ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 07 юни 2016 22:25

Teo написа:ПП Няма по-лошо от това когато си ял и пил с едни хора на другия ден да ги предадеш като поканиш врага вместо тях!
Е това е самата истината, но не очаквам да си признаят някой хора, а и не ги съдя де.

Не знам кой кого предава, ЦСКА е още жив и аз съм с него. Ако някой е изоставил ЦСКА и е станал фен на чужд отбор, вече е друго.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 юни 2016 22:25

Nuke написа:
CSKA 78 написа:
Nuke написа:Ти от кой отбор от тия си?

По-добре ти кажи от кой отбор си? Щото лилаво-синия се разпада, а ти кесиш в този подфорум?! :lol: :lol: :mrgreen:

Като се разпадне, няма да имам отбор, който да подкрепям. Дотогава съм от Левски. А ти така и не ми отговори. От кой от изброените отбори си ти?

КАто се разпаднел...Аланко, Левскето и то е сменило дузина дружества, а за гарнитура държавата го е закривала. Да не говорим за обединението със Спартак и взимането на целия му отбор. Бахти наглите сте бе, и сте леко глупави. Научи си историята на клуба.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 юни 2016 22:25

Nuke написа:
CSKA 78 написа:
Nuke написа:Ти от кой отбор от тия си?

По-добре ти кажи от кой отбор си? Щото лилаво-синия се разпада, а ти кесиш в този подфорум?! :lol: :lol: :mrgreen:

Като се разпадне, няма да имам отбор, който да подкрепям. Дотогава съм от Левски. А ти така и не ми отговори. От кой от изброените отбори си ти?

От Левски на Лафчис ли си, който започна директно от А група вместо от А окръжна?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2016 22:25

GA_ veliki написа:
baraba написа:
GA_ veliki написа:
Хан Крум написа:
1982 написа:Свиквайте, цяла България оттук нататък ще ви сочи с пръст и ще ви напомня, че сте Литекс. Няма значение дали ви харесва или не. Не само левскарите, всички. Както сте се уверили и от коментарите днес. ;)

Колкото напомнят на Берое че са Олимпик или всички останали припознати .
След като ни посочат решително ще си го преместим в другия крачол .

Хе хе ,че от кога се сравнявате Берое? Верно имате повече титли от тях цели 4 :lol:

Ти на старшията в канчето не надничай , колко титли и купи имаме е показано в музея , ти се притеснявай за вашите не за нашите , те съвсем скоро ще са вече 32 титли ;)

научи се да смяташ :lol: вече имате 35 :lol: Не захвърляй с лека ръка труда на момчетата от Ловеч, така както захвърлихте отбора си :lol:

Казах ти не надничай в канчето на старшията , колко са нашите титли и купи аз си знам , имаме си и музей и там са изложени ;) Не е лошо да го посетиш някой ден и да видиш що е то величието на ЦСКА , а колко ти смяташ че са може би ми е през ... дедовия :arrow:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 юни 2016 22:26

Голями празненства се вихрят вече, освен да поздравя всички фенове на Литекс, а.к.а. новото ЦСКА друго не ми остава.
Само едно нещо ще ви помоля, че виждам често почнахте да наричате хората които не са съгласни с това пребоядисване, говеда и т.н., недейте, запазете поне малко достойнство, защото на 24.05 може да сме били един до друг на стадиона. Вие сте избрали в какво да вярвате или припознавате, други сме избрали различно нещо. В крайна сметка отборът заради който сме драли гърла, в дъжд и пек, все още е жив, може да е в изкуствена кома, но още мърда, а за някои от нас това е достатъчно за да не го отебеме. Когато умре, ако умре, ще решаваме.
Лека вечер.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 07 юни 2016 22:26

Днес беше извършена поредната огромна гнусотия в БГ футбол. Единия от двата тумора излезе с едни гърди по-напред от другия по мръсотия. Заченат с решение на БКП днес възкръсна като ловешко етрополска далавера. След като последните 10-15 години измами държавата, сума частни лица, футболисти и президенти се появи на бял свят "Цицекс -Голям срам" София. Чорбарите веднага го припознаха защото им обещаха титли. Всъщност те не поддържат отбор, а са фенове на титлите. Честито.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2016 22:27

1982 написа:
Teo написа:ПП Няма по-лошо от това когато си ял и пил с едни хора на другия ден да ги предадеш като поканиш врага вместо тях!
Е това е самата истината, но не очаквам да си признаят някой хора, а и не ги съдя де.

Не знам кой кого предава, ЦСКА е още жив и аз съм с него. Ако някой е изоставил ЦСКА и е станал фен на чужд отбор, вече е друго.

Всичко се прави за да представляваш, 1982...
@ Мен лично ще ме бъде срам, ако феновете на "отбора на всички власти" ме поздравят за това, което правим и позицията, която имаме! :oops:
Последна промяна от Teo на 07 юни 2016 22:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2016 22:27

vaskonti написа:
CSKA 78 написа:
vaskonti написа: Че защо се дразниш? Ако попитам това ли е ЦСКА -
според мен имам голям шанс да позная, нали? Какво дразнещо има тук? Нещо лъжа ли, какво?

Ми...не е! Футболистите ще са други, треньорите, фанелките, аве, въобще всичко ще е различно от тази картинка! :shock: ;)

Ок бе, сменят фанелките, играчите нали се очаква да са същите или поне в доста голям процент...сал един треньор остава да е друг. Колко толкова различно да е...

Тцъ , пак не позна , още доста разлики има , ще ги видиш споко има време ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 юни 2016 22:27

Кашчей написа:
Кировец написа:Коша, ти не си оценил факта, че са те оставили да си вееш коня тука, а сега задаваш мазни въпроси на видимо ранения Васконти - той така си ги вижда нещата за себе си. на него ще му мине, ама ти се тежък случай!

Кировец, ти като стана цесекар кой беше отбора, който те плени? Имаше ли нещо общо с Етрополе и Ловеч?
Вие и Ердоган ще признаете за президент, ако каже, че Турция става България!

Още нещо общо с ицкото65!И него го влекат родните му турски думи и тебе те влекат турските си герои да прославяш!Ние сме българи,това което ти не си!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2016 22:28

vaskonti написа:
CSKA 78 написа:Ми...не е! Футболистите ще са други, треньорите, фанелките, аве, въобще всичко ще е различно от тази картинка! :shock: ;)

Ок бе, сменят фанелките, играчите нали се очаква да са същите или поне в доста голям процент...сал един треньор остава да е друг. Колко толкова различно да е...

Играчите от бившия Литекс ще са 4-5! Всички останали, са момчетата, които спечелиха финала за купата! Ще има още български трансфери от А група и няколко чужденци! Даже ще има едно доста голямо име-чужденец, централен нападател! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”