Trol написа:Кашчей, не ми отговори. Намери ли алинеите или пак с членовете ще се задоволиш?
Намерих ги и оставям членовете за теб. Дано да те задоволят!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Trol написа:Кашчей, не ми отговори. Намери ли алинеите или пак с членовете ще се задоволиш?
miros написа:djd написа:Трябва да има приемственост. Не може да отрежем лошата част от миналото и да запазим само добрата. Историята на ЦСКА включва и Лупи, и Титан, и дълговете. Не са само титлите.
Гришата трябва да осигури тази приемственост, ако иска ЦСКА-София да наследи ЦСКА. Обещал е оздравителен план, нека го представи. Иначе ще му порасне носа.![]()
Това ми е мнението.
Честно да ти кажа не съм моралист.Не държа Гришата да плаща дълговете. Но да откупи спортните права или нещо такова. Знам ли,не съм и юрист.
djd написа:crvena.zvezda написа:djd написа:Трябва да има приемственост. Не може да отрежем лошата част от миналото и да запазим само добрата. Историята на ЦСКА включва и Лупи, и Титан, и дълговете. Не са само титлите.
Гришата трябва да осигури тази приемственост, ако иска ЦСКА-София да наследи ЦСКА. Обещал е оздравителен план, нека го представи. Иначе ще му порасне носа.![]()
Това ми е мнението.
Като представи ,той или който и да е ,кел файда!?Всичко ще бъде прието от кредиторите и нещата ще се оправят с магическа пръчка,така лиИмаш ли представа за какви тромави процедури и какво ходене по мъките става дума?Тука един човек спомена нещо от рода,че ако се разсърди Гриша Ганчев и си тръгне от Армията ,създавайки на ново Литекс,какво щяло да се случи
А ти знаеш ли,че ако оздравителят не внесе една вноска на кредиторите, всичко отива по дяволите и тогава наистина, клуба и дружеството се заличават!Това говори ли ти нещо за перспективите на това упражнение
Ти па, че откъде да знам за едната вноска?
Ми нали иска да представлява марката ЦСКА. Тя не е имагинерно понятие и в момента струва едни пари, дължими на НАП.
baraba написа:djd написа:crvena.zvezda написа:djd написа:Трябва да има приемственост. Не може да отрежем лошата част от миналото и да запазим само добрата. Историята на ЦСКА включва и Лупи, и Титан, и дълговете. Не са само титлите.
Това ми е мнението.
Като представи ,той или който и да е ,кел файда!?Всичко ще бъде прието от кредиторите и нещата ще се оправят с магическа пръчка,така лиИмаш ли представа за какви тромави процедури и какво ходене по мъките става дума?Тука един човек спомена нещо от рода,че ако се разсърди Гриша Ганчев и си тръгне от Армията ,създавайки на ново Литекс,какво щяло да се случи
А ти знаеш ли,че ако оздравителят не внесе една вноска на кредиторите, всичко отива по дяволите и тогава наистина, клуба и дружеството се заличават!Това говори ли ти нещо за перспективите на това упражнение
Ми нали иска да представлява марката ЦСКА. Тя не е имагинерно понятие и в момента струва едни пари, дължими на НАП.
Защо все бързате като телета пред майка сиКакво не ви е ясно от ... процеса още не е завършил и ще има още 1-2 юридически операции до окончателното завършване , това включва приемственост УЕФА , ФАФА , ФУФА и каквото се сетиш , всичко си има технологично време и не може да стане в един миг или един ден
Кашчей написа:Trol написа:Кашчей, не ми отговори. Намери ли алинеите или пак с членовете ще се задоволиш?
Намерих ги и оставям членовете за теб. Дано да те задоволят!
djd написа:baraba написа:djd написа:crvena.zvezda написа:djd написа:Трябва да има приемственост. Не може да отрежем лошата част от миналото и да запазим само добрата. Историята на ЦСКА включва и Лупи, и Титан, и дълговете. Не са само титлите.
Това ми е мнението.
Защо все бързате като телета пред майка сиКакво не ви е ясно от ... процеса още не е завършил и ще има още 1-2 юридически операции до окончателното завършване , това включва приемственост УЕФА , ФАФА , ФУФА и каквото се сетиш , всичко си има технологично време и не може да стане в един миг или един ден
Не бе, аз не бързам. 1 година чаках. Ще изчакаме спешно (как казваше Царя) още месец, два. После ще го мислим.
djd написа:crvena.zvezda написа:djd написа:Трябва да има приемственост. Не може да отрежем лошата част от миналото и да запазим само добрата. Историята на ЦСКА включва и Лупи, и Титан, и дълговете. Не са само титлите.
Това ми е мнението.
гражданин от село написа:Взех да се притеснявам за Белата Дона вече!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта