petko.h.markov написа:baraba написа:djd написа:crvena.zvezda написа:djd написа:Трябва да има приемственост. Не може да отрежем лошата част от миналото и да запазим само добрата. Историята на ЦСКА включва и Лупи, и Титан, и дълговете. Не са само титлите.
Гришата трябва да осигури тази приемственост, ако иска ЦСКА-София да наследи ЦСКА. Обещал е оздравителен план, нека го представи. Иначе ще му порасне носа.
Това ми е мнението.
Като представи ,той или който и да е ,кел файда!?Всичко ще бъде прието от кредиторите и нещата ще се оправят с магическа пръчка,така ли

Имаш ли представа за какви тромави процедури и какво ходене по мъките става дума?Тука един човек спомена нещо от рода,че ако се разсърди Гриша Ганчев и си тръгне от Армията ,създавайки на ново Литекс,какво щяло да се случи

А ти знаеш ли,че ако оздравителят не внесе една вноска на кредиторите, всичко отива по дяволите и тогава наистина, клуба и дружеството се заличават!Това говори ли ти нещо за перспективите на това упражнение

Ти па, че откъде да знам за едната вноска?
Ми нали иска да представлява марката ЦСКА. Тя не е имагинерно понятие и в момента струва едни пари, дължими на НАП.
Защо все бързате като телета пред майка си

Какво не ви е ясно от ... процеса още не е завършил и ще има още 1-2 юридически операции до окончателното завършване , това включва приемственост УЕФА , ФАФА , ФУФА и каквото се сетиш , всичко си има технологично време и не може да стане в един миг или един ден

Най-вероятно така ще стане,защото в УЕФА е пълно с бараби!
Разбирам мъката и отчаянието ти , ама си сбъркал адреса , не аз се изхвърлях с постулати , алинеи , членове и наредби
Само ти казах , че си в грешка , сега пак ти го казвам в грешка си и за УЕФА и ФИФА и ФУФА и който си избереш , ти ако искаш вярвай или не твой проблем

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!