Няма смисъл от оздравяването на старото ПФК! Това е истината!
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
И нас ни е срам от тези, които не могат да видят истината, или не искат да я видят от инат!
Колкото до това кое АД е ГМO? Това май зависи колко фенове подкрепят някое от АД-тата! Да не се окаже до края на месеца, че старото ПФК с регистрация от 99г., е ментето, защото феновете, които го подкрепят ще са твърде малко

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Възраждането на ЦСКА :
Без срам ще отида на Армията да ги приветствам

Новите попълнения на ЦСКА ще бъдат представени на 14 юни
Новите попълнения на ЦСКА за предстоящия сезон ще бъдат представени на 14 юни в 9:30 часа сутринта, разбра „Тема Спорт“. Това ще стане на пресконференция на „Армията“. Тогава ще станат ясни имената на попълненията, които ще са част от отбора, който ще се бори за 32-ата шампионска титла.
Веднага след това тимът заминава на първия си подготвителен лагер. Той ще протече в Тетевен от вторник, 14 юни, до 28 юни. По време на него армейците ще изиграят една или две проверки. Едната, която вече бе обявена, ще е на 24-ти срещу Спартак Плевен, а ако има втора – тя ще е срещу дублиращия състав на червените, който ще се състезава в Б група.
Вторият лагер също вече е договорен, като той ще е в Австрия, където е избрана база, и е планирано да започне от 1 юли. По време на подготовката в алпийската страна ЦСКА ще срещне няколко много сериозни съперници. Става въпрос за отбори от Русия, Украйна и Германия, а в момента се преговаря и за още една четвърта проверка.
За началото на лятната подготовка селекцията на ЦСКА ще е почти напълно готова. Сред обсъжданите имена са десният бек Станислав Манолев, нападателят Илиян Мицански и офанзивният халф на Пирин Тони Тасев.
Без срам ще отида на Армията да ги приветствам

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
-
crvena.zvezda
RockSeeker написа:baraba написа:Колега , шапка ти свалям за гладко изразената мисъл и правдиво описаната реалност![]()
Тя и реалността, както мацката, имат едно лице, но различни хора го виждат по различен начин. И което е още по-забавното, то се променя според обстоятелствата. Аз просто си изказвам мнението, а това, че ти го приемаш така означава единствено, че сме на едно или поне сходни мнения най-малкото към този момент. Обаче си има и природа, както каза другият колега - както без мацка не може, така и без страстта не може. Постой достатъчно време на сухо, пък да видим дали няма да се навиеш и на мацката, на която преди известно време си се дърпалПреди известно време гледах едно филмче, косвено е засегната и темата с футбола. Препоръчвам, ако се чудиш някой път какво да гледаш. Казва се El Secreto De Sus Ojos - има го в Замунда. Като цяло леко филмче, което за мен се осмисли от няколко цитата от развръзката. На единият от които, по случая ще ти пусна английския превод:
A man can change anything: his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God. But there's something a man can't change, Benjamin. A man can't change his passion.
Аз лично не бих претендирал, че това е единствената и неоспорима истина, но определено е моятаЗнам, че не мога да спра нито да си падам по мацки, нито да ходя на мачове ЦСКА... ей такива разни дребни човешки работи и предпочитам да не губя време в това да се правя на луд и да се боря с вятърни мелници
Наздраве!
Значи истината е под фасадата(лицето),всичко друго са форми
Анархия мать порядки!
- River Plate
- Контакти:
CSKA 78 написа:И нас ни е срам от тези, които не могат да видят истината, или не искат да я видят от инат!![]()
Няма смисъл от оздравяването на старото ПФК! Това е истината!Колкото до това кое АД е ГМO? Това май зависи колко фенове подкрепят някое от АД-тата! Да не се окаже до края на месеца, че старото ПФК с регистрация от 99г., е ментето, защото феновете, които го подкрепят ще са твърде малко
![]()
![]()
Тъжно ми е като чета подобни коментари. Как няма смисъл от оздравяването бе??? Ами всички компании, които натрупат дългове да бъдат фалирани ли? Защото това е модела на Микре-то, да граби активи, без да плаща пасиви. Така е правил цял живот - фалирал е и разпродал сума ти заводи и предприятия, заграбени от държавата от ДС кадрите, назначени за бизнесмени.
Проблемът ви е ментален!
Ами тия идиоти от Рейнджърс, как се преебаха, като платиха сума ти милиони трупани от некадърното управление на клуба години наред?
Нещо не ви е наред в главата на вас.
Нямало смисъл да се оздавява старото ПФК, чета и ми става тъжно, защото знам, че 90% от феновете ни, може би са на това мнение. Чета и ми става ясно, защо след 26 години преход сме на това положение. Защо продължаваме да мислим по болшевишки, а не като в нормалните държави.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:Нямало смисъл да се оздавява старото ПФК, чета и ми става тъжно, защото знам, че 90% от феновете ни, може би са на това мнение. Чета и ми става ясно, защо след 26 години преход сме на това положение. Защо продължаваме да мислим по болшевишки, а не като в нормалните държави.
Щото никакъв преход нямаше.Все още си ни управляват същите комунисти.С назначените им "бизнесмени", като осъдения изнасилвач и крадец на ДДС.Оправия няма да има.Твърде късно е.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:CSKA 78 написа:И нас ни е срам от тези, които не могат да видят истината, или не искат да я видят от инат!![]()
Няма смисъл от оздравяването на старото ПФК! Това е истината!Колкото до това кое АД е ГМO? Това май зависи колко фенове подкрепят някое от АД-тата! Да не се окаже до края на месеца, че старото ПФК с регистрация от 99г., е ментето, защото феновете, които го подкрепят ще са твърде малко
![]()
![]()
Тъжно ми е като чета подобни коментари. Как няма смисъл от оздравяването бе??? Ами всички компании, които натрупат дългове да бъдат фалирани ли? Защото това е модела на Микре-то, да граби активи, без да плаща пасиви. Така е правил цял живот - фалирал е и разпродал сума ти заводи и предприятия, заграбени от държавата от ДС кадрите, назначени за бизнесмени.
Проблемът ви е ментален!
Ами тия идиоти от Рейнджърс, как се преебаха, като платиха сума ти милиони трупани от некадърното управление на клуба години наред?
Нямало смисъл да се оздавява старото ПФК, чета и ми става тъжно, защото знам, че 90% от феновете ни, може би са на това мнение. Чета и ми става ясно, защо след 26 години преход сме на това положение. Защо продължаваме да мислим по болшевишки, а не като в нормалните държави.
Ми...пич, според теб излиза, че няма кой да плати далаверите и измамите на боклуците от Титан! Няма кой да плати шмекериите и шашмите на Лупи! Еми...няма кой
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
River Plate написа:CSKA 78 написа:И нас ни е срам от тези, които не могат да видят истината, или не искат да я видят от инат!![]()
![]()
![]()
Проблемът ви е ментален!
Аааа извинявай , не разбрах какви активи е заграбил "Микре-то" , до там стигнах и се отказах да си причинявам повече от това

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
CSKA 78 написа:
Ми...пич, според теб излиза, че няма кой да плати далаверите и измамите на боклуците от Титан! Няма кой да плати шмекериите и шашмите на Лупи! Еми...няма кой![]()
![]()
Ми значи ЦСКА ще играе в аматьорския футбол, докато се намери кой да плати!
- River Plate
- Контакти:
baraba написа:River Plate написа:CSKA 78 написа:И нас ни е срам от тези, които не могат да видят истината, или не искат да я видят от инат!![]()
![]()
![]()
Проблемът ви е ментален!
Аааа извинявай , не разбрах какви активи е заграбил "Микре-то" , до там стигнах и се отказах да си причинявам повече от товаВсе пак не се считам за мазохист
Фалира 3 захарни завода, случайно ако не знаеш. Само в Ловеч 2 големи предприятия и няколко стотин човека на улицата. Щом не работи завода, разпродава машините и закрива, това е бизнес модела на тоя виден бизнесмен.
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
- River Plate
- Контакти:
CSKA 78 написа:Ми...пич, според теб излиза, че няма кой да плати далаверите и измамите на боклуците от Титан! Няма кой да плати шмекериите и шашмите на Лупи! Еми...няма кой![]()
![]()
Защо микренския страхливец не призова прокуратурата да влезе в ЦСКА? Нали каза, че щял да връща дълговете? Ако не помниш каза го при Томислав Русев.
Защо не му търсиш сметка за тия неща?
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]