дори не знаеш, че това го е казал Петко Р. Славейков ! :o :o :shock: :shock: :lol: Но после претендираш за авторитет на твоите думи?! По същия начин меринджея на двамата мангали, е написал писмо до УЕФА, но не се е потрудил преди това да получи образование, за да не му се смеят от централата! :lol: :lol: :lol:

Откъде разбра, че не знам кой го е казал ??! Писал съм "Някой" ...... главната буква може би подчертава, че иде реч за голям и важен човек. Другият път ще пиша и с имена, ако искаш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 юни 2016 13:22

Кони като всичко е законно и нищо не е суспендирано къде е лиценза на Литекс?За А група-нали твърдяхте че с техния за Б отивате към А.То и от БФС така казаха..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 08 юни 2016 13:23

Nuke написа:
CSKA 78 написа:
Ми...пич, според теб излиза, че няма кой да плати далаверите и измамите на боклуците от Титан! Няма кой да плати шмекериите и шашмите на Лупи! Еми...няма кой :!: :shock: :o

Ми значи ЦСКА ще играе в аматьорския футбол, докато се намери кой да плати!

Е ми нема да стане,особено след като Държавата не ни назначи служебни „оздравители“ от едрия частен и държавен бизнес,тъй както го стори на други места :!: ;)
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 08 юни 2016 13:24

icko65 написа:Кони като всичко е законно и нищо не е суспендирано къде е лиценза на Литекс?За А група-нали твърдяхте че с техния за Б отивате към А.То и от БФС така казаха..

Бегай пък ти от тука бе. Същия шизофреник като повечето наши фенове. Фен едновременно на Тича, Владислав и създадения 1945г. Черно море. Историята се повтаря, за съжаление.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 08 юни 2016 13:26

icko65 написа:Има кой ама не му се плащааа!Щото сте комуняги заченати и такива ше си идете ..Откъде пари за трансфери ремонти бюджет за новия сезон -пък не му се дава за оздравяване.И това е щото има закони и институции в България ли?Не..Щото има балами.Не проумявам поведението на всички ръководства на отборите от А група.Това е да си послушен роб.Нека после ми обясняват че дедите ни не са били роби..И сега сме роооооби!

:shock:

Очко Бобочко, ти ли си ?
Или може би Мигача ?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2016 13:26

icko65 написа:Кони като всичко е законно и нищо не е суспендирано къде е лиценза на Литекс?За А група-нали твърдяхте че с техния за Б отивате към А.То и от БФС така казаха..

В БФС , още тъпи въпроси имаш ли :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 юни 2016 13:26

crvena.zvezda написа:
Nuke написа:
CSKA 78 написа:
Ми...пич, според теб излиза, че няма кой да плати далаверите и измамите на боклуците от Титан! Няма кой да плати шмекериите и шашмите на Лупи! Еми...няма кой :!: :shock: :o

Ми значи ЦСКА ще играе в аматьорския футбол, докато се намери кой да плати!

Е ми нема да стане,особено след като Държавата не ни назначи служебни „оздравители“ от едрия частен и държавен бизнес,тъй както го стори на други места :!: ;)

И тебе да питам:Къде е лиценза на Литекс за Б група ?Кога го издадоха само на тях че чрез него ще ви допускат до новия формат.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 08 юни 2016 13:27

Е ми питай БФС брато,защо им трябваше да правят тези ЛИГИ и защо им трябваше да дават покани и лицензи на отбори от „Б“ група ,като Верея,Локо ГО и Нафтата,плюс другите от „В“ групите за вторият ешелон,както и да се казва там :!:
Анархия мать порядки!

Върни се в “Архив”