ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 07 юни 2016 21:49

blue avalanche написа:Големият "цесекар" Гриша Ганчев за публиката на ЦСКА,която изведнъж толкова заобича. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е и синът му днес се изгаври с ЦСКА ..... явно му е много смешно, че нароиха 10 ЦСКА-та и човекът си прави ташаци. Големите цесекари ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 юни 2016 21:49

Морал, ай стига с тоя морал, пляскахте с ръце на Титани и Лупита като не плащаха и крадяха играчи от други отбори.Сега Титаните и Лупи имали дългове.Всичко ви се връща.Да феновете в голяма доза не са виновни за нищо, ама сега излагацията е точно за феновете.И колкото и да си набивате в главите, че това е ЦСКА, дори и вие си знаете, че не е така . Жалко уж лицето на футбола в България, а такава долна гавра.А пеехте песни на пловдивското Локо........
Щом за вас няма оправия, футбола ни като цяло е стигнал дъното и продължава да копае.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 юни 2016 21:50

percival написа:
vaskonti написа:
percival написа:
vaskonti написа:
percival написа:Васко,защо ставаш дребнав ? Имаме си глави на раменете и сме си решили ,някой да ти казва ,ти си такъв или такъв ,защото имаш друго мислене ?

Аз не казвам кой какъв е, като изключим думата припознавач. В случая тя е точно на място, просто защото някои от вас решиха да припознаят Литекс. Това си е абсолютен факт, така че не виждам нищо нередно в думата. Тя отразява съвсем точно случващото се.

Дразниш се ? И то с догадки ,като това ли ще е новия автобус ?

Дори и да е той ,нямам претенции ,от много претенции до сега виждаш до къде стигнахме ,всеки разбира от всичко в тази държава.нека оставим хората които знаят как стават нещата.С такива коментари ,целиш продължаване на разединението на феновете ,замисли се ?

Аз ли разединявам феновете? Аз ли докарах Литекс в София и аз ли крещя с пълно гърло, че това не е Литекс, а ЦСКА? Ти да не очакваш от мен да викам за Литекс заради...единството на феновете на ЦСКА? Такова падение като вашето световната история не познава!

Не,очаквам да си замълчиш.А не да суфлираш левскарите и тем подобни знайни и незнайни герои .

Ц, не позна. Не аз направих тая простотия, не аз се пребоядисах. Всеки има право да се пребоядиса, но и всички останали имат право да си изкажат мнението по този въпрос. Съжалявам, че не ти харесва, но не е и нужно да ти харесва.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 юни 2016 22:00

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец, ти помниш ли си първият аватар?! Защо тогава сложи К700, а не Беларус или ЮМЗ?!

Аз си знам защо, много по-добре от теб знам. Символика. Но явно ти си имаш някакво свое тълкувание на моята дейност - странно, но факт. За божество ли се мислиш? :|

Не, просто К700 у нас е известен като "Кировец".. не са известни с това прозвище нито "Беларус", нито ЮМЗ. Не съм убеден, че ако "Беларус" направят трактор с означение К700, някой ще го приеме като произведение на Кировски тракторен завод.

Каше, трактор ли е- рине ли? Червено-бял ли беше? Рине, червено-бял беше и части да му сменяш пак ще е с тая боя. Айде, лека.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 юни 2016 22:00

Някой тук говорят за Офанзива, Мегафона и тн. Ама доколкото му познавам нрава на Гришата бая пара са прибрали някой "тартори"

http://www.sportal.bg/news.php?news=267211
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 07 юни 2016 22:01

Хан Крум написа:
Това не е Литекс а ЦСКА . Обясниха ти го подробно , ЦСКА това са хората носещи идеята ЦСКА . Където са те , там е ЦСКА . Останалото е една куха фирма .

А, кои носят идеята ? Стоичков със "златните топки"?Ганчев? Емо фаса? А сетих се МИлко ТВ :lol: Да добавя Инджов за да не се сърди :lol: Една идейна група е та знае ли се
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 07 юни 2016 22:01

vaskonti написа:Ц, не позна. Не аз направих тая простотия, не аз се пребоядисах.

Като се има предвид че пя в хора на Шиши медиите , Томета и всички подуенски аграри и повтори дословно всичките им мантри , може и да си се пребоядисал . В турско синичко . :P
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2016 22:01

vaskonti написа:
percival написа:
vaskonti написа:
percival написа:
vaskonti написа:
percival написа:Васко,защо ставаш дребнав ? Имаме си глави на раменете и сме си решили ,някой да ти казва ,ти си такъв или такъв ,защото имаш друго мислене ?

Аз не казвам кой какъв е, като изключим думата припознавач. В случая тя е точно на място, просто защото някои от вас решиха да припознаят Литекс. Това си е абсолютен факт, така че не виждам нищо нередно в думата. Тя отразява съвсем точно случващото се.

Дразниш се ? И то с догадки ,като това ли ще е новия автобус ?

Дори и да е той ,нямам претенции ,от много претенции до сега виждаш до къде стигнахме ,всеки разбира от всичко в тази държава.нека оставим хората които знаят как стават нещата.С такива коментари ,целиш продължаване на разединението на феновете ,замисли се ?

Аз ли разединявам феновете? Аз ли докарах Литекс в София и аз ли крещя с пълно гърло, че това не е Литекс, а ЦСКА? Ти да не очакваш от мен да викам за Литекс заради...единството на феновете на ЦСКА? Такова падение като вашето световната история не познава!

Не,очаквам да си замълчиш.А не да суфлираш левскарите и тем подобни знайни и незнайни герои .

Ц, не позна. Не аз направих тая простотия, не аз се пребоядисах. Всеки има право да се пребоядиса, но и всички останали имат право да си изкажат мнението по този въпрос. Съжалявам, че не ти харесва, но не е и нужно да ти харесва.

Да прав си всеки има право да си каже мнението и толкова , никой няма право да дава тон в живота на друг , нито да му определя предпочитанията , като не ти харесва каквото е , сбогом и това е :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 юни 2016 22:02

Може и за това да са му обидени. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 юни 2016 22:02

Lumia и при Nokia и при Microsoft си остава Lumia.

Който разбрал - разбрал! Който не е - да напуска форумите на ЦСКА.

Върни се в “Архив”