ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот percival » 07 юни 2016 22:03

vaskonti написа:
percival написа:
vaskonti написа:
percival написа:
vaskonti написа:
percival написа:Васко,защо ставаш дребнав ? Имаме си глави на раменете и сме си решили ,някой да ти казва ,ти си такъв или такъв ,защото имаш друго мислене ?

Аз не казвам кой какъв е, като изключим думата припознавач. В случая тя е точно на място, просто защото някои от вас решиха да припознаят Литекс. Това си е абсолютен факт, така че не виждам нищо нередно в думата. Тя отразява съвсем точно случващото се.

Дразниш се ? И то с догадки ,като това ли ще е новия автобус ?

Дори и да е той ,нямам претенции ,от много претенции до сега виждаш до къде стигнахме ,всеки разбира от всичко в тази държава.нека оставим хората които знаят как стават нещата.С такива коментари ,целиш продължаване на разединението на феновете ,замисли се ?

Аз ли разединявам феновете? Аз ли докарах Литекс в София и аз ли крещя с пълно гърло, че това не е Литекс, а ЦСКА? Ти да не очакваш от мен да викам за Литекс заради...единството на феновете на ЦСКА? Такова падение като вашето световната история не познава!

Не,очаквам да си замълчиш.А не да суфлираш левскарите и тем подобни знайни и незнайни герои .

Ц, не позна. Не аз направих тая простотия, не аз се пребоядисах. Всеки има право да се пребоядиса, но и всички останали имат право да си изкажат мнението по този въпрос. Съжалявам, че не ти харесва, но не е и нужно да ти харесва.

Мнението си го кажи ,но не дразни ? Това ли е новия автобус ,какво е ? И да те поправя ако може разбира се ,няма отбор Литекс вече ,има отбор ПФСК ЦСКА София 1948
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 юни 2016 22:05

Кировец написа:Lumia и при Nokia и при Microsoft си остава Lumia.

Който разбрал - разбрал! Който не е - да напуска форумите на ЦСКА.

Така де!Литекс и при ЦСКА все си остава Литекс.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2016 22:06

percival написа:
Мнението си го кажи ,но не дразни ? Това ли е новия автобус ,какво е ? И да те поправя ако може разбира се ,няма отбор Литекс вече ,има отбор ПФСК ЦСКА София 1948

Ай са разберете отборът ви припознавачески как точно се казва :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 юни 2016 22:06

Другата мантра, че сме 4% скоро също ще се види. Понеже гледам тук сме аз, Беладона,Васко, 1982, Петко, ривъра, джд, помияра, север, сигулно и изпускам някой, то останалите тук трябва да сте над 200 :mrgreen: а то почти кантар работата :(
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юни 2016 22:06

Свиквайте, цяла България оттук нататък ще ви сочи с пръст и ще ви напомня, че сте Литекс. Няма значение дали ви харесва или не. Не само левскарите, всички. Както сте се уверили и от коментарите днес. ;)

Това е положението, вие не сте ЦСКА, вие сте Литекс.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 юни 2016 22:07

Ако влезем малко в "алтернативната история" как ли щяхме да изглеждаме сега, ако Любо ни беше дал на жужето вместо на черепо през 1999г.? :)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 юни 2016 22:08

1982 написа:
Кировец написа:1982 - ако не си разбрал, тъпако, има нов турнир и се търсят участници.

Чудесно, умнико, радвам се, че БФС са си намерили точно участника, заради когото създадоха този "нов" турнир. Поздравления и честито.

Аз ще си остана с ЦСКА, докато е жив. Ако не се намери кой да го спаси, ще си остана само със спомените и ще съм поредният, заебал кочината, наречена български футбол. Но как да е, това вас не ви вълнува, успех натам.

Може никога да не сме били на едно мнение, но за тази ти позиция - Респект!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юни 2016 22:08

шивача написа:Другата мантра, че сме 4% скоро също ще се види. Понеже гледам тук сме аз, Беладона,Васко, 1982, Петко, ривъра, джд, помияра, север, сигулно и изпускам някой, то останалите тук трябва да сте над 200 :mrgreen: а то почти кантар работата :(

ДАНС, оупънмайндид и т.н., хич не сме малко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 юни 2016 22:09

1982 написа:Свиквайте, цяла България оттук нататък ще ви сочи с пръст и ще ви напомня, че сте Литекс. Няма значение дали ви харесва или не. Не само левскарите, всички. Както сте се уверили и от коментарите днес. ;)

Това е положението, вие не сте ЦСКА, вие сте Литекс.

При всички гостувания,домакините ще ги поздравяват с"Литекс".Без изключение.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 юни 2016 22:10

На стадиона ще се види кои колко са. ;)
Последна промяна от гражданин от село на 07 юни 2016 22:11, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”