blue avalanche написа:Големият "цесекар" Гриша Ганчев за публиката на ЦСКА,която изведнъж толкова заобича.![]()
![]()
![]()
Е и синът му днес се изгаври с ЦСКА ..... явно му е много смешно, че нароиха 10 ЦСКА-та и човекът си прави ташаци. Големите цесекари ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:Големият "цесекар" Гриша Ганчев за публиката на ЦСКА,която изведнъж толкова заобича.![]()
![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
percival написа:vaskonti написа:percival написа:vaskonti написа:percival написа:Васко,защо ставаш дребнав ? Имаме си глави на раменете и сме си решили ,някой да ти казва ,ти си такъв или такъв ,защото имаш друго мислене ?
Аз не казвам кой какъв е, като изключим думата припознавач. В случая тя е точно на място, просто защото някои от вас решиха да припознаят Литекс. Това си е абсолютен факт, така че не виждам нищо нередно в думата. Тя отразява съвсем точно случващото се.
Дразниш се ? И то с догадки ,като това ли ще е новия автобус ?
Дори и да е той ,нямам претенции ,от много претенции до сега виждаш до къде стигнахме ,всеки разбира от всичко в тази държава.нека оставим хората които знаят как стават нещата.С такива коментари ,целиш продължаване на разединението на феновете ,замисли се ?
Аз ли разединявам феновете? Аз ли докарах Литекс в София и аз ли крещя с пълно гърло, че това не е Литекс, а ЦСКА? Ти да не очакваш от мен да викам за Литекс заради...единството на феновете на ЦСКА? Такова падение като вашето световната история не познава!
Не,очаквам да си замълчиш.А не да суфлираш левскарите и тем подобни знайни и незнайни герои .
Кашчей написа:Кировец написа:Кашчей написа:
Кировец, ти помниш ли си първият аватар?! Защо тогава сложи К700, а не Беларус или ЮМЗ?!
Аз си знам защо, много по-добре от теб знам. Символика. Но явно ти си имаш някакво свое тълкувание на моята дейност - странно, но факт. За божество ли се мислиш?
Не, просто К700 у нас е известен като "Кировец".. не са известни с това прозвище нито "Беларус", нито ЮМЗ. Не съм убеден, че ако "Беларус" направят трактор с означение К700, някой ще го приеме като произведение на Кировски тракторен завод.
Хан Крум написа:
Това не е Литекс а ЦСКА . Обясниха ти го подробно , ЦСКА това са хората носещи идеята ЦСКА . Където са те , там е ЦСКА . Останалото е една куха фирма .
vaskonti написа:Ц, не позна. Не аз направих тая простотия, не аз се пребоядисах.
vaskonti написа:percival написа:vaskonti написа:percival написа:vaskonti написа:percival написа:Васко,защо ставаш дребнав ? Имаме си глави на раменете и сме си решили ,някой да ти казва ,ти си такъв или такъв ,защото имаш друго мислене ?
Аз не казвам кой какъв е, като изключим думата припознавач. В случая тя е точно на място, просто защото някои от вас решиха да припознаят Литекс. Това си е абсолютен факт, така че не виждам нищо нередно в думата. Тя отразява съвсем точно случващото се.
Дразниш се ? И то с догадки ,като това ли ще е новия автобус ?
Дори и да е той ,нямам претенции ,от много претенции до сега виждаш до къде стигнахме ,всеки разбира от всичко в тази държава.нека оставим хората които знаят как стават нещата.С такива коментари ,целиш продължаване на разединението на феновете ,замисли се ?
Аз ли разединявам феновете? Аз ли докарах Литекс в София и аз ли крещя с пълно гърло, че това не е Литекс, а ЦСКА? Ти да не очакваш от мен да викам за Литекс заради...единството на феновете на ЦСКА? Такова падение като вашето световната история не познава!
Не,очаквам да си замълчиш.А не да суфлираш левскарите и тем подобни знайни и незнайни герои .
Ц, не позна. Не аз направих тая простотия, не аз се пребоядисах. Всеки има право да се пребоядиса, но и всички останали имат право да си изкажат мнението по този въпрос. Съжалявам, че не ти харесва, но не е и нужно да ти харесва.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта