Регламента за новата елитна група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Made in Bulgaria

Мнениеот ivan56 » 07 юни 2016 19:06

BRF написа:
ivan56 написа:Хубаво де ЦСКА та ЦСКА или Литекс и аз не знам вече.Другите представители на отборите за къв чеп бяха на тая сбирка :? Те така или иначе са си в А група, те кво печелят от целият този цирк.Що по платена ли ще стане А група, ще има по голяма интрига ли, публика ли ще има повече.
За мен всички участващи са виновни за тези ла.на.Нямаме един читав стадион, ще правим нова лига.

Много е вероятно при мижавия интерес към А група миналата година да са искали я да намалят парите,я направо да ги спрат!Така,че отбор ЦСКА в А група е в интерес на другите отбори от А група!

Е да де, ама така смяташ ли, че ще се вдигне нивото, ще се оправят стадионите, ще се върне публиката.Щото аз не.
ЦСКА както будеше интерес във В група, така щеше и в Б група, идеята ми е, че пак се прави всичко за няколко отбора, а не в частност за българският футбол.От това не печели никой.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Обяснение на регламента за новата елитна група

Мнениеот -Ицо- » 07 юни 2016 19:10

Момичето с балона застава пред момчето с кофа,така че прозореца да не се пресича със стълбата,горната половина на веригата провесвате през шлюза и боядисвате в синьо,ластиците да не са много опънати.Когато момичето пусне балона в кофата,момчето пуска кофата и момичето хваща момчето преди кофата да е паднала с балона и другите балони се надуват от момчето,но ако кофата и момичето и момчето са един до друг с балона на майката на момчешкото,момичето трябва да има два балона,а кофата да е с този балон,който бащата в планината пита момичето "къде е сърничка?" ..на момчето.По този начин и балона и кофата на момчето печелят по една точка при условие,че момичето е надуло първо балона,тогава точките се разделят на две за бабата на балона и три за дядото на кофата,през пролетта ако има..щъркел! Момчето не трябва да допуска кофата да влезе през дупката на балона защото момичето и бабата ще завали дъжд! Всичките кофи и кофите на бащата,особенно червените,се слагат диагонално на зелените корита в началото на шосето и кофите без дръжки се нареждат зад параванчетата.До тях през три сантиметра подреждаме наденичките и щом балона на момичето се извиси нагоре с кофата на момчето,момичето и момчето мятат пръчка на кучето,на майката,на бащата да донесе!На всеки балон спечелил две кофи се пише преднина и се дава бонус-кофа с балон!А на всяка кофа събрала пет балона се дава право на прескок с балон от противноковият отбор!Ако балона на момичето събере осемнадесет точки повече от кофата на момчето ,момичето то взима кофата с балона и му се преписва още един балон,а момчето се връща с две кофи назад без да получи балон!Ако обаче момчето спечелило двадесет точки повече от момичето то тогава му се отпускат петстотин балона и две стомни и колело,а момичето с кофите изчаква балоните със стомните и момчето до момичето пука балона на момчето,на момичето с кофата и балони и кофи си разделят по три точки.Не е позволено балон и момиче да говорят с кофа и момче,ако слон и кокиче стъпчат мече с дайре....

С любезното съдействие на инж. Донев
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 07 юни 2016 19:13

ivan56 написа:
BRF написа:
ivan56 написа:Хубаво де ЦСКА та ЦСКА или Литекс и аз не знам вече.Другите представители на отборите за къв чеп бяха на тая сбирка :? Те така или иначе са си в А група, те кво печелят от целият този цирк.Що по платена ли ще стане А група, ще има по голяма интрига ли, публика ли ще има повече.
За мен всички участващи са виновни за тези ла.на.Нямаме един читав стадион, ще правим нова лига.

Много е вероятно при мижавия интерес към А група миналата година да са искали я да намалят парите,я направо да ги спрат!Така,че отбор ЦСКА в А група е в интерес на другите отбори от А група!

Е да де, ама така смяташ ли, че ще се вдигне нивото, ще се оправят стадионите, ще се върне публиката.Щото аз не.
ЦСКА както будеше интерес във В група, така щеше и в Б група, идеята ми е, че пак се прави всичко за няколко отбора, а не в частност за българският футбол.От това не печели никой.

ЦСКА(стария) не можеше да вземе лиценз и за Б гр.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 юни 2016 19:14

delqnski47 написа:
Achtung_Juden написа:А преди няколко месеца някои хора твърдяха, че Левски е виновен за изхвърлянето на Литекс, който бил имал продуктивна школа и тинтири-минтири. Е видяхте ли сега защо беше тоя цирк? За едната чорба.

Аз принципно досега винаги съм стоял неутрално и не съм коментирал каква ми е позицията в цялата тая каша.Но ми направи едно нещо впечатление.Тука има разни цесекари,които припознават Литекс в ЦСКА и вие тук им казвате,че това не било ЦСКА.В същото време в тая тема ми се мяркат разни термини като ''чорба'',когато става въпрос за А група,което ми навява на мисълта,че и вие припознавате Литекс в ЦСКА.Така ли да разбирам? :lol:

Има само един ЦСКА и той спечели Купата на България преди 2 седмици! Стана шампион във В ЮГОЗАПАДНА група преди 10 дни. Негов представител беше Дора Милева. Той е нашият вечен съперник, който ни победи в 6 поредни мача за първенство на връх 100 годишния ни юбилей!
Това, което се пръква няма нищо общо с този отбор. Това е един клуб, който позорно и преднамерено напусна мач от българското първенство. Клуб, чийто собственик в интервю призна, че е подсигурил една от титлите на този отбор! Това е моята позиция, а предполагам и на 80 % от левскарите, ако не и повече. Е, Вие кои сте?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 юни 2016 19:16

Това новото отборче Чавдар-Осмън етрополски какво общо има с армията на България, ако това значи А-то в абревиатурата? Някой пита ли МО за това? И ако Ц-то му значи централен, какво му е централно, при положение, че има друго централно? Няма ли някой от двата да е периферен спортен клуб на армията - ПСКА? Не може всички да са централни. То иначе така всеки може да се преименува и да каже, че е клуб на армията или фирма на армията и тн. Не може така.
Не знам военните ни да имат професионален клуб. Имат някакъв отбор с които играят срещу другите армии като си правят учения и игри, но професионален няма. Време е да се намесят от там и да спрат използването на името на българската армия за стадион и футболен клуб, където и да е и на който и да е. Утре някой може да направи презервативи с името на българската армия. Пълен ташак е това.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 юни 2016 19:17

hd29 написа:
ivan56 написа:
BRF написа:

ЦСКА(стария) не можеше да вземе лиценз и за Б гр.

Що, ако има план оздравяване, от ГГ или ВБ, какъв е проблема бфс да си затвори очите за сроковете, все едно никога не са го правили :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 юни 2016 19:18

bilyaletdinov написа:
delqnski47 написа:
Achtung_Juden написа:А преди няколко месеца някои хора твърдяха, че Левски е виновен за изхвърлянето на Литекс, който бил имал продуктивна школа и тинтири-минтири. Е видяхте ли сега защо беше тоя цирк? За едната чорба.

Аз принципно досега винаги съм стоял неутрално и не съм коментирал каква ми е позицията в цялата тая каша.Но ми направи едно нещо впечатление.Тука има разни цесекари,които припознават Литекс в ЦСКА и вие тук им казвате,че това не било ЦСКА.В същото време в тая тема ми се мяркат разни термини като ''чорба'',когато става въпрос за А група,което ми навява на мисълта,че и вие припознавате Литекс в ЦСКА.Така ли да разбирам? :lol:

Има само един ЦСКА и той спечели Купата на България преди 2 седмици! Стана шампион във В ЮГОЗАПАДНА група преди 10 дни. Негов представител беше Дора Милева. Той е нашият вечен съперник, който ни победи в 6 поредни мача за първенство на връх 100 годишния ни юбилей!
Това, което се пръква няма нищо общо с този отбор. Това е един клуб, който позорно и преднамерено напусна мач от българското първенство. Клуб, чийто собственик в интервю призна, че е подсигурил една от титлите на този отбор! Това е моята позиция, а предполагам и на 80 % от левскарите, ако не и повече. Е, Вие кои сте?

Точно и ясно! Аз също чакам от много време, поне от 12 декември да кажат от къде са, от какво са и за кого са...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 юни 2016 19:18

ivan56 написа:

Ами при нас не стоеше въпроса Б група или А група!Или тоя вариант или вечно във В!Това е мое мнение.
ЦСКА буди интерес навсякъде и във всички фенове.
Според мен ще се вдигне нивото и на групата и на нац. отбор!За да играеш в националния отбор и да си успешен трябва да си възпитан като победител!Това се прави в ЦСКА!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 юни 2016 19:22

veni__85 написа:
Tommi написа:А видяхте ли форматът на първенството в Спортал? :lol: Ще се разделя на първа шестица и втора осмица. :) После втората осмица ще играе по някаква сложна схема с групи и победителят ще играе за място в ЛЕ с някой от отборите, който си е заслужил това място чрез мачове с по-силните отбори. :) Тоя консултант от Холандия или от където там беше да върне парите незабавно! :mrgreen:

Честно да ти кажа прочетох го три пъти и пак не разбрах нищо.
"В елитната дивизия 14 отбора ще формират първа шестица и втора осмица с две групи от по 4 отбора. Първият и вторият от двете групи ще играят на кръст, после финал и накрая срещу последния представител за България за евротурнирите."
Някой да преведе, кога ще се сформират тези две групи,следкрая на сезона или в началото ?
Какъв е смисълът на цялата тази работа ? Какво печели отбор от втората осмица , ако спечели, осмо място ли ? Отборите от първата шестица математически няма как да направят групи с по 4 отбора, те за какво ще играят и как ще играят ?Моля за превод.

Втора осмица

Две групи:

Група А: 7-мият, 9-тият, 11-тият и 13-тият.
Група Б: 8-ми, 10-ти, 12-ти и 14-ти.

После 1А срещу 2 Б и 1 Б срещу 2 А и двата победители играят финал, победителят от който ще играе срещу 3-тия или 4-тия (в зависимост от това кой е взел Купата) за място в Европа. Просто, а :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 07 юни 2016 19:24

veni__85 написа:Някой да преведе, кога ще се сформират тези две групи,следкрая на сезона или в началото ?
Какъв е смисълът на цялата тази работа ? Какво печели отбор от втората осмица , ако спечели, осмо място ли ? Отборите от първата шестица математически няма как да направят групи с по 4 отбора, те за какво ще играят и как ще играят ?Моля за превод.

След първия етап на сезона или на кукуво лято отборите се разделят на първа шестица и втора осмица. По-предните шест се втурват към титлата. Осемте по-задни отбори се разделят на две групи на база коефициента им в евротурнирите. Играят по шест (не съм много сигурен за броя срещи в груповата фаза) мача помежду си и излъчват някакво класиране в двете групи. Първият от едната група (А8) цъка с втория от другата група(Б8), а първият от другата група (Б8) се бори с втория от едната група (А8). Победителите в тези полуфинали спорят в лют мариз за правото да играят контрола срещу отбора от първата шестица, който е добил право за участие в международните турнири, но се е класирал на най-задно място (4-то, да речем ).

Надявам се холандският консултант да не е изпушил цялата торба с трева, с която е кацнал в България. Надявам се и ЦСКА някак да прескочи трапа, та след година-две да имаме два двигателя в елита :lol:
Според мен новият формат е екстра :!: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”