Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vladu
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот vladu » 07 юни 2016 19:17

SANSIRO7 написа:някой може ли да ме светне на кой се сърдят тия всичките бастуни?

На ей такива като вас сигурно форумни драскачи, които все недоволстват и разбират много от футбол.

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 07 юни 2016 19:20

SANSIRO7 написа:някой може ли да ме светне на кой се сърдят тия всичките бастуни?

Нападките, започнати от чужди и продължени от свои са битка на друг фронт, в която бяхме въвлечени благодарение „чистите“ намерения на оглавяващия и някои от членовете на една от фенските организации, членуваща в УС.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 07 юни 2016 19:55

modor написа:Днес в клуба бяха депозирани оставките на друга част от членове на УС.

А те са Гошо Гинчев, Николай Илиев, Илия Христов като представител на сдружение "Сини Сърца", Иван Христов и Андрей Арнаудов като представители на "Междинна станция" и Николай Иванов.

https://www.levski.bg/news/details/175437

И?
Изображение

Изображение

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 07 юни 2016 20:50

vladu написа:

На ей такива като вас сигурно форумни драскачи, които все недоволстват и разбират много от футбол.

Тоест форумните драскачи са виновни на УС-то на Левски. Бах маститите, обидчиви бизнесмени!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 07 юни 2016 22:20

sin4ec написа:Само се моля да е Желязков, а не оня с бръснатия гъз...

Проблемът е, че по последно инфо от знаещ (дано не е вярно) ще е Бръснатия...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 07 юни 2016 22:39

С какво се обидиха назначените ръководители? Ето къде е ключът от бараката: http://sinyabulgaria.org/ostavka-na-pre ... na-trasta/

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2016 23:42

Какво се случва във ФК Левски? Цялото УС подаде оставка, кой ще издържа отбора :?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 юни 2016 00:21

На мен защо ми изглежда като поредната постановка. Сега парите ще спрат,Левски ще тръгне още по-надолу и ще се появят поредните "спасители" ,като Тототонев,Микренския,Титаните и т.н.
110 години любов!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2016 00:23

groti написа:На мен защо ми изглежда като поредната постановка. Сега парите ще спрат,Левски ще тръгне още по-надолу и ще се появят поредните "спасители" ,като Тототонев,Микренския,Титаните и т.н.

Нз, дали ще ми повярваш, ама в блитц преди около 30 минути качиха новина, че ВБ ви поема и мигновено няма и 1 минута беше изтрита :!:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 юни 2016 00:25

Teo написа:
groti написа:На мен защо ми изглежда като поредната постановка. Сега парите ще спрат,Левски ще тръгне още по-надолу и ще се появят поредните "спасители" ,като Тототонев,Микренския,Титаните и т.н.

Нз, дали ще ми повярваш, ама в блитц преди около 30 минути качиха новина, че ВБ ви поема и мигновено няма и 1 минута беше изтрита :!:

Че Дъ Скъл си е наш човек (уж) :) Този - нашият футбол просто е трагикомедия. Вие се клонирате,нашите се правят на ощипани моми,ББПП "помага" надлъж и нашир,а националчетата ядат бой кой къде ги хване. Смях в залата
110 години любов!

Върни се в “Левски”