sapio0o написа:Thsmith написа:И Кресчо беше избран за играч на сезона в УХ миналата година. Изобщо не смятам, че е неизвестен
Да кажем, че ми трябваше уикипедия, за да разбера къде играе.
Thsmith написа:Човека явно търси обяснение и не разбира защо бях писал, че Кресчо е добра опция за алтернатива на Марсело предвид това, че има само един лев бек Реал. От друга страна съм силно скептичен към тоя кльощав централен защитник дето ми играе по 20 мача на година във Виляреал и май прави някаква връзка на основа на това, че играят в отбори които не са грандове, нещо такова май ; )
На Бейл му трябваха три сезона, за да разбере, че не играе в Англия. Как мислиш ще се представи... Кресуел в Реал Мадрид? Дай по-сериозно.Thsmith написа: Обратното е с испанските отбори. Затова и го приемам за нахално да се говори за 40 млн при положение, че нямаш пари да се прекръстиш
Парите не играят на терена, а и дори така да е, Виляреал пак разполага с далеч по-добрите футболисти. Или искаш да ме убедиш в обратното?
Furious_Monk написа:Те англичаните с такива като Кресуел жънат успехи на европейски и световни първенства. Един музей не им достига да ги съберат всичките купиИначе не е лош играч, но ако дойде в Испания, ще се чуди кой му скри топката.
Спекулира се с Лозано. Имена характерни за трансферите на късния Моу. Не много известни, но със сериозен потенциал и много работоспособни на терена.
Смит не ги разбира тия неща, остави го да се заблуждава.
Нещо латинос ни трябва на нас, мани ги тия дървета.От Юве ме кефи Алекс Сандро. Впечатленията са ми основно от престоя му в Порто де..
Бейл на дясното крило никога няма да почне да играе както може.
Иначе това, че е трябвало да го търсиш в уики... кво да ти кажа ; 0 Губиш си времето през събота и неделя и не сядаш да гледаш висшата лига
Мисля, че ще се представи добре ако го натоварват с това което може. Горе долу както играеше и Арбелоа след трансфера му от Пул.
Виляреал притежава какво? Я пак, че нещо не разбрах?
И ги мани тия латиноси, трябва да ги забранят! : 0 Искам арийци! Бели, руси, сини очи и високи. Ако няма такива - черни големи и грозни : ) Без половинчата работа - бежови цигани : )
---
aбе тоя като бек играе ли?