https://www.youtube.com/watch?v=II6JBMO3uEs
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
WPWW написа:"В елитната дивизия 14 отбора ще формират първа шестица и втора осмица с две групи от по 4 отбора. Първият и вторият от двете групи ще играят на кръст, после финал и накрая срещу последния представител за България за евротурнирите. Представителят от втората осмица ще гостува."
прекалено опростено са го измислили
Tommi написа:WPWW написа:"В елитната дивизия 14 отбора ще формират първа шестица и втора осмица с две групи от по 4 отбора. Първият и вторият от двете групи ще играят на кръст, после финал и накрая срещу последния представител за България за евротурнирите. Представителят от втората осмица ще гостува."
Летящият холандец, който ги консултира, да връща парите!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
bilyaletdinov написа:12.12.2015bilyaletdinov написа:ЦСКА умря тази вечер, честито обединение на ЛИСКА!
Откак Литекс е в А група е имало дваж по - скандални мачове, но такива панаири не е имало. Всеки имащ малко в главата знае за какво иде реч...честито обединение.
Ай, честито. Живи и здрави. За една А група, под надслов КЗЛ, затрихте близо 70 години история![]()
Няма спасение за вас припознавачи.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Аз да питам, има ли някакъв шанс красноармейците да играят сами със себе си, я за купа, я за първенство
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
WPWW написа:"В елитната дивизия 14 отбора ще формират първа шестица и втора осмица с две групи от по 4 отбора. Първият и вторият от двете групи ще играят на кръст, после финал и накрая срещу последния представител за България за евротурнирите. Представителят от втората осмица ще гостува."
Балкански Орел написа:Как Нафтата от изпадащ в Б група става част от елита ?Верея WTF, това киселите млека ли са ?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост