Регламента за новата елитна група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Регламента за новата елитна група

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 юни 2016 21:17

kambata написа:Ако бях на мястото на ръководителите на Левски моментално вадя отбора от тоя цирк е*ал съм им п***ата майчина. Условия за получаване на лиценз, погасяване на задълженията всичко губи смисъл след такива действия на БФС.

Ръководителите на Левски са съучастници в това престъпление. Ръководителите на Славия, на Лудогорец, Берое, Черно море, Ботев, Локо (Пд) и т.н. - всички са съучастници в тази далавера, само феновете ревем. Не знам сега феновете на новия урод как ще викат "ББ П**ераст, п**ераст", след като той си е дал висшестоящото съгласие и благословия за тази далавера. Неслучайно останалите мутри, начело на футболните клубове не смеят да гъкнат срещу тази откровена измама.
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 юни 2016 21:20

ShooterMan написа:Не само Левски, всички клубове в А група, 9-те, не селяните от Микре и Етрополе, а 9-те ИСТИНСКИ елитни клуба трябва веднага да се обедим и категорично да бойкотираме този цирк! Това със сигурност не е футбол, няма нищо общо с феърплея! Тези мамули от Лоич изпаднаха впрочем, те трябва да играят в Б група.

Всички мутри са в кюпа. Баш мутрата им е казал какво да се прави и те изпълняват - също като в мафията. Очевидно са се разбрали с микренското джудже за изборите, сега вече и ще се отчита и всичко ще е точно. Единствено феновете могат да си покажат отношението към този урод - например да не присъстват на мачове с него, да изписват на билети и табла името на Литекс, такива символични неща. ;)
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 юни 2016 21:23

Прав си! Само от феновете зависи да презрем тази далавера и този урод. Аз със сигурност няма да стъпя на мач на моя отбор с този урод и прозовавам всички футболни фенове в България да направим това - пълно игнориране - по стадиони, по телевизии и така. Друг начин няма. Мутрите там се наговориха, а когато мутрите се наговарят няма закони, няма правила.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 07 юни 2016 21:27

Аз също смятам, че Левски, а и всички останали клубове трябва обезателно да се противопоставят на тоя нечуван и невиждан пасквил.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 07 юни 2016 21:29

Едно е да направиш ново дружество за да не плащаш стари дългове, да набуташ безброй хора и ДЪРЖАВА да плюеш на всички момчета, които взеха купата.
Ама съвсем друго е само заради теб да закрият А група и да плюят на всички традиции на българския футболен шампионат.

Другото което остава на страни, някой помни ли срещата на боко мангалски относно бъдещето на ЦСКА ? Значи ЛИЧНО премиера помага на едни бандити да не плащат ДЪЛГОВЕ към ДЪРЖАВАТА !
Смърт за Ловеч-Етро Поле, не казвам ЦСКА, защото това е обида към хората.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 07 юни 2016 21:34

Viktor4o_Rs написа:
kambata написа:Ако бях на мястото на ръководителите на Левски моментално вадя отбора от тоя цирк е*ал съм им п***ата майчина. Условия за получаване на лиценз, погасяване на задълженията всичко губи смисъл след такива действия на БФС.

Ръководителите на Левски са съучастници в това престъпление. Ръководителите на Славия, на Лудогорец, Берое, Черно море, Ботев, Локо (Пд) и т.н. - всички са съучастници в тази далавера, само феновете ревем. Не знам сега феновете на новия урод как ще викат "ББ П**ераст, п**ераст", след като той си е дал висшестоящото съгласие и благословия за тази далавера. Неслучайно останалите мутри, начело на футболните клубове не смеят да гъкнат срещу тази откровена измама.

Да, за съжаление е така.

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 07 юни 2016 21:34

Добре, де, ако основният "мотив" за попълване на ВЛ с отбори (до 14) е наличието/липсата на фенове, къде са Етър, Спартак Пл, Миньоро и други? По какъв критерий се добавяха липсващите четири? Някой днес обясни ли на пресконференцията?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 юни 2016 21:37

Altarf написа:
plan-2012 написа:Аз иска да питам, ще има ли тук два под-форума на ЦСКА, един за ЦСКА-то от А и един за ЦСКА-то от Б - група?

Няма ЦСКА в Б група. ЦСКА е един - на Ганчев, Инджов и Стоичков в А група.
Старото дружество няма нито футболисти, нито лиценз, пък май и вече не е член на БФС.

То и новото дружество няма лиценз, все още не е член на БФС (за разлика от старото), а с футболистите нещата съвсем не са ясни... 8-) Ако старото дружество получи лиценз, ще играе в "Б" група. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 юни 2016 21:38

Възрастен написа:Добре, де, ако основният "мотив" за попълване на ВЛ с отбори (до 14) е наличието/липсата на фенове, къде са Етър, Спартак Пл, Миньоро и други? По какъв критерий се добавяха липсващите четири? Някой днес обясни ли на пресконференцията?

По-логично бе Поморие да сложат, а не отбор под името Нефтохимик.
Зараилии с два отбора ( с толкова е и двумилионна София).

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 07 юни 2016 21:39

Captain Stottlemeyer написа:
Altarf написа:
plan-2012 написа:Аз иска да питам, ще има ли тук два под-форума на ЦСКА, един за ЦСКА-то от А и един за ЦСКА-то от Б - група?

Няма ЦСКА в Б група. ЦСКА е един - на Ганчев, Инджов и Стоичков в А група.
Старото дружество няма нито футболисти, нито лиценз, пък май и вече не е член на БФС.

То и новото дружество няма лиценз, все още не е член на БФС (за разлика от старото), а с футболистите нещата съвсем не са ясни... 8-) Ако старото дружество получи лиценз, ще играе в "Б" група. :)

В една друга тема вече празнуват 32-та.

Върни се в “Футбол - България”