ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот BRF » 07 юни 2016 22:16

Кашчей написа:
Хан Крум написа:
1982 написа:Свиквайте, цяла България оттук нататък ще ви сочи с пръст и ще ви напомня, че сте Литекс. Няма значение дали ви харесва или не. Не само левскарите, всички. Както сте се уверили и от коментарите днес. ;)

Колкото напомнят на Берое че са Олимпик или всички останали припознати .
След като ни посочат решително ще си го преместим в другия крачол .

Берое се обедини с Олимпик и участва в сделката.
ЦСКА да имаш идея да е участвал?!

Спри с твоите простотии бе!Участвали в сделката!Ония камилата ли къв беше ,му писна на село и премести отбора си от Тетевен в Стара загора(преди това беше го преместил от с.Галата в Тетевен)!Всички хора в Зарата празнуваха,че отново ще имат отбор в А група!Радвахме се и ние,феновете на другите отбори,че вече в А група ще е Берое и ще играем с тях,а не с Тетевен!Това са нещата!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2016 22:16

GA_ veliki написа:
Хан Крум написа:
1982 написа:Свиквайте, цяла България оттук нататък ще ви сочи с пръст и ще ви напомня, че сте Литекс. Няма значение дали ви харесва или не. Не само левскарите, всички. Както сте се уверили и от коментарите днес. ;)

Хе хе ,че от кога се сравнявате Берое? Верно имате повече титли от тях цели 4 :lol:

Ти на старшията в канчето не надничай , колко титли и купи имаме е показано в музея , ти се притеснявай за вашите не за нашите , те съвсем скоро ще са вече 32 титли ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 юни 2016 22:17

CSKA 78 написа:
шивача написа:
1982 написа:
шивача написа:Другата мантра, че сме 4% скоро също ще се види. Понеже гледам тук сме аз, Беладона,Васко, 1982, Петко, ривъра, джд, помияра, север, сигулно и изпускам някой, то останалите тук трябва да сте над 200 :mrgreen: а то почти кантар работата :(

ДАНС, оупънмайндид и т.н., хич не сме малко.

То сигурно има и други, просто не се сещам.

От около 300 фракции общо, не са съгласни с Ганчев 12 фракции, утре е потвърдено, че още 3 ще напуснат тези 12, и до края на месеца несъгласните фракции ще са 1-2! :shock: ;)

А това чел ли си го, г-н фракция?

Кашата става пълна. След срещата за новия формат на "А" група стана ясно, че Литекс е получил лиценз и ще играе в елитната ни дивизия - този Литекс, който погълна Чавдар Етрополе и се гласи да стане ЦСКА. От БФС увериха, че към момента лицензът е издаден на Литекс, но новото дружество вече е подало документи и се очаква съвсем скоро да има трансформация и нов клуб ЦСКА София, който да получи лиценз за "А" група. Именно това дружество ще играе в елитната ни дивизия. Ще има и ЦСКА София 2, който ще се състезава в "Б" група. На този етап пък ПФК ЦСКА АД не отговаря на никакви изисквания. Ако се представи оздравителен план автентичният ЦСКА ще вземе лиценз за "Б" група. По този начин ще има сблъсък между двата клуба. При представяне на оздравителен план, ПФК ЦСКА АД ще играе срещу Лудогорец за суперкупата на България, а не ЦСКА София.

ЦСКА-София на Гриша Ганчев ще играе домакинските си мачове на стадион "Васил Левски".

http://www.sportal.bg/news.php?news=607912

Ти от кой отбор от тия си? :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 юни 2016 22:17

GA_ veliki написа:
Хан Крум написа:

Хе хе ,че от кога се сравнявате Берое? Верно имате повече титли от тях цели 4 :lol:

ГА, не е лошо да обърнеш внимание на случващото се при вас.Хубаво се правите на щрауси, но процесите си текат. ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юни 2016 22:18

baraba написа: Абе ти нали беше се сбогувал нещо :roll:

С кое съм се сбогувал ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2016 22:18

vaskonti написа: Че защо се дразниш? Ако попитам това ли е ЦСКА -
според мен имам голям шанс да позная, нали? Какво дразнещо има тук? Нещо лъжа ли, какво?

Ми...не е! Футболистите ще са други, треньорите, фанелките, аве, въобще всичко ще е различно от тази картинка! :shock: ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 юни 2016 22:18

Коша, ти не си оценил факта, че са те оставили да си вееш коня тука, а сега задаваш мазни въпроси на видимо ранения Васконти - той така си ги вижда нещата за себе си. на него ще му мине, ама ти се тежък случай!

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 07 юни 2016 22:19

vaskonti написа:Че защо се дразниш? Ако попитам това ли е ЦСКА -
според мен имам голям шанс да позная, нали? Какво дразнещо има тук? Нещо лъжа ли, какво?

Няма никакъв шанс да познаеш . Скоро ще видиш и ЦСКА , въпрос на кратко време .
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 юни 2016 22:19

CSKA 78 написа:
шивача написа:
1982 написа:
шивача написа:Другата мантра, че сме 4% скоро също ще се види. Понеже гледам тук сме аз, Беладона,Васко, 1982, Петко, ривъра, джд, помияра, север, сигулно и изпускам някой, то останалите тук трябва да сте над 200 :mrgreen: а то почти кантар работата :(

ДАНС, оупънмайндид и т.н., хич не сме малко.

То сигурно има и други, просто не се сещам.

От около 300 фракции общо, не са съгласни с Ганчев 12 фракции, утре е потвърдено, че още 3 ще напуснат тези 12, и до края на месеца несъгласните фракции ще са 1-2! :shock: ;)

абе, брат ми, аз да не съм някъв сопол да ми ги пишеш тея. тва със останалите слънчогледи си го разправяйте на финала. Виж форума, сигурно и тук някой ни кара да пишем и утре ще излезем като тео и ще чакаме да ни обрежат и да станем помаци.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2016 22:19

vaskonti написа:
percival написа:Мнението си го кажи ,но не дразни ? Това ли е новия автобус ,какво е ? И да те поправя ако може разбира се ,няма отбор Литекс вече ,има отбор ПФСК ЦСКА София 1948

Че защо се дразниш? Ако попитам това ли е ЦСКА -
[rimg]http://pfclitex.com/llfc/wp-content/uploads/2014/12/PFC_Litex_2015-1-720x380.jpg[/rimg]

Не бе Васконти нема лошо , питай си :roll: Отговор : Не това не е ЦСКА , това е Литекс , на ЦСКА играчите и треньора са други , фланелките са червени и ред такива разлики ;) Може би вече няма да се чудиш :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”